💎♠️ FARKASOK 🇭🇺 – magyar kiadás/előrendelés

Original price was: 20 490 Ft.Current price is: 17 990 Ft.

(38 vásárlói értékelés)

A FARKASOK első kiadása elfogyott, végre a jövő héten érkezik újra, kedvezményesen ELŐRENDELHETŐ a beérkezésig (2024. 06. 18-ig)!

Az utóbbi idők egyik legnagyobb kedvence!

FARKASOK – magyar kiadás 🇭🇺
A Farkasok egy falkaépítő stratégiai játék 2-5 játékos számára. A játék a legrátermettebbek túlélésért folytatott küzdelme, miközben a játékosok a legnagyobb, legdominánsabb falkát területfoglalással, magányos farkasok toborzásával és zsákmányra vadászva próbálják összeállítani. Azonban ügyelniük kell arra is, hogy ne terjeszkedjenek túl vakmerően a riválisok uralta terepre, itt ugyanis elcsábíthatják falkájuk tagjait.

A döntéseket egy okos akcióválasztó mechanizmus irányítja. Minden akcióhoz olyan területlapkákat kell felfordítanod, amelyek megegyeznek azzal a tereppel, ahol az akciót végrehajtani szeretnéd. A kétoldalas lapkákon ebben a körben végrehajtott akcióid megszabják, hogy a következő körben milyen tereptípusokon hajthatsz végre akciókat. Ahogy kiterjeszted a falkád irányítását az egyes régiókra, egyúttal a falkád tulajdonságait is fejleszted, így a játék előrehaladtával még agresszívabb akciókat hajthatsz végre.

A játék közbeni három pontozási fázisban a játékosok minden régióban kiszámítják, melyikük van erőfölényben. A játék végén a játékosok összesítik a pontozási fázisokban szerzett győzelmipont-jelzőket, valamint a játékostábla hat pontozósávján elért legmagasabb győzelmi pontokat. A legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos nyer!

A játék sikerességét jelzi, hogy megnyerte a 2023-as évi JEM Társasjáték Magazin díját!

 

 

 

Leírás

TARTALOM:

 • 2-5 játékos részére
 • 14+ éves kortól
 • kb 75 perc játékidő
 • Magyar nyelvű kiadás!
 • Letölthető magyar szabály:
 • Jellemzők: moduláris tábla, változó felállás, terület-többség-hatás mechanizmus- farkasfalka témában

 

💎♠️ FARKASOK 🇭🇺 – magyar kiadás/előrendelés termékről 38 értékelés

 1. pfeiffi84

  A 2023-as év egyik legjobb magyarul megjelent területfoglalós (control area) játéka a Farkasok. Rendkívül tematikus pörgős, persze nem az első játék alkalommal és gyönyörű asztalképe van. 2 fővel is remekül működik mivel kisebb a terület és bizonyos régiók többször is pontozásra kerülnek a különböző hold fázisok során, ezáltal sokkal taktikusabb a játékmenet mint 3,4, vagy 5 fővel. Tapasztaltabb játékosoknak ajánlom mert a kezdő játékosoknál eléggé AP (analízis paralízis) tud lenni.

 2. Csomai Zoltán

  klassz játék ajánlom , felső családi és,vagy gamer kapujátéknak .

 3. Papp Viktória

  Gyonyoru asztalkep, az alkatresz minoseg premium, plusz pont, hogy insert is van hozza. A jatek nagyon okos, tobbfele mechanizmust hasznal jol osszehangolva, kozben tenyleg azt erzem, hogy egy farkas falkat iranyitok es terjeszkedem. 2 fovel jo, ami a terjeszkedos jatekoknal ritka, de tobben meg jobb. Kisse konfrontativ, sertodosoknek nem ajanlom 🙂

 4. Nagy Zsolt

  Nagyszerű area-control játék. Fantasztikus tematikáját, ami minden egyes komponensről lejön. Nagyon jól kezeli a moduláris játékteret a jatékosszámot. Szívből ajánlom mindenkinek. Bennünket megvett kilóra és még a magyar megjelenés előtt megrendeltem.

 5. Szilágyi Dávid

  Az utóbbi évek egyik legjobb magyar kiadású „farkas”lehelyezős, terület foglalós, falkaépítős társasjátéka. Maga a mechanikája nagyon érdekes. Illetve érdekes látni, hogy 1 játékon belül is mennyi féle stratégiai lehetőség van. Sokszor, sőt az esetek jelentős többségében jóval 2-3 vagy akár 4 lépéssel is előre kell gondolkozni ami miatt nem egyszerű megszervezni a stratégiát, főleg ha valaki keresztül húzza a számításaidat.
  Csak ajánlani tudom, garantáltan nem fog benne csalódni senki.

 6. Sallai Csaba

  Kiváló játéknak tartom. Szabályai egyszerűek, három dolgot tudsz csinálni egy körben de azoknak súlya van a játék során. Itt szó nincs egymás mellett játszó játékosokról, ahol mindenki magában építgeti a birodalmát, itt kőkemény harcok (dominancia) vannak a területekért amit később pontok jutalmában kamatoztathatunk. Rengeteg interakció vár a játékosokra, és hogy kitalálják a többiek lépéseit. Mindenkinek szívből ajánlom aki egy gyorsan tanulható mégis mély terület foglalós játékkal szeretne játszani, nem véletlenül nyerte meg a JEM Gamer kategóriáját.

 7. Vincze Viktor

  Nagyszerű játék. Pörgős nem túl agyalos. Megvan benne minden, amit szeretek egy játékban főleg az a temérdek komponens. Kezdő játékostól kezdve tapasztalt játékosig bárkit lelehet ültetni mellé.

 8. Baloghné Enikő

  A 9 éves fiam kapta karácsonyra, már első játék után is egyértelmű: családi kedvenc lesz
  Tematikus, szép és kellően gondolkodós
  Nagyon vártuk, nem csalódnunk!
  Köszönet a magyar megjelenésért!!!

 9. Kristóf Szabolcs

  Minimum annyira jó vele játszani (de talán még annál is jobb), mint együtt üvölteni a TJÜ-n a Vagabund falkatársakkal.!.

 10. Kovács-Bauer Anna

  Nagyon szép grafikával rendelkező, változatos, de mégis könnyen tanulható játékmechanizmusú játék. Nagyon tetszik, hogy a tematikát követi a játékmechanizmus is, azaz csak akkor van esély nyerni, hogy ha tényleg belehelyezkedünk a farkas-falka szokásaiba. A két játékosra optimalizált verzió a “mesterséges intelligencia falkával” zseniális.

 11. rampshika

  Szerintem ez egy kiváló példája egy családibb területfoglalós játéknak, mind tematikában, mind pedig játékmenetben. Élvezetes és nem túl bonyolult.
  Viszont azoknak nem ajánlom, akik nem szeretik az egymáselleni konfliktusos játékokat, mert itt nem lehet finomkodni és muszáj beleköpni a másik levesébe és figyelni a másikra, hogy jól teljesíts.

 12. Szabó Gergely

  A legszebb 2023-ban megjelent magyar nyelvű játék. Fantadztikus minik, magával ragadó tematika, pörgős, de mély játékmenet.
  Számomra ilyen, „A Társasjáték”!

 13. Biróné Hegedüs Ildikó

  Szerintem a 2023-as év legnagyobb durranása. Sok területfoglalós-terjeszkedős játékkal játszottam már, de mind közül ez fogott meg leginkább témájában, mechanizmusában, küllemben, asztalképében, stb. Sok szempontból különleges. Jobban szeretem, ha egy játék küzdelmes, gondolkozós, esetleg kicsit egymással kiszúrós (csakhogy sava-borsa is legyen ), minthogy túl jutalmazó. Igazán tartalmas játék, a mi falkánkban gyakran előkerül.

 14. Balogh Gabriella

  Nagyon jó játék. Gyors előkészíteni, gyors játszani. Nem feltétlenül kell „bántani” a másikat. Szórakoztató családnak és gémereknek is.

 15. Horváth-Mike Ildikó

  Meglepetés volt számomra. Egyszerű szabályok, mégis nagyon élvezetes játékmenet. A békés családi játéktól az egymással jól kiszúrasig mindent lehet benne. Legalább kipróbálásra mindenképpen ajánlom. Nem mellesleg nagyon jól is néz ki 🙂

 16. Kornél

  Tökéletes játék, de nem kezdő játékosok számára lett kitalálva. Amikor nézem mindig ez jut eszembe:
  https://youtu.be/SRwqxeio_cY?si=yBZDuH7J15A3ShiC

 17. Kőszegi Csongor

  Ügyes és taktikus játék, olyan családi felsőkategóriába sorolnám.
  Pazar komponens minőséggel.
  Csak ajánlani tudom.

 18. Durucz Dàvid

  Gyönyörű asztalkép, pazar komponensminőség, intuitív jàtékmenet. Kifejezetten izgalmas, néhol erõsen konfrontatív, de tökéletes csalàdi jàték. Alapdarab. 🙂

 19. Horváth Ramón

  A farkas figurák nagy jól néznek ki, a grafikák iszonyat szépek. A játékmenet okos és gondolkodós. Lehet nagyon békésen is játszani és csak pontra vesenyezni, de nekem személy szerint a konfrontatív része tetszett a legjobban.

 20. A. Marianna

  Nagyon szép a grafikája, tetszik a tematikája. A hozzá kapcsolódó nyereményjáték alapján ismertem meg nagyjából, már akkor tudtam, hogy a fiammal az egyik kedvecünk lesz. A Társasjáték Ünnepen meg is tekintettük, így nem volt kérdés, hogy beszerezzük.

 21. Bőczi Tamás

  A grafika szerintem egyszerűen zseniális. Akárcsak maga a játék. Annak ellenére,
  hogy nem túl bonyolult a szabály, mégis egyformán kihívások elé tudja állítani a kezdő és haladó játékosokat.
  Külön pozitívum, hogy a téma nagyon jól átjön.

 22. Bárdos Dávid

  Rögtön a megjelenéskor megvettük.
  2,3,4 fővel is próbáltuk, működött nekünk minden felállásban. Tetszik ez a kicsit passzív agresszív stílus, nem mindenáron kell gonoszkodni, de van rá lehetőség 😛

  Marad a polcon sokáig, ez a terv

 23. Kurucz Péter

  Nagyon jó és különleges mechanikát használó játék. Taktikus döntések vezetik a falkát győzelemre.

 24. Tóth Péter

  Karácsonyi ajándékként kaptam már az első játék teljesen megfogott és alig várom hogy letudjam a karácsonyi köröket hogy újra iranyíthassam a falkát 🙂

 25. Boga László

  Négyen és hárman próbáltuk, működik. Kellemesen gonoszkodós, egymásnak nem túlzottan, de azért keresztbe tevős játék.
  Szerintem elsősorban nem a terület foglalásból jönnek a pontok (persze teljesen nem érdemes neglizsálni), hanem minden másból (pl. minél több barlangot rakjunk fel, illetve minél jobban leürítsük a saját táblánkat).
  Ajánlott!

 26. Zoli

  Nekem nagyon átjön a tematika, nagyon jól megtervezett a játékmechanika, tetszik hogy nem „egymás mellett játszunk”, hanem van interakció. Az asztalkép nagyon szép, és a szabálykönyv! 🙂

 27. Dráviczki Zsuzsanna

  Az egyik legszebb játék, amivel valaha játszottam. Az egyedi, lapkaátforgatós mechanizmus megdolgoztatja az agyat, így nem egy könnyű kategória. Nagyon tematikus, nagyon agyalós. Gémereknek igazi csemege!

 28. zuzoka

  Nagyon hangulatos, tematikus, az utolsó mozzanatokig izgalmas játék. Szép komponensek, átlátható asztalkép jellemzi. 2 fővel is jól működik, de 3-4 főnél mutatja meg a farkas foga fehérjét.
  Bátran ajánlom azoknak, akik egy egyszerű szabályrendszerrel rendelkező, de mégis kellően gondolkodtató játékot keresnek, amiben a konfrontáció erősen jelen van.

 29. Váradi Ágnes

  Szép grafikával rendelkező, taktikus , gondolkodtatós, mégis pörgős, egyedi játékmenettel rendelkező szupeeerrrr játék! Minden korosztálynak élvezetes perceket szerez. Nagyon ajánlós! :))

 30. Váradi Ágnes

  Ha jártál a TJÜ-n és üvöltöttél közösen a farkasokkal, tudod, milyen játékra találtál…Minden korosztálynak élvezetes perceket szerez. Szép grafikával rendelkező, taktikus , gondolkodtatós, mégis pörgős, egyedi játékmenettel rendelkező szupeeerrrr játék! Csak ajánlani tudom.

 31. gyurtboy4

  Csodálatos asztalképpel és hangulattal rendelkező Családi felső / Gamer belépő játék, ajánlom mindenkinek.

 32. Katona Bence

  Volt szerencsém játszani vele a baráti társaságomon belül és azt kell mondanom, hogy teljesen megérdemelt a rengeteg pozitív visszajelzés (valamint a 2023-as JEM Társasjáték Magazin díj), amit kapott. Kellően komplex, szép asztalképpel rendelkező, egyedi hangulatú játék. Remélem, hogy a közeljövőben az én gyűjteményembe is bekerül majd. 🙂

 33. Umführer Richárd

  Egy nagyon szép és egyben okos játék. Essen-i megjelenés óta szemeztem vele, de mikor megjelent magyarul is, nem volt vissza út 🙂

 34. HGAdrienn

  Látványos asztalkép, a lapka forgatás érdekes, számomra egyedi mechanizmus. A játék jól működik két fővel is. Izgalmas, magával ragadó.

 35. Sisák Tímea

  Kategóriájában kiemelkedő családi / belépő gamer játék. Nem megszokott, különleges mechanika, gondolkodós, mégis könnyed. A játékszabály is alapos, átgondolt, tökéletes érhető, könnyen átlátható.
  Tematika 10/10
  Hangulat 10/10
  Mechanika 10/10
  Két fővel is remekül működik!
  Szívből ajánlom mindenkinek!

 36. Kovács Attila

  Csodálatos asztalképpel és hangulattal rendelkező Családi felső / Gamer belépő játék, ajánlom mindenkinek.

 37. Nemes Mónika

  2023 legpozitívabb élménye számomra, tematikus, ötletes, frappáns. Hosszabb értékelésem a JEM dec.1-én megjelent számában. 😉

 38. Ófi

  benne voltam a legkedvezményesebb előrendelésben, mert Peti rendesen fel tudja csigázni a kedvet 😉 mindezen túl, a Farkasok az idei év meglepetése lett számomra! (is)
  nem kell beleveszni a szabályba, mert minden ott van előtted, minden köröd döntése fontos, de akár korrigálható, végre egy igazi interaktív együtt-játék, nem egymás melletti csendben pakolgatás, izgulós végkifejlet, szép alkatrészek, csodás grafika!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top