🥷 💎🎩 ♠️ ✅ ACÉLMÁGNÁS – magyar kiadás – deluxe csomag! 🇹🇯

12 500 Ft

(3 vásárlói értékelés)

BEÉRKEZETT AZ ACÉLMÁGNÁS deluxe csomag!

A csomagban benne van a nagyon praktikus és stílusos playmat is!

XIX. századi kapitalista üzletemberek bőrébe bújva megszerezzük a számunkra legjobb és legértékesebb gyárakat, majd saját ipari birodalmuk irányításával a lehető legtöbb bevételt érjük el!

Briliánsan egyszerű és zseniális játék – mindössze fél órában. A játékszabály 3-4 perc, a set-up pedig mindössze 1 perc, különleges, újra és újra előkerülő játék! Tiszta szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a Királyi áru jellegű játékokat! 🙂

A Furnace egy elegáns engine-building euró játék, ahol a játékosok XIX. századi kapitalisták bőrébe bújhatnak, akik ipari vállalkozásokat építenek, és arra törekednek, hogy annyi pénzt gyűjtsenek össze, amennyit csak tudnak cégek vásárlásával, erőforrások kinyerésével, és a legjobb kombinációkban történő feldolgozásukkal.

Játékmenet:

A játék 4 fordulóból áll. Minden forduló 2 fázisból épül fel: Licit és Termelés.

Licit fázis:

Minden játékosnak 4 korongja van (értékük 1 és 4 közötti), amivel licitálhat a közös sorban lévő kártyákért. A játékosok felváltva helyezik el egy-egy korongjukat a kártyákra, amíg mindenkinek el nem fogy az összes korongja.

Licit szabályok:

Nem lehet egy kártyára két azonos értékű korongot tenni.
Nem lehet egy kártyára két azonos színű korongot tenni.

Majd a kártyákat egyesével kiértékeljük balról jobbra haladva. A legmagasabb licit tulajdonosa kapja meg a kártyát. Az összes többi licit pedig kárpótlásban részesül, ami a kártyákon van feltüntetve. A korong értéke szorzóként működik a kompenzációnál.

Termelés fázis:

A játékosok használják a kártyáikat olyan sorrendben, ahogy szeretnék. Szerezhetnek erőforrásokat, feldolgozhatják őket másik erőforrássá, vagy pénzzé, és fejleszthetik a kártyáikat további hatások érdekében.

Játék vége:

Amikor a 4. forduló véget ér, a legtöbb pénzzel rendelkező játékos nyer.

Ennyi az összes szabály, jó játékot! 🙂

Köszi a rendelést! Kövesd a Vagabundot!

Leírás

TARTALOM:

 • 2-4 játékos részére
 • 12 éves kortól
 • kb 30-60 perc játékidő
 • MAGYAR nyelvű kiadás
 • Magyar nyelvű játékszabály:
 • Jellemzők: gazdasági, licitálós, kártyadraftolás, változó setup, változó játékos-erő

 

 

🥷 💎🎩 ♠️ ✅ ACÉLMÁGNÁS – magyar kiadás – deluxe csomag! 🇹🇯 termékről 3 értékelés

 1. Grósz János

  Szuper játék, eddig csak kipróbálni tudtam, de mindenképp szeretném a polcomon tudni

 2. Kroboth-Portik Szidónia

  A Társasjátékok Ünnepén sikerült beszereznünk a játékot a promo kártyával és a playmat-el együtt. Karácsonykor sikerült is kipróbálni a férjemmel. Az elején még nehezen láttuk át, hogy mit is érdemes csinálni, de ahogy haladtunk előre egyre világosabb lett és magával rántott a játék menete. Aki szeret egy picit gondolkodni és taktikázni is társasjáték közben, természetesen a szórakozás mellett, annak csak ajánlani tudom. ☺️

 3. pfeiffi84

  Tökéletes játék, pörgős, rövid, és bármelyik játékos számot jól kezeli. Nagyon szépek a kártyák és a playmat kötelező darab mert iszonyat milyen vizuális tuningot és keretet ad a játéknak. Főként ketten a párommal szoktuk játszani és nagyon szeretjük. Nem egy agykiégetős játék de nem is olyan egyszerű, egy fáradtabb nap után is szívesen elővesszük. Nekem a Brass Birmingham hangulatát idézi pedig a két játéknak semmi köze egymáshoz csak talán a témáját illetően. Remélem jönni fog hozzá a kiegészítő is.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top