Evacuation – Essen 2023 🎯

24 990 Ft

Kezdődik az evakuáció! Kérem, hagyják el a Föld bolygót!
🎩
Megérkezett a shopba az Vladimir Suchy új társasjátéka!

Megrendeléskor küldeni fogok egy díjbekérőt, amely befizetésével tudod véglegesíteni, élesíteni az előrendelésed, így tudod bebiztosítani, hogy elméletileg az elsők között érkezzen meg hozzád a játék!

A játékosok arra összpontosítanak, hogy az embereket és az infrastruktúrát egy új bolygóra menekítsék. „Siessetek a hajóra! Tizenkét ház már leégett a városunkban!”

Az Evacuation játékban az élet a bolygónkon egyre intenzívebb napsugárzás miatt pusztul, így mindenki megpróbálja áthelyezni az embereket és gyárakat a területeiken az „öreg” bolygóról az újra – és ehhez mindössze négy kör áll rendelkezésre.

A játékot egy teljesen működő gazdasággal kezded, és a játék során le kell bontanod ezt a gazdaságot és át kell helyezned. Az öreg bolygón az bevétel idővel csökken, és a termelés valószínűleg nem lesz sokkal jobb, amíg meg nem erősödsz az új bolygón, és beindítod a dolgokat. Az erőforrásokat nem lehet összekeverni a bolygók között, ezért különösen gondoskodnod kell a tervezésről.

Ehhez választanod kell akciókat a játékostábláról, a haladó szabályok pedig lehetővé teszik, hogy kártyákat adj hozzá a kezedhez, amelyek lehetővé teszik további akciók kiválasztását és kombinálását. Minden akciónak saját értéke van, és ezek összege fontos a „kör végén” bónuszhoz. Ezenkívül a játékosok az akcióik értékének függvényében mozgatják a jelölőiket a pályán.

Ha sikerül három erőforrás termelését nyolcas szintre emelni, és három virtuális valóság gépet létrehozni az új bolygón, akkor nyersz. Ellenkező esetben a játékosok összehasonlítják az eredményeiket négy kör után. Az Evaculation tartalmaz modulokat, amelyek új játék lehetőségeket adnak hozzá.

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 12 éves kortól
  • kb 60-150 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban
  • Nyelvfüggetlen játék
  • Jellemzők: gazdasági játék, gyártás, versenyjáték, kézből gazdálkodós, bevétel menedzselés, vedd fel és vidd tovább mechanika – az új Suchy játék sci-fi témában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Evacuation – Essen 2023 🎯” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top