🥷 💎🎩 ♠️ ✅ CHACHAPOYA All-in! 🇹🇯 – 2., javított kiadás

9 000 Ft

(1 vásárlói értékelés)

CHACHAPOYA All-in pack – MINDEN egyben, ami eddig megjelent a Chachapoyahoz (a készlet erejéig, egyes promók kis példányszámban jelentek meg):

Chachapoya 2. javított, újragondolt kiadás – alapjáték – base game
A Yapalocté expedíció – kiegészítő – Expansion
Yayaucha promó – Yayaucha promo – 6 db új Kincskártya
Kígyó kalandor promó I. – Snake adventurer promo – 3 féle azonnali hatású kalandorkártyát – Fáklya, Iránytű és Térkép
Kígyó kalandor promó II. – Snake adventurer promo – 2 féle azonnali hatású kalandorkártyát – Blöff és Parazita


Chachapoya 2. kiadása – nagydobozos, bővített kiadás, új kártyák, új szabályok, új bónuszlapkák, játékostábla és új izgalmak. Járj Indy nyomában!
 
A Chachapoya alapdoboz tartalma: 50 db nagyméretű kincskártya, 75 db kalandorkártya, 25 db játék végi bónusztoken, 70 db Chachapoya pénzérme, játéktábla a dobó és húzópaklihoz, 1 db játékszabály
Yapalocté expedíció tartalma: 40 db nagyméretű kártya, 1 játékostábla, 1 kezdőjátékos token, 3 db szabály

Változás az első kiadáshoz képest:
🎲 1. Nagyobb lett a doboz (23 cm x 23 cm), hogy minden promó és akár a kiegészítő is beleférjen (még a playmat is!) 

🎲 2. 25 db játékvégi bónusztoken került bele a játékba (eddig csak 1-1 db volt minden játékosnak), amely sokat csavar a pontozáson és taktikázáson!
🎲 3. Az előrendelők számára 2 db új promókártyát küldök ajándékba + 1 új típusú kalandorkártya (Szerencsejátékos) is belekerült a játékba!
🎲 5. 75 db kalandorkártya került a játékba, ami azt jelenti, hogy egyrészt 5 személyessé vált a játék, másrészt a nagyobb pakli miatt kevesebbet kell majd keverni több játékos esetén.
🎲
6. Játéktábla a dobó- és húzópaklinak (összeilleszthető a Yapalocté expedícióban található játéktáblával!)
🎲 7. Chachapoya pénz, ezek a legfontosabb változás! A pénzek segítségével módosíthatjuk a licitet, majd a játék folyamán a megszerzett pénzek segítségével tokeneket vásárolhatunk, amelyeket vagy a játék közben használjuk fel kalandorkártyák vásárlására, vagy a játék végi bónuszokkal kombinálhatjuk megszerzett kincskártyáinkat!
🎲 8. Felújított játékszabály, több pontban gyorsítottam és egyszerűsítettem a játékot, megmaradt a játékélmény, viszont taktikusabb, tervezhetőbb lett a játék!
🎲 9. A doboz eleje és a hátoldalán is UV lakkot kapott, sokkal szebb lett a szemnek!
Mi nem változott? 🙂 Továbbra is izgalmas és szórakoztató a játék!

Chachapoya:
Dél-Amerika, az 1930-as évek eleje.  A világ legkiválóbb kalandor-régészei vagyunk, de nem múzeumok megbízásából dolgozunk, hanem szigorúan csak saját szakállunkra… Ez a specialitásunk, ősi kultúrák műkincseit fedezzük fel és a fekete piacon értékesítjük a legnagyobb titokban. Most viszont összefogtunk a hatalmas zsákmány reményében, közösen feltérképeztük és felfedeztük a kontinens legkülönlegesebb kincseit. Hatalmas siker koronázta az erőfeszítéseinket, de most hogyan fogunk osztozni az értékes műkincseken? Az fel sem merült egyikünkben sem, hogy igazságosan…

A játékosok licitálás útján fognak kalandoraik segítségével kincseket és bálványokat szerezni, ügyesen kell blöffölniük és kombinálniuk, hogy a játék végére a legértékesebb és legtöbb pontot érő műkincseket sikerüljön begyűjteni. Vigyáznunk kell, sem túl kapzsik, sem túl gyávák nem lehetünk, mert akkor vagy kiesünk a játékból, vagy üres kézzel távozunk. Egyensúlyban kell tartanunk a mohóságunkat és a szerénységünket, ami nem lesz könnyű…

A Yapalocté expedíció:
Kalandor-régészeink az előző, sikeres küldetéstől megrészegülve újabb, még merészebb kalandra vállalkoznak. Visszatérnek Dél-Amerikába, hogy felkutassák Yapalocté, a Kígyókirály szentélyét és újabb kincsekkel térjenek haza. Ám nem is sejtik, hogy az első utazással milyen lavinát indítottak el, amiért most egyszerre kell szembenézniük az istenek pusztító haragjával és a Chachapoya indiánok szörnyű átkával is…

Köszi a rendelést! 🙂

Molnár Peti (Draft vlog) megnézi, mi van a dobozban:

Chachapoya – How to Play (EN):

 

Leírás

TARTALOM:

 • 2-5 játékos részére
 • 14 éves kortól
 • Játékidő: 30-5 perc
 • Magyar nyelvű társasjáték
 • Chachapoya magyar nyelvű szabály:
 • Yapalocté expedíció magyar nyelvű szabály:
 • Chachapoya: játéktábla, 50 db nagyméretű kincskártya, 75 db kalandorkártya, 25 db játék végi bónusztoken, 70 db pénzérme, játéktábla a dobó- és húzópakli részére, 1 db játékszabály
 • Yapalocté expedíció tartalma: 40 db nagyméretű kártya, 1 játékostábla, 1 kezdőjátékos token, 3 db szabály
 • + az összes megjelent promó (a Démon már végleg elfogyott!)

 

🥷 💎🎩 ♠️ ✅ CHACHAPOYA All-in! 🇹🇯 – 2., javított kiadás termékről 1 értékelés

 1. Soós Balázs

  Amikor belecsöppentem a társasjátékozás világába egy olyan játékot kerestem, ami visszaadja a kincskeresés élményét. A Chachapoyától ezt megkaptam, ezzel indult minden. Igaz, hogy maga a játék egy folyamatos licit, de rengeteg csavarral megfűszerezve és az sem mindegy, hogy miből mennyit gyűjtesz. Mi nagyon elvetemülten szoktuk játszani (minden promó és a full Yapalochté expedíció is belekerül), de nagyon élvezzük. Az újragondolt kiadás még több lehetőséget biztosít a licit befolyásolására ésa játék végkimenetelére. Piszok kis játék 🙂 , de szeretjük, egyébként nem rövid, kb. 1-1,5 órába szoktunk beleférni.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top