🥷 DOGfight

7 000 Ft

Dogfight! az ismert és népszerű Blitzkrieg sorozat legújabb játéka!

A Dogfight! játékban két rivális repülőgép pilóta mérkőzik meg egymással az első világháború gépeivel az égen. Az ellenség legyőzéséhez ügyesen kell manőverezned, hogy mögé kerülj, majd pontosan a megfelelő pillanatban tüzelj!

A Dogfight! játék maximum három körig vagy addig tart, amíg valamelyik gépet lelőtték. Ha egy gépet lelőnek, a játék azonnal véget ér, és a túlélő játékos lesz a győztes! Ha a harmadik kör véget ér, és egyik gépet sem lőtték le, akkor az kevesebb találatot kapott játékos lesz a győztes.

Mindkét játékos választ egy lapkát a játékos paravánja mögül, majd egyszerre felfedik azokat. Ezután minden játékos a lapkán szereplő értéknek megfelelően mozgatja a gépét, amelyen találhatóak „találat” ikonok is. A játék kilenc különböző gépet tartalmaz, és mindegyik más lapkakiosztással rendelkezik. Több játékfelállás is található a dobozban.

A repülőgépeknek követniük kell a fehér úton található nyilak irányát (kivéve, amikor „Mögékerülés manőver” mozgást végeznek). Minden kör egy mezőt jelent, és néhány mező színe befolyásolja a lövészetet. A gépek egymás mellett mozoghatnak, sőt akár ugyanazon a mezőn is befejezhetik a mozgásukat, de vigyázz – egy rossz lépéssel az ellenség mögéd kerülhet, és tüzet nyithat rád!

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-2 játékos részére
  • 10 éves kortól
  • kb 20 perc játékidő
  • Nyelvfüggetlen, angol kiadás!
  • ANGOL nyelvű szabály a dobozban!
  • Jellemzők: catch the leader – repülőgépcsata I. világháború témában

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„🥷 DOGfight” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük