🥷 CERES KS

27 500 Ft

A Mars terraformálása már a múlté… az emberiség kirajzott a világűrbe, már több, mint 100 évvel ezelőtt meghódította a Mars bolygót, és most a környező aszteroidákat vették célba a nagyvállalatok…

CERES KS társasjáték
Ceres board games
18 Additional Facility cards
3 Alternative Favor tokens
2 Additional Cargo Spacecraft tiles
18 Corporate Agendas cards
12 Machinery Cards
2 Mega-Projects mats
8 Trojan Asteroids cards
4 Very Hard Automa cards
1 Pouch with printed logo of Ceres

Base game: 77,99 €

Ceres egy 1-4 fős sci-fi munkáslehelyezős játék, ahol a játékosok az aszteroidabányászati ​​vállalat szerepét veszik át a közeljövőben, és megpróbálják legyőzni ellenfeleiket, hogy uralják Ceres-t! A játék három körből áll, amelyek három évnek felelnek meg Ceres-en, és a vállalatok teljes üzleti ciklusait.

A játékosok választhatnak különböző akciókat, beleértve a bányászati ​​szondák indítását az aszteroidaövbe, nyersanyagok kereskedelmét, főhadiszállás létesítését és fejlesztését, valamint a Ceres település bővítését. Továbbá fejleszthetik technológiájukat kutatással és kapcsolatot tarthatnak a Marsi tanáccsal annak érdekében, hogy még jobban kihasználják hatalmukat!

Készen állsz a küldetésre és Ceres vezetésére? Bányássz az aszteroidákat, növeld a befolyásod a Marsi bányászati tanácsban, és bővítsd a Ceres kolóniáját!

A CERES egy tematikus sci-fi játék, amelyet asztrofizikusok bevonásával készítettek, a játékmechanikai érdekessége a kettős választhatóságú munkáshelyezés.

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 12 éves kortól
  • kb 90-120 perc játékidő
  • ANGOL nyelvű szabály a dobozban!
  • A MAGYAR NYELVŰ rajongói SZABÁLYt a Társasjátékok.com oldalán leltem, de majd nemsokára teszek fel egy javított szabályt is!

  • Jellemzők: tematikus munkáslehelyezés, sci-fi témában
  • CERES Alapjáték

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„🥷 CERES KS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top