💎♠️ Kutná Hora: Az Ezüstváros 🇭🇺 – magyar kiadás

21 490 Ft 20 416 Ft

KUTNA HORA: AZ EZÜSTVÁROS 🇭🇺 MAGYAR KIADÁS – MEGÉRKEZETT!

——————————————————————————————————————————————————————

Ezüstre bukkantak egy Közép-csehországi dombon. A hír hallatán bányászok ezrei özönlöttek a helyszínre szerencsét próbálni, és az álmos kis cseh völgy egy csapásra virágzó várossá változott át. A játékosok gazdag családokat fognak irányítani, akik vagyonukat a bányák bővítésére és Kutná Hora városának felépítésére használják fel.
A játékosok döntései alapján a gazdaság a város növekedésével együtt változik majd. A győzelem érdekében állandóan alkalmazkodnunk kell az árak ingadozásaihoz, és mindig nyitva kell tartanunk a szemünket,
hogy lecsaphassunk a kínálkozó lehetőségekre!

Menedzselt a legjobb tudásod szerint játék dinamikus keresleti, kínálati, és gazdasági lehetőségeit, miközben ezüstöt bányászol, kiterjeszted a céhed befolyását, és felépítesz egy történelmi cseh várost és gyönyörű gótikus székesegyházat is. Vajon sikerül-e összeegyeztetned a személyes céljaidat a város jólétének és növekedésének biztosításával?
A feladat az, hogy olyan komoly családi örökséget hagyj magad után, amely az történelemkönyvekben is fennmarad!

Részletes áttekintés

Csatlakozz más ambiciózus céhvezetőkhöz a híres Ezüstváros bányászatában és fejlesztésében, amikor a XIV. században gyors gazdasági növekedés és terjeszkedés idején találták meg az első ezüstöt a ciszterci apátság közelében, majd pedig elkezdték építeni Kutná Horát, amely gyorsan közép-Európa egyik legfontosabb városává vált!

Kutná Hora: Az Ezüst Város egy történelmi városépítő euro játék 2-4 játékos számára, amely valós életben tapasztalható kínálati és keresleti élményt kínálja, ahol minden cselekedeted hatással van a játék dinamikus gazdasági rendszerére is.
DINAMIKUS GAZDASÁG: Ahogyan a népesség növekszik, úgy az árak is emelkednek. A játékosok olyan céhes épületeket fognak felhúzni, amelyek azt fogják eredményezni, hogy az árak csökkennek.

Minden körben a játékosok sorra kerülnek, és kétoldalas kártyákból választanak akciókat, hogy stratégiai terveiket megvalósítsák, mint például bányászat, építési telkek vásárlása, engedélyek megszerzése, épületek emelése a hozzájuk tartozó céheiknek, nyereség realizálása a termelésükből, és természetesen a Szent Borbála katedrális építése is.

Minden játékos rendelkezésre álló céhe aszimmetrikus jellege izgalmasan interaktív köröket eredményez, ahol minden döntés érdekes módon befolyásolja a gazdaságot és a többi játékost, amint kiterjesztik bányákat és infrastruktúrát építenek egy közös táblán.

Bányássz ércet és olvaszd át egy vagyont érő ezüstté, hogy növeld ezt a gyönyörű történelmi várost, de ügyelj arra, hogy az egyéni céljaid előrehaladását az város növekedésének szükségével egyensúlyban tartsd. Minden mindennel összefügg, és néha a személyes győzelmet útja a sokak jólétére alapul!

Mi vár ránk?

  • Szerezzünk befolyást a céhek irányításával és a város jólétének elősegítésével bányászat, olvasztás, építkezés, élelem, szórakozás és még sok más révén!
  • Szerezzünk és építsünk olyan céhhez illeszkedő épületeket, amelyek előnyöket nyújtanak, és amelyek tematikusan illeszkednek a híres cseh város történelmi gazdasági fejlődésébe!
  • Tapasztaljuk meg a dinamikus valós életben is létező kínálati és keresleti gazdaságot, amely minden egyes döntésünkkel dinamikusan változik. Minden játék más történetet mesél majd el!
  • Dolgozzunk együtt a Szt. Borbála katedrális építésén, minden elérhető mérföldkővel egyre erőteljesebb előnyöket szerezve!

Köszi a rendelést! 🙂

 

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 13+ éves kortól
  • kb 60-120 perc játékidő
  • Magyar nyelvű kiadás!
  • Hivatalos letölthető magyar szabály – nem végleges!
  • Jellemzők: gazdasági játék, dinamikus bevétel menedzselés, lapkalehelyezős, terület-többség, akció kiválasztás – középkor Bohémia (Csehország) témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„💎♠️ Kutná Hora: Az Ezüstváros 🇭🇺 – magyar kiadás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top