🥷 💎 🎩 ♠️ A Nagyi régi kredence 🎬

5 000 Ft

(7 vásárlói értékelés)

Töltsd tele a Nagyi régi kredencét ritkaságok gyűjteményével!

😀🎲 Gyermekkoromban a nagymamámnak volt egy régi kredence, és abban egy fiók, telis-tele haszontalanságokkal, amelyek nekem akkor a kincseket jelentették… Néha akár egy fél napot is rendezgettem, pakolgattam a tárgyakat és akkor még nem is sejtettem, hogy akár pontokat is szerezhetnék értük… ℹ😍 A játék gyors, egyszerű szabályokkal és nagyon ötletes akciókiválasztással rendelkezik, a grafikája pedig elragadó, majd látni fogjátok, és a játék kitűnően alkalmas arra, hogy a bevond a családodat, a párodat, vagy akár a nagymamádat is a társasjátékozás világába! 📢😀
🥨 A játék a régi emlékeimet idézi fel, az együtt töltött időt, és mindig eszembe jut a zöld szekrényben az a titkos fiók… 😍

Gyermekkorunkban mindannyian gyűjtögettünk apró tárgyakat, leveleket, kavicsokat a kertben vagy a parkban séta közben, melyeket aztán csillogó szemmel ajándékoztunk szüleinknek, nagyszüleinknek úgy, mintha kincsek lennének. Ezen a héten a nagymamával indultok egy erdőszéli kirándulásra, hogy aztán ezeket a különleges kis tárgyakat a Nagyi régi kredencén felhalmozva összeállítsátok saját gyűjteményeteket.

Töltsd meg a Nagyi régi kredencét apró tárgyakkal, és szerezd Te a legtöbb pontot!
A játékosok minden fordulóban felfedező útra indulnak, hogy új, egyedi kincseket találjanak kredenceikbe.
Gyűjteményeikben különböző szempontok alapján szettek alakulhatnak ki, melyekkel pontokat szerezhetnek.
Nézz bele Szekeres Feri részletes szabálymagyarázó videójába – csak pár perc a szabály!

 

 

 

 

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 8 éves kortól
 • kb 20-30 perc játékidő
 • Magyar nyelvű szabály
 • Jellemzők: gyűjtögetős, lapkalehelyezős, kedves játék

🥷 💎 🎩 ♠️ A Nagyi régi kredence 🎬 termékről 7 értékelés

 1. Bakó Máté

  Először is A nagyi régi kredence egy gyönyörűen szép játék. Játék közben szemét gyönyörködtet és nyugtató hatással van a játékosra.
  A játékot egyszerű megérteni és tanítani is. Nagyon gyorsan rá lehet érezni az ízére. Igazából csak kipróbálásra volt nálunk,de 6+ partyt rögtön le is játszottunk.
  Remek játék.

 2. Varga- Nagy Veronika

  Nagyon szeretem a viszonylag gyors menetű, szép grafikàjú játékokat. A Nagyi Régi Kredence pontosan ilyen. 🙂 Nekem a téma annyira nem jött át, inkább absztrakt jellegűnek érzem, de ez nem is számít, mert a kártyák rajzai tényleg szépek. Nyugtató hangulatú játék, de aki akar, tud kombinálni, taktikázni is benne. Van benne egy kis szerencse faktor, de nem bosszantó mértékű. 😀 Én bármikor szívesen játszom vele 🙂

 3. Farkas Viktória

  Szép kivitelezésű, hangulatos filler játék, egyszerű szabályokkal. Mindig jól meg kell gondolni, melyik lapkát hová helyezzük a táblánkon, a pontgyűjtő kártyákat és a játékossorrendet is figyelembe kell venni a győzelemhez. Ketten játszottuk eddig.

 4. Henzsel-Vankó Tímea

  Nagyon kellemes meglepetés volt, mondhatni egy Sagrada light, az egyik kedvenc filler kategóriás absztrakt játékunk lett a 7 éves kisfiammal.

 5. Palczer-A. Eti

  Szép grafika, egyszerű szabályok.

 6. Gelics Attila

  Egyszerűnek tűnhet szabály alapján, de mégis tele van „csavarral”. Ideális minden játékosszámmal, sosincs két egyforma parti.
  Ajánlott kategória.

 7. Szabó Péter

  Könyed szép játék, ha nem akarjuk minden áron minden feltétel teljesíteni.
  A játék vége felé egyre nagyobb szerepe van a szerencsének (jajj olyan lapka jöjjön)
  Ár érték arányban nagyon megfelelőnek tartom, főleg VIP kedvezménnyel. 😀
  Csak ajánlani tudom. 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top