♠️ Power Grid Recharged Game

19 990 Ft

(2 vásárlói értékelés)

Power Grid (Nagyfeszültség)
Tegyünk ajánlatot, építsünk hálózatot és gazdálkodjunk az erőforrásokkal egy olyan versenyben, amelyben a cél a hogy a legtöbb város ellátása elektromos árammal.
A Power Grid Friedemann Friese zsírkrétás játékának, a Funkenschlagnak a frissített kiadása. Ebben a szerző eltávolítja a zsírkrétát a hálózatépítésből, miközben megtartja az ingadozó nyersanyagpiacot, mint például a Crude: The Oil Game, és a Firenze hercegeire emlékeztető aukciós kör intenzitását.

A Power Grid célja, hogy a legtöbb várost ellássuk árammal, amikor valakinek a hálózata egy előre meghatározott méretűvé válik. Ebben az új kiadásban a játékosok már meglévő útvonalakat jelölnek ki a városok csatlakoztatására, majd egymás ellen licitálnak a városaik áramellátására használt erőművek megvásárlására.

Az üzemek vásárlásával azonban újabb, hatékonyabb üzemek válnak elérhetővé, így pusztán vásárlással potenciálisan lehetővé tesszük mások számára, hogy kiváló berendezésekhez jussanak.

Ezenkívül be kell szereznünk az említett erőművek energiaellátásához szükséges nyersanyagokat (szén, olaj, hulladék és urán; kivéve a „megújuló” szél- és naperőműveket, amelyek nem igényelnek tüzelőanyagot), ami állandó küzdelmet jelent abban, hogy erőműveinket maximum hatékonyságúra fejlesszük, miközben továbbra is elegendő vagyont kell fenntartanunk ahhoz, hogy gyorsan tudjuk bővíteni a hálózatunkat a legolcsóbb útvonalak elérésének érdekében.

Leírás

TARTALOM:

 • 2-6 játékos részére
 • 12 éves kortól
 • kb 120 perc játékidő
 • ANGOL nyelvű szabály a dobozban!
 • Jellemzők: gazdasági játék, aukció, bevételmenedzselés, üzlet, hálózatépítés –

 

♠️ Power Grid Recharged Game termékről 2 értékelés

 1. Csulik Zsolt

  Nagyszerű játék, amit akar öten is lehet játszani! Mi próbáltuk 2/4/5 fővel, működik.
  Közepesen nehéz, de nem vészes, nálunk igazán tetszett a családnak 28-70ig volt játékos, mindenki tudta élni.
  Furcsa a grafika, de a játékélményen kicsit se ront.. Ajánlott!

 2. Timi

  Ketten is játszható, bár lehet egy kieggel -tényleg- robotot hozzáadni, szeretjük nélküle is. Ajánlani mégis három főtől lehet, mert akkor a körsorrend igazán izgalmassá válik.
  Hálózat építés, gazdasági tervezés, stratégia.
  A játék nem szép, de nagyon szerethető.
  Fiam egyik nagy kedvence.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top