Mindbug: First Contact 🇬🇧

7 990 Ft

A Mindbugban hibrid lényeket idézhetsz és küldheted őket harcba az ellenfeled ellen – de amikor lényt idézel, az ellenfél egyik Mindbugját használhatja fel, hogy átvegye az irányítását. Győzd le az ellenfeled egy lenyűgöző taktikai párbajban, ahol a legjobb lapok birtoklása és a rossz időben történő kijátszás önmagad számára is halálos lehet.

A Mindbugban a lapok furcsa lényeket képviselnek, mindegyik egyedi és erőteljes képességekkel rendelkezik, mint például a Komposzt Sárkány, a Csiga Hidra vagy a Kangasaurus Rex. Minden játékos tíz lénykártyával kezdi a játékot (öt a kézben és öt a húzópakliban), és igyekszik azokkal csökkenteni az ellenfél életerejét nullára. Emellett minden játékos két Mindbug kártyát kap, amit felhasználhatnak, hogy átvegyék egy ellenkező lény felett az irányítást, amikor azt kijátssza… Ez az innovatív Mindbug mechanizmus a játék magja, és egyedi döntéshozatali folyamathoz vezet, amely miatt a Mindbug teljesen másnak érződik, mint bármely más kártyajáték.

A lap kijátszása nem igényel semmilyen erőforrást a Mindbugban. Ennek eredményeként a játéknak nincs felfutási fázisa (például erőforrások gyűjtése) és nem igényel gyenge lapokat sem. Mivel nincs paklijavítás sem, azonnal játszhatsz egyetlen paklival. Nincs tisztességtelen előny sem, mivel a játékosok ugyanabból a pakliból húznak lapokat, és mindig lehetőségük van a legerősebb ellenfelet szellemileg irányítani. Végül minden a saját döntéseidre épül, ami a játékot rendkívül tisztessé és versenyképessé teszi egyszerre.

Leírás

TARTALOM:

  • 2 játékos részére
  • 8 éves kortól
  • kb 20 perc játékidő
  • Nyelvfüggő játék!
  • ANGOL nyelvű szabály a dobozban!
  • Jellemzők: kártyajáték, kézből gazdálkodós, blöffölős – fantasy témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mindbug: First Contact 🇬🇧” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top