BARK Avenue

16 990 Ft

(1 vásárlói értékelés)

Harap utca 3 alatt? Nem ott! Sétáltassunk kutyákat New York utcáin!
BARK AVENUE – és már le is tölthető a rajongói magyar 🇭🇺 szabály!

Most kifogytunk, elnézést, január végén, február elején érkezik újra ez a jópofa kis játék! 🙂

 

Bark Avenue egy szórakoztató útvonal-optimalizációs játék, amely a Manhattan-i kutyasétáltatók mindennapi életére összpontosít. A játékosoknak egyensúlyozniuk kell egyszerre több kutya sétáltatásával úgy, hogy a séták hossza, az elvégzett, tematikus kutyus-tevékenységek, és az összeférhetőség más kutyáikkal fognak számítani.

A játékban az a kihívás, hogy megoldjuk a feladatot, hogy visszatérjünk időben a kutyákkal, és el kell döntenünk, hogy melyik kutyát sétáltassák legközelebb! A séták között kihasználhatjuk a tömegközlekedést a legjobb minőségű séták elérésében.

Ahogy haladunk előre a kutyasétáltatói pályafutásunkban, a jó értékeléseink új képességeket szabadítanak fel, például egyszerre több kutyát is sétáltathatunk majd, vagy akár szabadon is engedhetjük a kutyát a kutyaparkban, és több körvégi műveletet is elvégezhetünk, beleértve a felvételeket és olyan tevékenységeket, mint a kisállatboltok látogatása. Légy óvatos a késve visszatérő kutyákkal, mert itt veszíthetjük el a legtöbb fizetést!

45 perc – 1 óra játékidő, családi kezdő szintű játék minden játékosnak szól, és bevonja a kutyabarátokat is a játékba, szórakozást nyújt az új játékosoknak, és összetettebb gondolkodást és optimalizációs problémákat is felvet a tapasztalt játékosoknak.

 

 

Leírás

TARTALOM:

 • 1-5 játékos részére
 • 10+ éves kortól
 • kb 45-60 perc játékidő
 • Letölthető magyar 🇭🇺 rajongói szabály:
 • Angol nyelvű szabály a dobozban
 • Mérsékeltem nyelvfüggő játék, a kártyákon angol szöveg található!
 • Jellemzők: kockahasználat, játék végi bónuszok, kézből gazdálkodós, mozgáspont-használat – kutyasétáltatás New York-ban téma

 

BARK Avenue termékről 1 értékelés

 1. Mária

  Még Kickstarteren találtam a játékra, szuper választás volt!

  A játék végig hű marad a témájához, a szabályok könnyen átláthatóak és logikusan következnek egymásból. Társasjátéknál ilyen jól eltalált illusztrációkkal még nem találkoztam. 81 kutyus kártya egyedileg megrajzolva, névvel fajtával és a stratégia szempontjából fontos adatokkal ellátva. A kártyákat nézve tényleg az az érzés fogja el a játékost, hogy a kutyák csak a sétára várnak.
  A komponens minőség teljesen rendben, a játék csak minimálisan nyelvfüggő.
  Bárkinek bátran merem ajánlani, aki szereti a kutyákat. 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top