Foxy

7 490 Ft

Elég ravasz vagy ehhez a játékhoz? Bizonyítsd be és legyél a legszemfülesebb a társaságban!

Fedezd fel a Foxy-t! Vagy olyan ravasz, mint egy róka? Remek a memóriád? Fogadd el a kihívást… de aztán ne reklamálj a pontokért!
A Foxy egy olyan kompetitív party-játék, ahol az emlékező-és megfigyelőképességedre kell hagyatkoznod. Meg kell figyelned a felfedett kártyákon az ez idáig megjelenő összes állatot, s emlékezned kell rá, hány azonos típusú volt. Maximalizáld pontszámod! Te milyen játékos vagy: a biztosra törekvő, vagy a kockázatot kereső?

A játék előkészítéssel variálható, így gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott. Szereted a kihívást? A Foxy alkalmazkodik igényeidhez, legyen szó nehezebb módról vagy szólózásról! Egyszerűbbet szeretnél? Megoldva! Akkor se passzold a társast, ha többen vagytok: az oldalról ingyen letölthető a többi játékos számára szükséges kellék! Bírod a szerencsejátékot?Ragadd meg a lehetőséget és tippelj: ha helyesen becsülöd meg az állatok számát, pontjaid dupláját kapod meg.Ellenben, ha kihagy a memóriád vagy téves számot mondasz… Laponként 1-3 állattal kell számolnod. Kerekedj felül ellenfeleiden éles figyelmeddel és jó memóriáddal!

Minimális előkészületet igénylő memória és kockázatkezelési kártyajáték. Keverd meg a 48 lapos paklit, de ki ne hagyd a Róka lapját! Emelj ki 19 lapot képpel lefelé, kutasd ki és tedd hozzá a Róka lapot, majd keverd át újra! Helyezd a 20 lapos paklit képpel lefelé az asztal közepére és… már mehet is a menet! Tábla és filc kézbe, elmét élesít!

A doboz mérete miatt egyszerűen szállítható a társas, komponensei pedig korlátlanul újra játszhatóvá teszik azt. Ajánlott korosztály: 7+. Ajánlott létszám: 1-5. Ajánlott időtartam: 15 perc. Tartalmaz magyar szabályzatot.

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-5 játékos részére
  • 8 éves kortól
  • kb 15 perc játékidő
  • Magyar és angol nyelvű szabály a dobozban
  • Nyelvfüggetlen játék
  • Jellemzők: licitálós és blöffölős játék, kártyajáték, memória – állatok és erdő témában

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foxy” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top