🥷 Viking turisták 🇹🇯 (2017)

1 000 Ft

Beszerzés alatt!

🥷 Kísérleti jelleggel és két okból lett szuperkedvezményes a Viking turisták, egyrészt régen jelent meg, úgy néz ki, túlgyártottuk a magyar kiadást, másrészt így több játékoshoz tud eljutni eme remek kártyajáték – na, ez három lett…😁
🥷 – A Ninja ár ———> villámár, lenyisszantottam az eredeti árat, de NEM tudom hozzákapcsolni meglévő előrendeléshez!
Ezt az árat csak akkor tudom tartani, ha most megvásárlod és én egyből küldöm is, elnézést!

NEHOGY MÁ’ A SZOMSZÉDOK UTAZZANAK AMERIKÁBA!

A világ összes vérbeli vikingje felbolydult, amikor felröppent a hír, hogy Vörös Erik tengerre készül szállni, hogy felfedezze Amerikát, az eddig ismeretlen, kincsekben gazdag világot, ahol a megbízható jóslatok szerint mesés gazdagság és dicsőség várhat reá és népes családjára.

Ezt hallván a legősibb viking családok természetesen füle botjukat sem mozdították, elvégre ők nem hisznek holmi szóbeszédnek, ám mihelyst megneszelték, hogy a szomszéd falu mégis elkezdett lassan készülődni, bizony ők sem késlekedhettek tovább: „Nehogy már a szomszédok utazzanak Amerikába!” felkiáltással mégis elkezdték csipkedni magukat, hogy Vörös Erikkel ők szállhassanak vízre elsőként.

Az elszánt családfőkre most igazán nehéz feladat hárul: meg kell győzniük családjuk minden egyes lusta tagját (Hátfájós Wodan apót, Lusta Johannt, Mennyibe kerül Yngwarrt és a többieket), hogy ők a kiválasztottak, és nekik kell személyesen felfedezni Amerikát 500 évvel azelőtt a bátor spanyol fickó, Kolumbusz Kristóf előtt…

A JÁTÉK CÉLJA

A játékosok egy-egy bohém viking családot irányítanak (akikkel mi, magyarok valószínűleg igen közeli rokonságban állhatunk), melyet 15-15 lapból álló paklijuk, illetve az azokhoz tartozó akciókártyák jelképeznek.

A játékosok célja az lesz, hogy saját lusta és elkényeztetett családjuk álljon elsőként útra készen, hogy elindulhassanak felfedezni Amerikát, vagyis elsőként kerüljön minden kártyájuk 1-től 15-ig számsorrendben kijátszásra.

A játék nehézsége és egyben érdekessége az lesz, hogy a családfőknek a győzelemhez nem elegendő saját rokonaikat felkészíteni az útra: menet közben más, rivális családoknak is segíteniük kell a felkészülésben, hogy ezzel is ösztönözzék saját embereiket.

A játék győztese végül az lesz, aki az összes győzelmi feltételnek egyszerre megfelelve tud elsőként teljes családjával hajóra szállni. („Inkább mi utazzunk Amerikába, mint a szomszédok!”)

VIKING TURISTÁK
TARTALOM:
90 db számkártya • 30 db akciókártya • 1 db játékszabály

3-6 viking részére
kb. 30 perc játékidő
8-99 éves korig ajánlott

 

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Cikkszám: Viking turisták Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

  • 3-6 játékos részére
  • 8 éves kortól
  • Játékidő: kb 30 perc
  • Magyar nyelvű társasjáték

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„🥷 Viking turisták 🇹🇯 (2017)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük