✅ John Company KS – metal coins 🇬🇧

13 000 Ft

Kiegészítő: 90 db fémpénzt a JOHN COMPANY – 2nd edition játékhoz.
4 különböző méretű és vastagságú címlet, a műanyag tálcát a John Company (second edition) tartalmazza!

Egészen különleges hangulatú, egyedi játék, igazi ritkaság, mind a játékmenet tekintetében, mint a felhasznált anyagminőségben és a komponensek kialakításában.

A játékosok olyan ambiciózus családok szerepét töltik be, akik megpróbálják a British East India Company-t személyes haszonszerzésre használni. A játék a XVIII. század elején kezdődik, amikor a Társaság még gyenge lábon állt a szubkontinensen. A játék során a Vállalat a világ legerősebb és legalattomosabb vállalatává nőhet, vagy összeomolhat saját ambíciói súlya alatt, ez a játékosokon és stratégián múlik.
A játékosok közösen irányítják a Vállalatot a hatalmi pozíciók biztosításával, és megpróbálják a Társaság sorsát a saját érdekeik alá vonni és ezt szem előtt tartva irányítani.
A Társaság azonban egy lassan mozduló, szövevényes cég, és egyedül nehéz bármit is csinálni, így a játékosoknak gyakran tárgyalniuk kell egymással…

 

Unboxing:

Leírás

TARTALOM:

  • 90 db fémpénz a John Company KS játékhoz
  • 1-6 játékos részére
  • 13 éves kortól
  • kb 90-240 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály:

  • Jellemzők: mérsékelten nyelvfüggő, gazdasági-stratégiai-politikai játék, szimuláció, szavazás, kockahasználat, történelmi játék, India-Brit birodalom témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„✅ John Company KS – metal coins 🇬🇧” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top