Macskajáték 🇹🇯 – Szöllősi Peti kártyajátéka

4 990 Ft

Beszerzés alatt!

(1 vásárlói értékelés)

A Macskajáték egy szórakoztató, vidám römi kártyajáték az egész család számára.
Köztudomású, hogy a macskáknak pontosan 9 élete van, ezért a játékosok célja az, hogy az éjszaka folyamán elkóborolt cicákat olyan sorozatokba gyűjtsék, melyeknek az végösszege pontosan 9!
De vigyázat, ha kóbor macska keveredik a gyűjteményeinkbe, vagy ha megjelenik a rossz fiú a sarkon, akkor nehéz helyzetbe is kerülhetünk. Viszont, ha ügyesek vagyunk és egy kis szerencsénk van, akkor még az is lehet, hogy kiscicáink születnek, vagy a szegény kóbor macskákat örökbe fogadja a macskás néni, a cicák jótevője…

A játékszabály roppant egyszerű, négy dolgot tehet a cicakedvelő játékos a saját körében:
1. Húz egy látható kártyát (cicát) és leteszi a megfelelő sorozatába.
2. Húz két, előre nem ismert kártyalapot (cicákat) és vagy leteszi a sorozatába, vagy végrehajtja tetszőleges sorrendben az akciókártyát. (Pl. egy kedves kutyával játszani fog az egyik cicája és átszaladnak a szomszédba, vagy érkezik a rossz fiú, aki a kóbor cicákat fogja megkergetni, vagy akár kiscicái is születhetnek a játékosnak…)
3. Egy szomszéd játékostól ellop egy cicakártyát és leteszi a saját sorozatába és azonnal pontot kap érte. (Bosszantó dolog…)
4. Két különböző szomszéd cicatulajdonostól (játékostól) lop egy-egy cicát és azonnal lepontozza a cicagyűjteményét. (Egyszerre két szomszédtól cicát elcsenni, fölöttébb bosszantó dolog…)
A játék győztese az lesz, aki a játék végére a legtöbb cicatallért gyűjti be.
Ehhez mindössze jó megfigyelőkészségre, koncentrációra és szélvész gyors észjárásra és fejben számolásra lesz szükségünk az egész játék folyamán!

A Macskajáték – Macska römi egy vidám, gondolkodós játék, ahol a gyerekeknek MINDEN körben figyelni kell, számolgatni, kombinálni, és taktikázni.
A játékidő mindössze fél óra, gyorsan elrepül, miközben a gyerekek észrevétlenül fejlődnek, okosodnak.

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Cikkszám: 5999886467067 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

 

  • 3-5 játékos részére
  • 8 éves kortól
  • Játékidő: kb 30 perc
  • Magyar nyelvű társasjáték

 

Macskajáték 🇹🇯 – Szöllősi Peti kártyajátéka termékről 1 értékelés

  1. Hallók Ákos

    Elsősorban gyermekeknek ajánlom, de igazi családi játék is a társasjátékokkal most ismerkedőknek. Megtanítja a gyerekeket a gyors fejszámolásra, taktikázásra. Vicces, egymással kitolós, állandó figyelmet igényel: kitől mit lehet elcsenni,hogy kijöjjön a számsorunk.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top