CEYLON 2nd Edition

16 990 Ft

Értékelés 4.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

Ceylon – megérkezett az új kiadása ennek a nagyon stílusos és kellemes hangulatú játéknak!

Ültess, takaríts be és szállíts teákat. Vesd meg a lábad Ceylonban és fejlessz technológiákat!

A tizenkilencedik század második felében az akkori Ceylon területén, amelyet ma mindenki Srí Lankaként ismer, egy súlyos gombafertőzés elpusztította a sziget összes kávéültetvényét, komoly gazdasági válságot okozva. A skót James Taylor és később sok más vállalkozó hozzálátott, hogy teaültetvényekre cseréljék kávéültetvényeket, és így létrehozzák azt, amit sok ínyenc ma a világ legjobb teájának tart.
A Ceylonban a játékosok a ceyloni teaipar úttörőinek szerepét öltik magukra. Ennek megfelelően különböző körzetekben és különböző magasságokban telepítenek ültetvényeket. Teát termesztenek, melyet a legfontosabb exportcégeknek próbálnak meg eladni. El kell nyerniük az egyes körzetek tanácsadóinak tetszését, és ki kell fejleszteniük a szükséges technológiát, amely lehetővé teszi számukra, hogy megelőzzék versenytársaikat.
A játék végén a játékosok pontokat kapnak az egyes kerületekben ültetvényeikért, a meghatározott igények kielégítéséért, az elért technológiai fejlettségért, valamint az összegyűjtött pénzükért. Végül az a játékos nyer, akinek a legtöbb pontja van.

Leírás

TARTALOM:

 • 2-4 játékos részére
 • 10+ éves kortól
 • kb -60 perc játékidő
 • Nyelvfüggetlen, angol nyelvű szabály a dobozban!
 • Angol nyelvű szabály hamarosan letölthető!
 • Jellemzők: gazdasági, változó fázis sorrend, gyűjtögetős – teaültetvény, farm témakörben

 

CEYLON 2nd Edition termékről 1 értékelés

 1. Értékelés: 4 / 5

  Kottyán Péter

  Alig várom, hogy a kezembe kerüljön. Egy szép asztalképet adó munkás- és lapka lehelyezős euró társas, amiben 3d “építkezés” van, számomra megelőz más, magyar kiadású játékokat, az akciókártyák felépítése is a hanamikoji-t juttatja eszembe, meg hát teák, fehér, zöld, oolong, fekete.. Remek szálas teamárkák jutnak róla eszembe és az egyetemi évek.. Szeretem ha szűk a pontozás és értéke van minden szerzett darabnak.. Nekem kötelező darab.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.