The White Castle Essen 2023 🎯

13 990 Ft

The White Castle – A Himeji kastély Japán egyik legnagyobb, sokak szerint pedig egyben a legszebb kastélya is, közel 50 toronyból és 80 épületből áll, a kastély legmagasabb tornya közel 50 méter magas. A kastélyt „fehér kócsag” néven is szokták emlegetni, ugyanis falai speciális, éghetetlen fehér agyaggal vannak tapasztva, amelynek köszönhetően vakító fehér színben pompázik.
🎩 Októberben érkezik a shopba, munkáslehelyezés – kockákkal, erőforrás-gazdálkodás, japán témában!
 

A játék a White Castle-ban zajlik, ahol a játékosok egyik klánt irányítanak és több pontot szeretnének szerezni, mint a többiek. Ehhez befolyást kell szerezniük a bíróságon, merészen kell kezelni erőforrásaikat, és a megfelelő időben a megfelelő helyre kell helyezniük munkásukat. Az összes cselekedet a modern Japán leghatalmasabb erődjében, a Himeji várban zajlik, ahol a Sakai klán lobogója a Daimio Sakai Tadakiyo parancsai alatt lobog.

A White Castle egy euro tipusú játék, ahol a játékosok erőforráskezelést, munkás elhelyezést és kocka elhelyezést használnak a cselekvések végrehajtásához. A játék során három körön keresztül a játékosok klánjuk tagjait küldik a kertek gondozására, a vár védelmére vagy a nemesség társadalmi ranglétrájának feljebb lépésére. A mérkőzés végén ezek a tevékenységek különböző módon pontokat szereznek a játékosoknak.

A központi panelen a Himeji vár látható minden pompájában, több zónára osztva. A legnagyobb belül található, a Tízezer Szőnyeg Terme, ahol a bírósági tagoknak társadalmilag fel kell emelkedniük, amíg el nem érik a Daimio közelében lévő köröket, hogy élvezhessék a kegyét. Itt van még a tó és a kertek, amit türelmesen gondoznak a kertészek, ahol mindenki pihenhet és megcsodálhatja a szépségét korlátozás nélkül. Egy másik fontos terület a vár falai és külső része, ahol a harcosok járőröznek és őrzik a helyet. Végül ott találjuk a három híd területét, ahol a háromféle dobókocka felhalmozódik, és a játékosok személyes területe, ahol nyomon követhetik erőforrásaikat, és ahol tartalékban tartják munkásaikat.

Az első videó, amely segítségével már bele is tudunk nézni a dobozba, a játékszabály még nem egészen tiszta… 🙂

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 12 éves kortól
  • kb 60 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban
  • Nyelvfüggetlen játék
  • Jellemzők: gazdasági játék, kockajáték: munkáslehelyezés kockákkal – középkor japán témában

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„The White Castle Essen 2023 🎯” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top