Islet – Kicsiny sziget – Essen 2023 🎯

14 990 Ft

🎩 Csip-csirip! Megérkezett az ISLET! – és már letölthető a magyar 🇭🇺 rajongói szabály is!

Az Islet egy alapvetően absztrakt játék, melyben trópusi madarakat alakítasz, akik egy kis szigeten próbálnak fészket rakni az óceán közepén. A játék során közösen felfedezitek a szigetet, hogy gyűjtsétek a nyersanyagokat, miközben versenyeztek a legjobb fészkek készítésében, hogy biztosítsátok a fajotok folytonosságát. Minden körben választhatunk, hogy felfedezzük a szigetet az erőforrásokért, vagy elhelyezzük magunkat a játéktéren, hogy tökéletes fészkeket hozzunk létre, ahol életet adhatunk a drága tojásainknak.

Ezen módon együtt – vagy éppen egymás ellen – felépítetünk egy trópusi szigetet különböző ökoszisztémáival, és az lesz a győztes, aki először helyezi el az összes tojását a szigeten.

Játékmenet:

A játékot az indítja, aki a legutóbb érintett egy tojást.

Ezután az óramutató járásával megyünk sorban. A köröd során kötelező egy FELFEDEZÉS vagy LÉPÉS akciót hajtjuk végre.

Amikor LÉPÜNK, akkor 1-4 lapkát helyezünk le a készletünkből, kiterjesztve ezzel a szigetet, és cserébe erőforrásokat kapsz.

Amikor ELHALADSZ, előreléphetünk a bábuval és lerakhatunk (tojásokat), annyiszor és bármilyen sorrendben és kombinációban, amennyiszer és ahogyan csak akarjuk, feltéve, hogy meg tudjuk fizetni az szükséges erőforrásokat.

A játék vége két különböző módon érhet véget: ● Amikor egy játékos lerakja az utolsó tojását, a kör a szokásos módon végződik, majd az aktuális kör véget ér (így mindenki ugyanannyi kört játszik). ● Amikor egy játékos kiveszi az utolsó sziget lapkát a zsákból, az aktuális kör véget ér, és egy új kör kezdődik (így mindenki ugyanannyi kört játszik).

Mindkét esetben az a játékos nyer, aki a legtöbb tojást rakta le. Az ISLET a Coral című sorozat második része.

 

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 8 éves kortól
  • kb 20-40 perc játékidő
  • Magyar 🇭🇺 rajongói szabály letölthető:
  • Angol nyelvű szabály a dobozban
  • Nyelvfüggetlen játék
  • Jellemzők: munkáslehelyezés, kézből gazdálkodós, terület-többség elvén működő, térkép-összerakós, gyűjtögetős absztrakt játék – állatvilág témában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Islet – Kicsiny sziget – Essen 2023 🎯” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top