Gyümi Géniusz – Szöllősi Peti kártyajátéka

3 490 Ft

Beszerzés alatt!

(1 vásárlói értékelés)

A GYÜMI Géniusz az ismert és vidám memóriajáték, a GYÜMI egy különlegesebb, ám még furfangosabb változata. A játék célja alapvetően nem változott: továbbra is gyümölcsök gyűjtögetésével kell memóriánkat próbára tennünk,  hiszen most is minden sorozatból csak a legfelső kártyalapot fogjuk látni az egész játék folyamán. Azonban egészen máshogyan kell gondolkodni ebben a játékban, mint ahogy megszokhattuk a Gyümiben! A GYÜMI Géniusz nehezebb feladat elé állítja a játékosokat, mivel a pakliban lévő gyümölcsök különböző eloszlásuknak köszönhetően különböző értékeket képviselnek, ezért folyamatosan mérlegelnünk kell, hogy érdemes-e egy-egy gyümölcsöt a gyűjteményünkbe helyeznünk. Ha rosszul választjuk meg a gyümölcseinket, bizony nagyon kevés pontot fogunk szerezni, mivel a játék közben állandóan figyelnünk kell az ellenfeleink játékát, hogy milyen értékes vagy kevésbé értékes lapokat gyűjtenek. Gyártása megszűnt, kifutó példányok!

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

A játékszabály elsajátítása továbbra is csak egy perc, még több gyümölcs közül választhatunk, még több lehetőségünk lesz, még több nehéz döntést kell meghoznunk és még több pontot is szerezhetünk a játék végén! …vagy még kevesebbet, ha nem nem figyelünk oda…:-)
A GÉNIUSZ paklit úgy állítottuk össze, hogy az értékesebb gyümölcsökből kevesebb, a kevésbé értékes gyümölcsökből több lapot helyeztünk el a játékban, a nagyon értékesebbekből pedig még kevesebbet…:-) – vagyis a maximális elérhető pontszámot bizony nagyon nehéz lesz elérni!

A GYÜMI Géniusz egy újabb könnyű, gyors és érdekes pakli új szabályokkal, ráadásul hasznos magyar fejlesztésű kártyajáték, mely készség- és memóriafejlesztő is egyben, amit már egyedül is lehet játszani, mert a játék tartalmazza az egyszemélyes változatot is. Ebben a játékmódban a játékos önmagával versenyez, a célja az, hogy minél több pontot szerezzen!

A GYÜMI sorozat nem egy hétköznapi kártyajáték, szórakoztat, elgondolkodtat és megtanít jó döntéseket hozni és valószínűséget számolni! Ezért is kedvelik olyan sokan, főleg a 9-12 éves korosztály és a felnőttek. Mivel a tinik sokkal jobban tudnak mindent, mint mi, ők majd később szeretik meg a játékot. Ráadásul idősebb korban sem baj, ha tornáztatjuk a memóriánkat egy ilyen könnyűnek tűnő vidám kis családi játékkal…

A játék 105 db szépen megrajzolt gyümölcskártyát és 5 db segédlapot tartalmaz, melyek okos és megfontolt gyűjtögetésével, lerakásával és eldobásával a könnyed szórakozás és bosszankodás mellett a gyermekeink észrevétlenül fejlődnek és okosodnak is egyben.

A játék első kiadásának a forgalmazása hamarosan megszűnik, meg a jogokat megvásárolta egy USA játékkiadó cég (Eagle-Gryphon Games), így a Fruit Passion 2019-ben megjelenik elsősorban az USA/Canada vonalon, de gyakorlatilag az egész világon meg lehet majd vásárolni!

 TARTALOM:

  • 105 db játékkártya (15 db kókuszdió, 15 db papaya, 15 db füge, 15 db avokádó, 15 db ananász, 12 db gránátalma és 18 db maracuja) és 5 db kétoldalas pontozó segédlet. gyümölcskártyákat 1-től 5-ig, az extra gyümölcskártyát 1-7-ig számoztuk be és az egyforma kártyák aránya az egyes gyümölcsfajták esetében eltérő.
  • 1 db játékszabály
  • 1-5 játékos részére
  • kb. 25 perc játékidő
  • 8-99 éves korig ajánlott

Gyümi Géniusz – Szöllősi Peti kártyajátéka termékről 1 értékelés

  1. Dóssy Vilja

    Mi végül emelet döntöttünk, és az alap Gyümi nélkül vágtunk bele, nem bántuk meg! Gyereknek is könnyen tanulható és tényleg szórakoztató, kis helyen vihető, imádjuk!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top