CLAIM V. Anniversary Edition

15 990 Ft 15 191 Ft

(1 vásárlói értékelés)

MEGÉRKEZETT a CLAIM – Vth Limited Anniversary Edition!

A trónért való küzdelem még nem dőlt el, még nem ért véget! 5 év elmúltával sincs új király, és egyre több frakció kapcsolódik be a háborúba!
Csatlakozz a harchoz és gyűjts szavazatokat, hogy megkoronázd az új király!
7 vadonatúj frakció lesz benne (Vikingek, Bárdok, Griffonok, Királyok, stb…, valamint az első két rész összes frakciója új köntösben, és természetesen kompatibilis lesz az eddigi paklikkal! Kicsit furcsa lesz, mert új grafikusok is lehetőséget kaptak, hogy bekapcsolódjanak a Claim Univerzumba!

Tartalom:
180 db kártya
4 Forgatókönyv
4 Segédkártya
Játékszabály

A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben meg kell győznünk a frakciókat, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Élőhalottak, Törpök, Alakváltók, Gnómok, Óriások, Sárkányok, Trollok és  Látnokok és megannyi bájos fantasy lény… és mindez kedves, humoros grafikával!
A CLAIM 2 új szabályainak köszönhetően már 3-4 játékos is játszhatja a kártyajátékot!

A CLAIM kártyajáték Univerzuma több pakli kártyából áll, de a játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!

A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben a következő frakciókat kell meggyőznünk, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király… és mindez kedves, humoros grafikával!

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél a rendelésedhez adni további társasjátékokat egyre növekvő kedvezménnyel, most megteheted!
Keresd a VIP VAGABUND logóval ellátott játékokat, és tedd a kosárba!

1 db VIP VAGABUND logós társasjáték esetén a kedvezmény -5%,
2 db VIP VAGABUND logós játék esetén -10% a kedvezmény MINDKÉT játékra,
3 db VIP VAGABUND logós társasjáték esetén pedig immáron -15% a kedvezmény MINDHÁROM játékra!

Leírás

TARTALOM:

 • 2 játékos részére
 • 10 éves kortól
 • kb 25 perc játékidő
 • Angol nyelvű szabály a dobozban!
 • MAGYAR játékszabály letölthető:
 • Nyelvfüggetlen
 • Jellemzők: ütés-vivős kártyajáték, fantasy téma

 

CLAIM V. Anniversary Edition termékről 1 értékelés

 1. BlaiSeCT

  A legzseniáliasabb ütés-vivős (tudod, színre szín) társasjáték, ami a különböző frakciók egyedi szabályai miatt végtelen módon kombinálható.

  Ez a különleges kiadás ünnepi köntösbe öltöztette a Claim és Claim 2. társasjátékokat, így azonnal mehet a 2-3-4 fős játék. Plusz új, még soha meg nem jelent frakciók is vannak a dobozban, hogy ne csak azok legyen érdekes, akik új belépők a Claim világában.

  A frakciók szabályai néhány mondattal leírhatóak, ezáltal bármely korosztálynak ajánlom, nagyon jó szórakozást nyújt a játék.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük