Neotopia- Essen 2023 🎯

14 990 Ft

🎩 Megérkezett a NEOTOPIA!

A Neotopia egy gyors tempójú, meglehetősen trükkös verseny-, és mintázatépítő játék, ahol egy látomásokból épülő futurisztikus pilóta város csapatának része vagy, amely az Energia, Technológia, Közösség és Fenntartható élelmiszer területeire összpontosít.

Elemeket fogsz építeni a város három régiójában annak érdekében, hogy a kezedben lévő tulajdonságkártyákat befejezd. Az elemek elhelyezésének és a kártyakezelésnek jó kombinációja nagyon hatásos fordulatokhoz vezethet, ahol több kártya is befejeződik, és a város terjeszkedik. A játékosok közötti interakció fontos, mert minden játékos ugyanazon a táblán épít, és kihasználhatja, amit más játékosok előző körökben építettek.

Próbáld meg a lehető legjobb összhangban lévő várost megépíteni, mert ez kulcsfontosságú lesz a pontszámod szempontjából: a játék végén a régiókat szokás szerint pontozod, ahol a két legmagasabb pontszámod van, de a legalacsonyabb pontszámodat háromszorozod meg. Tehát légy óvatos! Még akkor is, ha csábító olyan régiókra építeni, amelyek fejlettebbek, és ahol már sok pontod van, ha nem kezdesz el dolgozni a másik régiók fejlesztésén, nem leszel képes megnyerni a játékot. Az egyensúly a Neotopia kulcsa, éppen úgy, mint a játékosok által megpróbált jövő típusa.

 

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 8 éves kortól
  • kb 30-60 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban
  • Nyelvfüggetlen játék
  • Jellemzők: városépítő játék, kézből gazdálkodós, akció pont felhasználás, lapka lehelyezés, mintakövetés, feladvány  – városépítés témában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Neotopia- Essen 2023 🎯” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top