Keep the Heroes Out! – Hősök, kívül tágasabb!

22 990 Ft

(3 vásárlói értékelés)

Igaz, hogy szörnyek vagyunk, de fogjunk össze, mert szeretett dungeonunkat elárasztják a hősök!

Egy aszimmetrikus, kooperatív dungeon-védő játék 1-4 játékos számára, ahol szörnyeket alakítunk, akik próbálják megvédeni a nagy nehezen megszerzett kincseiket a megszálló fosztogatók (úgynevezett hősök) hordái ellen, akik megpróbálják ellopni azokat!

A körükben a játékosok húznak 5 lapot és maguk elé fogják kijátszani, ezek a kártyák lehetővé teszik számukra a mozgást, aktiválják a lapkákat, hogy végrehajtsák a lapkaakciókat, támadják meg a hősöket és mozgassák egységeiket. Minden játékos köre után húzunk kártyát/kártyákat a hőspakliból és végrehajtjuk azokat.

Csapatként minden kampányban az a célod, hogy túléld a megszálló hősök fenyegetéseinek 3 szintjét azáltal, hogy minden szobában megvéded a kincseket. Ha a hősök ellopják a fő kincset, akkor a játék véget ér, és veszítesz, de ha elég sokáig sikerül megvédeni a kincseket, akkor mindannyian nyertek!

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 10 éves kortól
 • kb 40-50 perc játékidő
 • Angol nyelvű szabály a dobozban
 • Nyelvfüggetlen játék
 • Jellemzők: kooperatív játék, moduláris tábla, pakliépítés, zsákból húzás, változó játékoserő, kampánymód – védjük meg a hősöktől a dungeont! – Fantasy témában

Keep the Heroes Out! – Hősök, kívül tágasabb! termékről 3 értékelés

 1. Farkas

  Nem tudom, mit jelez a „magyar cím kerestetik”, de ha honosításra kerül, remélem az a kieg is jön ahol valaki a hősöket irányítja, 1 vs many játékmódot behozva.
  Cím ötletnek pedig bedobnám azt, hogy:
  „Hősöknek Kívül Tágasabb”

 2. Rhymster

  Sziasztok!
  Javaslatom a címre, nemes egyszerűséggel: „Tartsd Távol a Hősöket!”

 3. mz

  Vártorony daliák kifelé! (credit to word by word translator)

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük