🥷 CLAIM 2 – Ki lesz az új király? 🇹🇯 (2018)

3 000 Ft

(1 vásárlói értékelés)

🥷 Kísérleti jelleggel és két okból lett szuperkedvezményes a CLAIM2- Na, ki a király?, egyrészt régen jelent meg, úgy néz ki, túlgyártottuk a magyar kiadást, másrészt így több játékoshoz tud eljutni eme remek kártyajáték – na, ez három lett…😁
🥷 – A Ninja ár ———> villámár, lenyisszantottam az eredeti árat, de NEM tudom hozzákapcsolni meglévő előrendeléshez!
Ezt az árat csak akkor tudom tartani, ha most megvásárlod és én egyből küldöm is, elnézést!

Az új király meghalt, és csak egy évet töltött a trónon! Nem túl hosszú élet egy király számára. Most öt új frakció csatlakozott a hatalmi harcokhoz, hogy megszerezzék a trónt. A gnómoknak fogsz kedvezni, feltételezvén, hogy megvédenek az óriások dübörgő lépteitől? Kihasználod a látnokok bölcsességét? Magadhoz tudod édesgetni a félénk trollokat, hogy támogassák az ügyedet? Vagy a sárkányok erejére támaszkodsz? Elővigyázattal válassz támogatókat és követeld a trónt!

Van több különleges promó pack is a játékhoz, melyet csak nálunk találsz meg:

SÖTÉT ELFEK –
GHOSTS –
MINOTAURUSZOK –
SELLŐK –
VALKYRIES –
TINKERERS –

A CLAIM kártyajáték Univerzuma több pakli kártyából áll, de a játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!

A CLAIM 2 – Ki lesz az új király?  egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, amely különálló pakli, önmagában is játszható. Új frakciók kapcsolódnak be a játékba, őket is meg kell meggyőznünk, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Gnómok, Óriások, Sárkányok, Trollok és  Látnokok… és mindez kedves, humoros grafikával!
A CLAIM 2 új szabályainak köszönhetően már 3-4 játékos is játszhatja a kártyajátékot!

 

Leírás

TARTALOM:

 • 2-4 játékos részére
 • 10 éves kortól
 • kb 25 perc játékidő
 • Magyar kiadás
 • Magyar és angol nyelvű szabály letölthető:
   
 • Magyar nyelvű szabály a dobozban!
 • Nyelvfüggetlen
 • Jellemzők: ütés-vivős kártyajáték, fantasy téma

 

🥷 CLAIM 2 – Ki lesz az új király? 🇹🇯 (2018) termékről 1 értékelés

 1. batik.balazs

  A későn jövő trónkövetelő

  „Tudtam, csak nem sejtettem”, hogy erre a játékra szükségünk van, csak azt nem tudtam, mikor vegyem meg az elsőt. Nagyon sokáig húztam, halasztottam, mindig volt valami prioritás, de végül a Társasjátékok Ünnepén a vagabundos Szöllősi Peti győzött meg arról, hogy eljött az én uralkodásom ideje is, eljött az idő, hogy a polcunkra kerüljön. Ezt ott még megtoldotta egy visszautasíthatatlan ajánlattal is, így azonnal Erősítés paklival és egy promó frakcióval tértem haza.

  Játék alapja könnyen tanulható. A csavar a dologban, hogy a frakciókban rejlő lehetőségek miatt odafigyelést igényel minden egyes hívás vagy ütés. Persze, ebben a játékban nem kell ezeket véresen komolyan venni: bármelyik frakció is keveredik a játékosok asztalára, marad a pörgős, humoros játékmenet.

  Apropó humor! A kártyalapok egytől egyik zseniálisan gyönyörű és végtelenül humoros alkotások. Persze, lesz akinek a stílus elsőre nem fog bejönni, erre az esetre azt javaslom, lassan pörgesse át és nézze meg alaposan a kártyákat növekvő számsorrendben. Biztos vagyok benne, hogy meglátja benne azt, ami rengeteg játékost – és most már köztük minket is – rabul ejtett. Számomra olyan, mint ha festményeket pörgetnénk az asztalon.

  Mivel – alapjaiban – ez egy „színre szín” ütésvivős játék, a kártyákról vita nélkül megállapítható, hogy melyik színhez (illetve melyik frakcióhoz tartoznak). Akkor is, ha egy új frakciót keverünk a játékba.

  Apropó frakciók! Kicsit örülök annak, hogy későn csöppentem bele a Claim világába, mert így azonnal megnyílt számomra az a rengeteg kiegészítő és promó frakció, kiegészítő helyszín, kiegészítő eszközök, amik az évek alatt kiszélesítették a játék palettáját. Azt is tapasztaltam, hogy a fórumok, csoportok tapasztalt játékosai szívesen adnak tanácsokat, akár játékstílusról, akár vásárlási ötletekről legyen szó.

  Saját magam példázva, azt tudom mondani,senkinek nem késő elkezdeni Claimmel játszani. A mérete miatt pedig bárhova magunkkal tudjuk vinni a zsebünkben,

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top