🥷 ✅ TRANSMISSIONS – deluxe KS – sérült

15 000 Ft

Beszerzés alatt!

(4 vásárlói értékelés)

TRANSMISSIONS KS deluxe editon – a doboz sarka enyhén sérült.

Mit jelent egy Kickstarter deluxe kiadás? Csupán egyszeri, újra soha nem kiadott, különleges megjelenés, mely azon játékokosok számára készül, akik szeretnek elmerülni egy játék szépségében. Különleges akril jelölők, vastagabb kartonok, egyedi robot mini figurák, jobb minőségű kártyák, dupla layer játékostábla és sok más olyan extra játéktartozék is, melyek csak a KS exclusive kiadásba kerülnek bele… – ez mind olyan különlegesség, amelyek a későbbi normál, boltban is kapható retail kiadásokból már kispórolják a gyártók a nagyobb profit miatt.
Miért érdemes a Kickstarter deluxe kiadásokat megszerezni? Az egyediségük miatt mindig értékesek maradnak, a sima, tömeggyártott kiadásokkal szemben, ezért a vagabund mindig a KS deluxe kiadásokat próbálja hozni a játékosoknak – hiszen alapvetően én is csak egy társasjáték rajongó vagyok 🙂

UPDATE: hurrá! Minden kitűzött célt elért a játék, a deluxe kiadás szuper lesz, az alap, vagyis a fapados, későbbi retail (bolti) kiadáshoz képest egészen pontosan ezt tartalmazza majd:
4 db 10 cm-es „washed” robotfigura, vastagabb kartonok, linen finish kártyák, csodaszép akril jelölő kockák, felszínünkön bevésve a jelölés, dupla rétegű játékostáblák, szuper inzert (Game Trayz), 7 db extra Erdőkártya (csak KS), 7 db extra ötletlapocska, 7 db extra megszerezhető tárgy, 7 db új pontozólapocska (csak KS), 2 Átalakító (csak KS), 7 db új tárgylap (csak KS), és Elektricity akril jelölők…

A játék TELJESEN NYELVFÜGGETLEN, ahogy lenni szokott 😉😀

Itt tudod megnézni, hogy mit tartalmaz a KS TRANSMISSIONS deluxe edition – KLIKK!

Osztozz mechanikus barátokon egy szép rondellás munkáslehelyezős játékban.

A Transmissions című játékban Matt Dixon gyönyörű illusztrációi nyomán életre kel a mechanikus kis barátok világa. A játékban robotokat mozgatunk egy rondella-stílusú táblán engramokat (emléknyomokat) és elektromosságot gyűjtve. Ezeket arra használjuk, hogy ötleteket gyűjtsünk a robotok használatának javítására, vagy tárgyakat vegyünk rajtuk, így szerezve pontokat a játék végén. Saját összefüggő, csővezetéket is építhetünk, miközben madarakat és lepkéket gyűjtünk, hogy még több pontra tegyünk szert. A játék akkor ér véget, amikor már nem maradnak ötletek, egy játékos robotjai elkészültek, vagy nincs már hátra cső, amelyet meg kell építeni. Egyenlő számú kör után a legmagasabb összpontszámmal rendelkező játékos nyer!

A játék egyediségét a munkások kiválasztásának és megosztásának egyedülálló mechanizmusa, a hihetetlen illusztrációk, az imádnivaló miniatűr robotok és a mindenkit elbűvölő játékmenet biztosítja!

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 10+ éves kortól
 • kb 45-60 perc játékidő
 • Angol nyelvű szabály hamarosan letölthető
 • Magyar nyelvű szabály:
 • Jellemzők: kézből gazdálkodós, gyűjtögetős, munkáslehelyezős, variálható játékos-erő, rondella – KS játék

 

🥷 ✅ TRANSMISSIONS – deluxe KS – sérült termékről 4 értékelés

 1. Berke Gyula

  Igazán szép és aranyos játék. Elsőre kicsit fura az útvonal a táblán, de hamar meg lehet szokni.
  Mire igazán sok és jó dolgot tudnának a kis robotok, addigra vége a játéknak 🙂
  Egyedül a tárgyak cipelése nem tetszik, az nagyon idegen a témától, hiszen ugynazokat a robotokat mozgatjuk különböző programokkal, de ha valaki felvesz az egyikkel egy tárgyat, az fura, hogy csak az ő programjában látszik.

 2. Kunstár János

  Szerintem kiváló kis családi játék, senkit se rémítsen meg a 14+, valószínűleg ez csak stratégia szám, simán 10+-os.
  Nálunk tetszett a családnak, több felé kell figyelni, kombinálni, de nem füstöl el az agyad.. Szép a tábla kép, jó minőségűek az alkatrészek, a deluxe verzióban nagyszerű a rendező, és a figurák.

 3. B. Marianna

  Az egyik kedvenc játékom, imádom a hangulatát, gyönyörű és minőségi játék. A deluxe változat kis robot figurái pedig nagyon cukik! Remek családi játék, csak ajánlani tudom!

 4. Kósáné B. Bea

  A tavalyi év kedvence lett nálunk azonnal, ahogy a kezünkbe vettük. Megérte rá várni hosszú hónapokig. Imádjuk. Jó hangulatú, szépen kidolgozott a játék és nagyon szerethetőek bábuk.
  Gyorsan tanulható, könnyű és gyors a set-up és a végén a pontozás is. Második alkalommal már a pontokra odafigyelés se volt gond, már ment a taktikázás. 11 éves lányunk is imádja. ☺️

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top