GYÜMI + GYÜMÖLCSSZÜRET 🇹🇯 – Szöllősi Peti kártyajátéka

4 990 Ft

Beszerzés alatt!

(5 vásárlói értékelés)

Out of Print – ELFOGYOTT!

A GYÜMI-hez a savanyú a CITROM gyümölcskártyákat ajándékba adjuk! KLIKK!
A GYÜMI egy varázslatosan egyszerű, szórakoztató, vidám és egyben ravasz kártyajáték az egész család számára. A játékosok célja az, hogy a gyümölcsöket okosan gyűjtögetve minél több pontot szerezzenek. Ehhez mindössze jó megfigyelőkészségre és megbízható memóriára lesz szükség, mivel minden sorozatból csak a legfelső kártyalapot fogjuk látni az egész játék folyamán!

A játékszabály elsajátítása mindössze egy perc, majd játszhatjuk ketten (elmebajnokság),  5-6 játékossal is (vidám partijáték), de akár egyedül is, a játék a játékosok számától függően más-más játékélményt nyújt.

A GYÜMI egy könnyű, gyors, de meglepően érdekes és hasznos magyar fejlesztésű kártyajáték, mely készség- és memóriafejlesztő is egyben. Már a hatéveseknek is sikerélményt nyújt (mivel csak egytől ötig kell ismerni a számokat), mert ebben a játékban a legkisebbek is valóban le tudják győzni a felnőtteket, mert a rövidtávú memóriájuk egyszerűen jobb!

A GYÜMI sorozat nem egy hétköznapi kártyajáték, szórakoztat, elgondolkodtat és megtanít jó döntéseket hozni és valószínűséget számolni! Ezért is kedvelik olyan sokan, főleg a 9-12 éves korosztály és a felnőttek. A játék sokszor újrajátszható, kicsi, agyafúrt, szórakoztató és mindig máshogyan lehet eljutni a győzelemhez, jól működik több játékos esetén is. Kell ennél több?

Egyes iskolákban versenyeket rendeznek a Gyümiből, ahol a gyerekek abban versenyezhetnek, hogy ki az okosabb!

A játék 120 db szépen megrajzolt gyümölcskártyát és 18 db gyümölcszsetont tartalmaz, melyek okos és megfontolt gyűjtögetésével, lerakásával és eldobásával a könnyed szórakozás és bosszankodás mellett a gyermekeink észrevétlenül fejlődnek és okosodnak is egyben.
A GYÜMI a kiadónk legsikeresebb játéka, rövid időn belül már harmadszorra adjuk ki, és már megjelent 10 orszában szerte Európában is, és most egy különleges, limitált példányú kiadás is elérhető, mely Kecskemét város 650 éves érfordulójára készült. A Gyümi ravaszabb változata, a Gyümi Géniusz pedig 2019-ben megjelenik USA-ban is, de az egész világon elérhető lesz. 🙂
A bűvös kocka óta valószínűleg a Gyümi a következő játék, amely a magyarországi megjelenést követően bemutatkozhat Amerikában is.

Az új kiadás tartalmazza a GYÜMÖLCSSZÜRET modult, valamint további, új játéklehetőségeket (pl. egyszemélyes szabály) és háziszabályokat is!

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

 • 120 db játékkártya
  (20 db szamóca, 20 db alma, 20 db barack, 20 db szilva, 20 db körte, 20 darab szőlő).
  Mindegyik gyümölcskártyát 1-től 5-ig számoztuk be, és minden egyes lapból 4 teljesen egyforma van a pakliban.
 • 1 db játékszabály
 • 18 db gyümölcszseton

 

GYÜMI + GYÜMÖLCSSZÜRET 🇹🇯 – Szöllősi Peti kártyajátéka termékről 5 értékelés

 1. Hallók Ákos

  A szerző első játékával mindjárt a csúcsra ért. Mind a legkisebbek, mind a felnőttek memóriáját megdolgoztatja – és többnyire a gyerekek nyernek! Amennyire egyszerű az alapötlet, annyira erős a játékélmény. Saját magunk állíthatjuk be a játék nehézségét, annyi sorozatot bevállalva, amennyit még meg tudunk jegyezni. Pici szerencsefaktor van benne (nem biztos, hogyha tökéletesen játszunk, akkor meg is tudjuk maixmális 66 ponttal nyerni a játékot) de ez csak újabb körre sarkall minket. Akik már könnyűnek érzik, igazi kihívást jelenthet nehezíteni rajta és nekiugrani a Gyümi Géniusznak!

 2. VIRÁGNÉ POLGÁR ANIKÓ

  A legjobb, csak így egyszerűen A fiam 6 évesen kapta és imádja

 3. Balla Alexandra

  Szuper játék — először az fogott meg benne, hogy gyümölcsös a témája; aztán az, hogy magyar fejlesztés, így a „miénk” is :); aztán az, hogy memóriafejlesztő, izgalmas játékmenettel; kipróbálás után pedig elmondhatom, hogy mind egy-, mind kétszemélyes módban nagyon jól működik, más-más játékélményt nyújt, és ez biztos igaz akkor is, ha 3-an vagy többen játsszák.

 4. Varga-Takacs Elvira

  Nagyon szeretjuk,ez igazan elvezetes szorakoztato jatek,akarhanyan jatszuk :)!

 5. Miskolci Andi

  Jó kis memória játék. Alapvetően nehezebbé számítottam. Olyanoknak is lehet sikerélménye, akiknek rosszabb a memóriája. 3 főnél már kell számolgatni bent van e még, ami kell.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top