Mexikói párbaj – Az utolsó csepp vérig… promó

990 Ft

Beszerzés alatt!

AZ UTOLSÓ CSEPP VÉRIG promó pakk az ismert és a legkevésbé megértett játékom, a Mexikói párbaj (Santa Fe) kártyajátékhoz készült – Csak 300 db, egyszeri gyártás.

Promókártyák: a TEN WOLVES,  a BLACK SCORPION és a THE LAST SONG SHERIFF.

TEN WOLVES promó kártya

A játék kezdetén keverjük bele a TEN WOLVES promókártyát a pakliba, így most 11 banditával és 56 kártyával kezdjük a játékot. Osszunk minden játékosnak 11 kártyát a rendes szabályok szerint, a megmaradt kártyákat megnézés nélkül tegyük vissza a játék dobozába, ebben a körben nem vesznek részt.
Az osztás után, mielőtt elkezdenénk a játékot, küldjünk egy Magányos Lovast a bal oldali játékosnak, a rendes szabályok szerint, de ez a kártya nem lehet a TEN WOLVES promókártya.
A rendes szabályok szerint játsszuk a játékot, de az a játékos, aki egy ütés vagy párbaj során megszerzi az örült indián, a Ten Wolves kártyát, a játék végén -10 pontot kap!

LAST SONG SHERIFF promó kártya

A játék megkezdése előtt keverjük meg az asztal alatt a két sheriff kártyát (az eredeti 1-es Sheriffet és a promó Sheriff kártyáját), majd az egyik lapot tegyük vissza a játék dobozába megnézés nélkül, vagyis ebben a körben nem kerül játékba. A másik kártyát keverjük bele a pakliba (nem tudjuk, hogy melyik) folytassuk a játékot a megszokott, normál szabályok szerint.
Ha az utolsó ütést egy játékos a LAST SONG SHERIFF promó kártyával szerzi meg, pontozzuk a játékot a megszokott szabályok szerint ÉS minden játékostól vonjunk le -15 pontot, melyet összesítve az utolsó ütést a promó sheriffkártyával megnyerő játékos kap meg.
Példa: egy 5 fős játékban minden játékostól levonunk -15 pontot, míg az utolsó ütést megnyerő játékos kb + 60 pontot.

JEFE ESCORPIÓN ALFREDO a Mexican Standoff alapjátékában lévő JEFE ESCORPIÓN velejéig romlott alteregója. Kiszámíthatatlan természete miatt vele csak az igazán bátrak mernek szövetséget kötni.

Ezt a promó kártyát belekeverjük az alapjáték lapjai közé, de előtte kivesszük a pakliból JEFE ESCORPION kártyát.

A kártya két különleges tulajdonsággal is bír:

  • Ha a játékos báziskártyaként játssza ki egy párbajban, és a párbajt nem sikerül megnyernie, a párbaj végén a promó kártyát visszaveheti a kezébe, és helyette bármelyik másik kártyát eldobhatja a kezéből. Ezt természetesen addig teheti meg, amíg van még a kezében kártya, amire lecserélje a promó kártyát.
  • Pontozásnál az a játékos, akinek sikerült ütéseivel megszereznie Jefe Escorpión Alfredo kártyáját, +25 jutalompontot kap. Ha nem az a játékos tartotta meg ütéseivel a kártyát, aki eredetileg felhúzta azt, akkor ő -25 büntető pontot is kap.

A fekete hátterű promó kártyákat minden kör végén eltávolítjuk a pakliból, az alapjáték kártyáit pedig visszakeverjük helyettük pakliba, és új kört kezdünk.

 

 

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

  • 3-5 játékos részére
  • 12 éves kortól
  • Játékidő: 30 perc
  • Magyar nyelvű társasjáték
  • 3 db promó kártya
  • Mexikói párbaj (Vagabund kiadás) alapjáték nélkül nem játszható!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mexikói párbaj – Az utolsó csepp vérig… promó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top