🥷 💎🎩 ♠️ ✅ CHACHAPOYA 🇹🇯 – 2., javított kiadás

5 000 Ft

(12 vásárlói értékelés)
🥷 Kísérleti jelleggel és két okból lett szuperkedvezményes a Chachapoya második, javított kiadása – egyrészt régen jelent meg, úgy néz ki, túlgyártottuk a magyar kiadást, másrészt így több játékoshoz tud eljutni eme remek kártyajáték, valamint nem sikerült jól elmondanom, hogy a javított kiadás mennyi újdonságot és klassz dolgot tartalmazott, nem baj! – na, ez három lett…😁
🥷 – A Ninja ár ———> villámár, lenyisszantottam az eredeti árat, de NEM tudom hozzákapcsolni meglévő előrendeléshez!
Ezt az árat csak akkor tudom tartani, ha most megvásárlod és én egyből küldöm is, elnézést!

Chachapoya 2. kiadása – nagydobozos, bővített kiadás, új kártyák, új szabályok, új bónuszlapkák, játékostábla és új izgalmak. Járj Indy nyomában!
Az új kiadáshoz készített exclusive promó kártyák (Blöff és Parazita) normál kereskedelmi forgalomba nem kerülnek, csak nálunk lesz beszerezhető!

 
A Chachapoya tartalma: 50 db nagyméretű kincskártya, 75 db kalandorkártya, 25 db játék végi bónusztoken, 70 db Chachapoya pénzérme, játéktábla a dobó és húzópaklihoz, 1 db játékszabály

Változás az első kiadáshoz képest:
🎲 1. Nagyobb lett a doboz (23 cm x 23 cm), hogy minden promó és akár a kiegészítő is beleférjen (még a playmat is!) 

🎲 2. 25 db játékvégi bónusztoken került bele a játékba (eddig csak 1-1 db volt minden játékosnak), amely sokat csavar a pontozáson és taktikázáson!
🎲 3. Az előrendelők számára 2 db új promókártyát küldök ajándékba + 1 új típusú kalandorkártya (Szerencsejátékos) is belekerült a játékba!
🎲 5. 75 db kalandorkártya került a játékba, ami azt jelenti, hogy egyrészt 5 személyessé vált a játék, másrészt a nagyobb pakli miatt kevesebbet kell majd keverni több játékos esetén.
🎲
6. Játéktábla a dobó- és húzópaklinak (összeilleszthető a Yapalocté expedícióban található játéktáblával!)
🎲 7. Chachapoya pénz, ezek a legfontosabb változás! A pénzek segítségével módosíthatjuk a licitet, majd a játék folyamán a megszerzett pénzek segítségével tokeneket vásárolhatunk, amelyeket vagy a játék közben használjuk fel kalandorkártyák vásárlására, vagy a játék végi bónuszokkal kombinálhatjuk megszerzett kincskártyáinkat!
🎲 8. Felújított játékszabály, több pontban gyorsítottam és egyszerűsítettem a játékot, megmaradt a játékélmény, viszont taktikusabb, tervezhetőbb lett a játék!
🎲 9. A doboz eleje és a hátoldalán is UV lakkot kapott, sokkal szebb lett a szemnek!
Mi nem változott? 🙂 Továbbra is izgalmas és szórakoztató a játék!
 
+ INFO: a játékhoz további különleges promók és a Yapalocté expedíció kiegészítő is megvásárolható!
 

Dél-Amerika, az 1930-as évek eleje.  A világ legkiválóbb kalandor-régészei vagyunk, de nem múzeumok megbízásából dolgozunk, hanem szigorúan csak saját szakállunkra… Ez a specialitásunk, ősi kultúrák műkincseit fedezzük fel és a fekete piacon értékesítjük a legnagyobb titokban. Most viszont összefogtunk a hatalmas zsákmány reményében, közösen feltérképeztük és felfedeztük a kontinens legkülönlegesebb kincseit. Hatalmas siker koronázta az erőfeszítéseinket, de most hogyan fogunk osztozni az értékes műkincseken? Az fel sem merült egyikünkben sem, hogy igazságosan…

A játékosok licitálás útján fognak kalandoraik segítségével kincseket és bálványokat szerezni, ügyesen kell blöffölniük és kombinálniuk, hogy a játék végére a legértékesebb és legtöbb pontot érő műkincseket sikerüljön begyűjteni. Vigyáznunk kell, sem túl kapzsik, sem túl gyávák nem lehetünk, mert akkor vagy kiesünk a játékból, vagy üres kézzel távozunk. Egyensúlyban kell tartanunk a mohóságunkat és a szerénységünket, ami nem lesz könnyű…

Próbáld ki, köszi és jó játékot! 🙂

Köszi a rendelést! 🙂

Molnár Peti (Draft vlog) megnézi, mi van a dobozban:

How to play Chachapoya (EN):

Leírás

TARTALOM:

 • 2-4 játékos részére
 • 8 éves kortól
 • Játékidő: 30 perc
 • Magyar nyelvű társasjáték
 • Magyar nyelvű szabály:
 • játéktábla, 50 db nagyméretű kincskártya, 75 db kalandorkártya, 25 db játék végi bónusztoken, 70 db pénzérme, játéktábla a dobó- és húzópakli részére, 1 db játékszabály

 

🥷 💎🎩 ♠️ ✅ CHACHAPOYA 🇹🇯 – 2., javított kiadás termékről 12 értékelés

 1. Jancsi Ákos

  Könnyed kis kátyajáték, amiben a kiesés és a sok pontvesztési lehetőség miatt nagyon élvezetes feszültségek alakulnak ki a játék vége felé. Két fővel is élvezetes, de véleményem szerint többen még jobb élményt ad.

 2. Farkas Viktória

  Azért szeretjük, mert sosem tudjuk, mire készül a másik 🙂

 3. Szép István

  Remek hangulatú és témájú, könnyed, gyorsan megtanulható kártyajáték. Nincs két egyforma játékmenet, így az újrajátszhatósága (főleg a kiegészítővel és későbbi kiegészítőkkel, promo anyagokkal) szinte végtelen. Eddig akinek csak mutattam, mindenkinek tetszett és az első parti után mindig következett egy visszavágó. 🙂

 4. Toldi Bence

  Remek családi játék, minden korosztálynak! Csak ajánlani tudom!

 5. Lóránt Márk

  Párszor próbáltam, egyszerű kis kártyajáték, többen valószínűleg jobb, mint ketten, de így is, úgy is szórakoztató.

 6. Zsófi

  jókat olvastam már róla, kipóbálnám milyen

 7. Maczó Norbert

  Egyik kedvenc játékunk, ha megyünk unokatesókhoz, mindig vinni kell, nagyon szeretik ők is 10 és 11 évesek, már az első játék után meg is tanulták a játékszabályt.
  Szóval mind felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt élvezetes. Igaz kissé „kegyetlennek” kell lenni, néha bűntudatom van mikor kiejtek egy játékost, de ez egy ilyen játék, ki lehet és ki is kell babrálni az ellenfelekkel, ha nyerni szeretnél.
  A promó kártyákkal még élvezetesebb lehet, sajnos mi már lecsúsztunk az előrenelési promó kártyákról.
  Már várjuk a következő kiegészítőt, és az önállóan játszható kocka-kártya játékot is.

 8. Holka David

  Sziasztok!
  A Chachapoya számomra kellemes meglepetés volt kívül és belül egyaránt.
  A grafikai megjelenítés igényes és szépen mutat a polcon.
  Az anyagminég maximális pontszámot kapott tőlem.
  A játékmenet izgalmas.
  A 9 és 11 éves lányaink is gyorsan elsajátították a szabályokat.

 9. Gali Magdolna

  Izgalmakkal teli, pörgős kártyajáték, szép grafikával és érthető játékszabállyal. Külön szeretem benne, hogy a játéknak nem nagy a helyigénye, így nincs szükség egy hatalmas asztalra ahhoz, hogy játszhassunk vele. 😉

 10. Rozsa Zoltan

  Nagyon szeretem az alapjátékot a kiegészítőt még nem próbáltuk, de beszerzős lesz az is. Egy fáradt nap után is leülünk mellé egy egy körre. Pörgős, könnyen megjegyezhető szabályokkal, de vannak taktikai mélységei is.

 11. Vilmos

  Ez a második kiadás mivel fog többet tartalmazni mint az első? Vagy csak simán nagydobozos reprint kesz? Vagy nagydobozos kiadás amiben benna kiegészítő?

  • admin

   Nem, a második kiadás javított és bővített lesz, új kalandorkártyák, új tokenek, húzózsák, változik a játék kissé, feladatokat kapunk a játék elején, saját játékostáblája lesz minden játékosnak, kiderül, hogy kik a megbízóink, stb. A kieg természetesen nem lesz benne, az az új kiadáshoz is kompatibilis lesz.

 12. BÜRGI

  Nagyon jó lett alig vártam hogy meg-vehessem, családban nagyon jót lehet vele játszani!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top