Kutná Hora: The City of Silver – Essen 2023 🎯

20 490 Ft 19 466 Ft

Beszerzés alatt!

(5 vásárlói értékelés)
🍀 MEGÉRKEZETT a  Kutná Hora: The City of Silver társasjáték, amely roppant érdekes koncepciónak tűnik!
MSRP: EUR: €60.00

Menedzselt a legjobb tudásod szerint játék dinamikus keresleti, kínálati, és gazdasági lehetőségeit, miközben ezüstöt bányászol, kiterjeszted a céhed befolyását, és felépítesz egy történelmi cseh várost és gyönyörű gótikus székesegyházat is.
Vajon sikerül-e összeegyeztetned a személyes céljaidat a város jólétének és növekedésének biztosításával?
A feladat az, hogy olyan komoly családi örökséget hagyj magad után, amely az történelemkönyvekben is fennmarad!

Részletes áttekintés

Csatlakozz más ambiciózus céhvezetőkhöz a híres Ezüstváros bányászatában és fejlesztésében, amikor a XIV. században gyors gazdasági növekedés és terjeszkedés idején találták meg az első ezüstöt a ciszterci apátság közelében, majd pedig elkezdték építeni Kutná Horát, amely gyorsan közép-Európa egyik legfontosabb városává vált!

Kutná Hora: Az Ezüst Város egy történelmi városépítő euro játék 2-4 játékos számára, amely valós életben tapasztalható kínálati és keresleti élményt kínálja, ahol minden cselekedeted hatással van a játék dinamikus gazdasági rendszerére is.

Minden körben a játékosok sorra kerülnek, és kétoldalas kártyákból választanak akciókat, hogy stratégiai terveiket megvalósítsák, mint például bányászat, építési telkek vásárlása, engedélyek megszerzése, épületek emelése a hozzájuk tartozó céheiknek, nyereség realizálása a termelésükből, és természetesen a Szent Barbara-székesegyház építése is.

Minden játékos rendelkezésre álló céhe aszimmetrikus jellege izgalmasan interaktív köröket eredményez, ahol minden döntés érdekes módon befolyásolja a gazdaságot és a többi játékost, amint kiterjesztik bányákat és infrastruktúrát építenek egy közös táblán.

Bányássz ércet és olvaszd át egy vagyont érő ezüstté, hogy növeld ezt a gyönyörű történelmi várost, de ügyelj arra, hogy az egyéni céljaid előrehaladását az város növekedésének szükségével egyensúlyban tartsd. Minden mindennel összefügg, és néha a személyes győzelmet útja a sokak jólétére alapul!

Mi vár ránk?

 • Szerezzünk befolyást a céhek irányításával és a város jólétének elősegítésével bányászat, olvasztás, építkezés, élelem, szórakozás és még sok más révén!
 • Szerezzünk és építsünk olyan céhhez illeszkedő épületeket, amelyek előnyöket nyújtanak, és amelyek tematikusan illeszkednek a híres cseh város történelmi gazdasági fejlődésébe!
 • Tapasztaljuk meg a dinamikus valós életben is létező kínálati és keresleti gazdaságot, amely minden egyes döntésünkkel dinamikusan változik. Minden játék más történetet mesél majd el!
 • Dolgozzunk együtt a St. Barbara-székesegyház építésén, minden elérhető mérföldkővel egyre erőteljesebb előnyöket szerezve!
 
Tartalom:
1 Main board
1 Supplementary board for the buildings offer
4 Dual layer player boards
2 Stands for the market decks
St. Barbara tiles
Guild tiles
Building tiles
Mine tiles
Councilor tokens
Cardboard coins
Action cards
Market cards
Setup cards
Set of tokens for each player
buildings
mines
plots
points, reputation, and production trackers
1 Rulebook Reference sheets for each player

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél a rendelésedhez adni további társasjátékokat egyre növekvő kedvezménnyel, most megteheted!
Keresd a VIP VAGABUND logóval ellátott játékokat, és tedd a kosárba!

1 db VIP VAGABUND logós társasjáték esetén a kedvezmény -5%,
2 db VIP VAGABUND logós játék esetén -10% a kedvezmény MINDKÉT játékra,
3 db VIP VAGABUND logós társasjáték esetén pedig immáron -15% a kedvezmény MINDHÁROM játékra!

Próbáld ki, köszi és jó játékot! 🙂

 

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

 • 2-4 játékos részére
 • 13 éves kortól
 • kb 60-120 perc játékidő
 • Angol nyelvű szabály a dobozban
 • Hurrá, már itt is a letölthető MAGYAR 🇭🇺 nyelvű rajongói szabály (Vagabund Fordítói Iroda)! Jó játékot!


 • Letölthető angol szabály:
 • Nyelvfüggetlen játék, bár néhány kártyán az ikonokat szöveg pontosítja
 • Jellemzők: gazdasági játék, dinamikus bevétel menedzselés, lapkalehelyezős, terület-többség, akció kiválasztás – középkor Bohémia (Csehország) témában

 

 

Kutná Hora: The City of Silver – Essen 2023 🎯 termékről 5 értékelés

 1. G. Otto

  A jàtékban minden egyes lépésünk apró hullàmokat fog megindítani a mechanikàk tengerében. Nagyon tetszett a jàték interaktív jellege, minden lépésünkel vàltoztatjuk a tàbla állását. Mindezt egy nagyon elegàns, letisztult rendszerben amit hamar àtlàtni, és onnantól csak a stratégiànkra kell koncentràlni.

 2. fbalazs1987

  Nagyon ígéretesnek tűnik. Pláne a fém pénz miatt. Ahhoz képest nem is drága

 3. Józsa+Zsanett

  Ez a játék számomra az év játéke, remek dinamikusan változó piac, sok akciólehetőség, nagy interakcióval.

 4. Ősze Andràs

  Mindenkinek ajànlom ezt a csodàs mechanizmusokkal rendelkező jàtèkot.
  Remek döntèsek kísèrik a dinamikusan vàltozó piac fűszerezi az èpítèsz lelkűek pedig àmulhatnak. Különleges refa alkatrèszek, fekete-arany-ezüst színek ès fèmpènzt is lehet venni hozzà.

 5. darvasg66

  Repülj vissza a történelem szárnyain a 13. századba. Alapítsd meg társaiddal Kutná Hora városát, bányásszátok ki a föld mélyéből az ezüstöt, hogy a Szűz Mária Mennybemenetele (St. Barbara) templom méltó módon felépülhessen. Fizesd az adódat, hogy a Cseh királyság kincstárát gyarapítsd.
  Ha ez annyira nem érdekel, akkor végy részt egy erős gazdasági szimulációval megvalósított kőkemény EURÓban, amely minden érdekes mechanikával teli van.
  Lesz itt lapkalehelyezés, területvásárlás és foglalás, többfunkciós kártya kijátszás, gazdasági rendszer alakítása, telek és bánya foglalás, nyersanyag menedzsment
  2-4 főig.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top