🥷 Empire’s End KS Deluxe Edition

9 000 Ft

Empire’s End KS deluxe Edition – $40

Spend resources to save your civilization from disaster, rebuilding as you can!

A birodalom alkonya egy licitálós stratégiai társasjáték, ahol a játékosoknak meg kell védeniük birodalmukat a fenyegetések és a barbár hordák ellen, lehetőleg ellenséges szomszédokra támaszkodva.
A játékban 2-4 játékos vesz részt, és a cél az, hogy a birodalom összeomlását megakadályozzuk.
Az Empire’s End a fordított licitálás egyszerű és elegáns mechanizmusát ötvözi a motorépítéssel, hosszú távú tervezéssel és stratégiai mélységgel. Az eredmény egy gyors tempójú játék, gazdag feszültséggel és több kihívást jelentő győzelmi útvonallal. A játékot a birodalom csúcsán megalapított civilizációk vezetésével kezdjük. A játék különböző fázisokon keresztül halad, amelyek változnak a játék előrehaladtával.
A Vész-fázisban a játékosok közös veszélynek néznek szembe, például éhínségnek, áradásnak vagy barbár támadásoknak. A licitálás végén a licitálást megnyerő játékosnak kell felvennie a veszteséget, ami egyik területét lerombolja. Minden birodalomra lesújtó katasztrófa hatására az emberek bölcsessége és ellenállása nő.
A modern klasszikus No Thanks játékhoz hasonlóan az összes játékostól licitált erőforrás a végén azon játékoshoz kerül, aki végül elveszi a katasztrófa kártyát. A játékos ezen kívül új képességet is kap, ami tükrözi birodalma alkalmazkodóképességét a nehéz időkben. Minden körben a játékosok a haladási pályán mozognak, amely meghatározza, hogy veszélynek vagy más fázisnak néznek-e szembe. A Termelési fázisok alatt a játékosok új erőforrásokhoz juthatnak, az Ipari fázisok alatt újjáépíthetik elveszett területeiket, és a Hadsereg fázisok alatt kihívhatják egymást. A haladási pálya végén a játék véget ér, és a győztes az a civilizáció lesz, amelynek a legtöbb győzelmi pontja van. A sértetlen területek pontokat szereznek, de az újítások és a katonai sikerek alternatív győzelmi lehetőségeket nyújthatnak.
Szórakoztató és izgalmas játék élményt nyújt a A birodalom alkonya. 2-4 játékos számára, és a játékidő körülbelül 40-60 perc.

 

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 10 éves kortól
  • kb 45-60 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban!
  • Nyelvfüggetlen
  • Jellemzők: városépítés, civilizáció, aukció, licitálás – ókor témakörben

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„🥷 Empire’s End KS Deluxe Edition” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top