🥷 CLAIM ERŐSÍTÉS: FÉLELEM – Na, ki a SÖTÉT? 🇹🇯 (2020)

1 000 Ft

(1 vásárlói értékelés)

🥷 Kísérleti jelleggel és két okból lett szuperkedvezményes a CLAIM – Félelem pakli, egyrészt régen jelent meg, úgy néz ki, túlgyártottuk a magyar kiadást, másrészt így több játékoshoz tud eljutni eme remek kártyajáték – na, ez három lett…😁
🥷 – A Ninja ár ———> villámár, lenyisszantottam az eredeti árat, de NEM tudom hozzákapcsolni meglévő előrendeléshez!
Ezt az árat csak akkor tudom tartani, ha most megvásárlod és én egyből küldöm is, elnézést!

A trón birtoklásáért folyó küzdelem előcsalogatta az eddig bujkáló sötét teremtményeket az Árnyvilágból. Vámpírok, Zombik, Vérfarkasok és Árnyak rajzottak elő vérre és áldozatra éhesen. Mostantól kezdve már nem válogathatjuk meg a szövetségeseinket, ha meg szeretnénk kaparintani a trónt. Megfontolt döntést kell hoznod a saját jövőd érdekében!

A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben meg kell győznünk a frakciókat, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Élőhalottak, Törpök, Alakváltók, Gnómok, Óriások, Sárkányok, Trollok és  Látnokok, Vámpírok és megannyi bájos fantasy lény… és mindez kedves, humoros grafikával!
A CLAIM 2 új szabályainak köszönhetően már 3-4 játékos is játszhatja a kártyajátékot!

Meghalt a király! Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel előre…
Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom 5 frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled.
Vajon képes leszel elnyerni a Birodalom frakcióinak támogatását?

Van 6 különleges promó pack is a játékhoz, melyet csak nálunk találsz meg!

SÖTÉT ELFEK –
GHOSTS –
MINOTAURUSZOK –
SELLŐK –
VALKYRIES –
TINKERERS –

És CLAIM és CLAIM 2 már pocket méretben, fémdobozban is kapható a webshopban!

A CLAIM kártyajáték Univerzuma több pakli kártyából áll, de a játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!

A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben a következő frakciókat kell meggyőznünk, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Törpök, Élőhalottak és Hasonmások… és mindez kedves, humoros grafikával

 

Leírás

TARTALOM:

 • 2 játékos részére
 • 10 éves kortól
 • kb 25 perc játékidő
 • Magyar kiadás
 • Hivatalos magyar nyelvű szabály letölthető hamarosan:
 • Magyar nyelvű szabály a dobozban!
 • Nyelvfüggetlen
 • Jellemzők: ütés-vivős kártyajáték, fantasy téma

 

🥷 CLAIM ERŐSÍTÉS: FÉLELEM – Na, ki a SÖTÉT? 🇹🇯 (2020) termékről 1 értékelés

 1. Végh Nándor

  Nekünk nagyon bejött a vérfarkasok holdtól függő képessége. Illetve a zombik grafikája Ajánlom mindenkinek akinek bejöttek az alap dobozok.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük