3 Ring Circus – Essen 2023 🎯

12 990 Ft

🎩 Októberben érkezik a 3 Ring Circus !

Tádáááám! A cirkusz megérkezett a városba! A sátor alatt zsonglőrök, bohócok, varázslók, erős emberek és vadállatok ragadják meg a lelkes közönség kíváncsiságát, akik folyamatosan tapsolnak. Minden előadás után a kis társulatod hírnevet szerez, és talán egyszer felkelti P.T. Barnum érdeklődését, aki minden idők legnagyobb cirkusz mogulja!

A 3 Ring Circusban a játékosok egy cirkusz igazgató szerepét ölthetik meg, aki az XIX. század vége felé körbeutazza az Egyesült Államokat. A célod az, hogy művészeket alkalmazz, és előadásokat tarts különböző városokban és városokban annak érdekében, hogy hírnevet szerezz. A városokban könnyen lehet előadásokat szervezni, és kiinduló erőforrásokat szerezhet, hogy fejleszthesd a társulatodat; a kisebb városok kicsit igényesebbek, de lehetőséget nyújtanak a jobb művészekkel való kapcsolatfelvételre; a nagyvárosok közönsége még igényesebb, és nagyon konkrét számokat szeretne látni, de ott fellépni sokkal több hírnevet hoz!

A játékosok soronként művészt alkalmazhatnak vagy előadást tarthatnak. A játék elején minden játékos cirkusza üres, így szükség lesz alkalmazásokra a társulat létrehozásához. A művész kártyák több vagy kevesebb előnyt nyújtanak annak függvényében, hogy mikor lépnek fel, így a játék egyik kulcsa az előadások tervezése.

Ha úgy döntenek, hogy fellépnek, a játékosoknak egy szabad helyre kell lépniük a térképen. Ha egy városban vannak, a legalapvetőbb pénz kártyákat kapják jutalmul. Ha egy kisebb városban lépnek fel, a társulatukban lévő talapzatok számától függően több vagy kevesebb belépőjegy kártyát (a második legértékesebbet) vagy hírnézeti pontot szerezhetnek. A nagyvárosokban sok hírnézetet kaphatsz, de a közönség mindig egy adott típusú művészt kíván.

Amíg a kis cirkuszod megpróbál túlélni, a nagy és pompás Barnum Cirkusz az országban utazik, és amikor egy nagyvárosba érkezik, pontszámot osztanak a régióban, és a legtöbb előadást adó cirkuszok még több hírnevet szereznek.

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 12 éves kortól
  • kb 50-70 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban
  • Nyelvfüggetlen játék
  • Jellemzők: kézből gazdálkodós, pontról-pontra mozgás, mozgás-pontok felhasználása, terület-többség elvén működik – századeleji cirkusz témában

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3 Ring Circus – Essen 2023 🎯” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top