🥷💎 🎩 ♠️ 🇭🇺 Virágvarázs! – magyar kiadás

5 000 Ft

(10 vásárlói értékelés)

🥷 Kísérleti jelleggel és két okból lett szuperkedvezményes a Virágvarázs, egyrészt régen jelent meg, úgy néz ki, túlgyártottuk a magyar kiadást, másrészt így több játékoshoz tud eljutni eme remek kártyajáték – na, ez három lett…😁
🥷 – A Ninja ár ———> villámár, lenyisszantottam az eredeti árat, de NEM tudom hozzákapcsolni meglévő előrendeléshez!
Ezt az árat csak akkor tudom tartani, ha most megvásárlod és én egyből küldöm is, elnézést!

🌷🌹🌸 VIRÁGVARÁZS – egy kedves, bájos, de gondolkodós játék – nyugalmas virággyűjtögetés a csodaszép kertben! 🌺
🌷 „…még nyílnak a völgyben a kerti virágok…”

A KERT CSAK RÁD VÁR 🌹
Tölts el egy kellemes délutánt virágokkal díszített kertedben! Lazulj el és élvezd ezt az elegáns játékot csodaszép virágokat gyűjtögetve és rendezgetve. Leld örömöd a természet hihetetlen gazdagságában!

Villámgyors kiszállítás folyamatban, hamarosan már lehet is gyűjtögetni a csodaszép virágokat!
Kellemes játékot! 😃

CÉL
Szerezd meg a legtöbb győzelmi pontot virágokat gyűjtögetve, melyet az elrendezés-, a kívánság- és a jutalomkártyák segítségével fogsz elérni!

Tartalom:
50 db gyönyörű virágkártya
5 db szoborkártya
5 db elrendezéskártya
21 db kívánságkártya
9 db jutalomkártya
10 db varjúkártya (az egyszemélyes játékhoz)
4 kertészbábu és 12 virágjelölő
24 kavicstoken
4 db segédlet

Köszi a rendelést! 🙂

 

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 14 éves kortól
 • kb 20- 30 perc játékidő
 • Magyar kiadás!
 • Magyar nyelvű szabály a dobozban!
 • Letölthető a magyar szabály!
 • Jellemzők: kártyajáték, gyűjtögetés – virágok témában

 

 

🥷💎 🎩 ♠️ 🇭🇺 Virágvarázs! – magyar kiadás termékről 10 értékelés

 1. anikosajgo

  Engem már a Fűszerkert is teljesen rabul ejtett, így amikor megláttam ezt, úgy voltam vele, hogy KELL!
  Akkor még a játék menetéről mit sem tudtam, csak beleszerettem a gyönyörű grafikába.
  Az első játék után már elmondhatom, hogy nem csak a külcsíny, hanem a belbecs is hozzátesz a játékhoz. Nagyon könnyen tanulható, laza könnyed játék, amiben azért a pontok érdekében kell egy kicsit agyalni is. Csak ajánlani tudom. Egy kellemes háttérzenével, finom teával, kellemes társasággal kiváló módja a feltöltődésnek és relaxálásnak! 🙂

 2. P. Gábor

  Nagyon hangulatos, családi játék, mégis bőven igényel stratégiát előre tervezést ! A játék egyszerű szabályai, gyors setupja és rövid játékideje miatt bármikor elővehető. Az újrajátszahtósága határtalan, folyamatosan a másik játékos és az adott kártyakínálat függvényében kell tervezned a játékod. A garafika nagyon magával ragadó, mintha tényleg egy virágoskertben gyűjtögetnéd a csokrodhoz való virágokat és végül a legszebb csokor nyer! 🙂

 3. Nánainé Mitykó Nóra

  A TJÜ-n volt alkalmunk kipróbálni a férjemmel. A Fűszerkert után mindenképpen szerettük volna játszani vele. Annyira megtetszett, hogy amint előrendelhető lett, azonnal fel is iratkoztunk rá. Pár alkalommal asztalra került már, nagyon szeretjük. Könnyen tanulható, igényes családi játék. Az asztalképe nagyon szép a rajzolt virágokkal. Csak ajánlani tudom!

 4. Gál Bálint

  Csodaszép és okos játék. Minden megvan benn ami egy modern játékot jóvá tesz.

 5. Nagyné Albrecht Erzsébet.

  Nekem fontos a grafika és az egyedül játszhatóság is, azt meg külön szeretem, ha a játék gyerekkorom mesekönyveire emlékeztet. Amikor megláttam a kártyákat, azonnal éreztem, hogy ez kell nekem. Kipróbáltam, így már azt is tudom, hogy egyszerű szabályokkal dolgozó, okos kis játék. Ráadásul solo módban sem lehetetlen győzni. Nagyon szeretem, sokszor játszom vele.

 6. Patyi Szilvia

  Hangulatos, gyönyörű szép családi játék. Nagy az újrajátszhatósága, könnyű a setupja és igényel egy kis stratégiát. A család szívébe gyorsan belopta magát.

 7. Felklné Kovács Anett

  Imádnivaló játék, mintha egy virágos réten üldögélnél és fedeznéd fel a különböző virágokat, gyönyörű színkavalkád! Közben mindenféle bogarat is meglátsz a virágok között, hihetetlenül cukik!
  Szívből ajánlom a játékot annak, aki szereti az egyszerű, mégis taktikázós játékot, szereti a szettgyűjtést.

 8. BÜRGI

  Nagyon szép gyönyörű játék!

 9. Nagyné Bollók Reni

  Csodaszép a játék asztalképe, könnyed szabályokkal, mégis minden játék változatos, izgalmas. A szóló módot is nagyon szeretem.

 10. lukacszsofi19

  A 2022-es Társasjátékok Ünnepén találkoztunk ezzel a csodás játékkal először, és szerelem volt első látásra! ❤️ Gyönyörű asztalkép mellé egyszerűen átadható szabályok társulnak, és ami nekem a legjobban megtetszett, számtalan stratégia sikeres lehet, hogy megkaparintsd a győzelmet. Szeretjük négyen és két fővel is, ez utóbbinál nagyon jó, hogy akár kicsit nagyobb pálya is építhető. Plusz pont, hogy van szóló mód is, bár azt még nem kellett kipróbáljam, mindig van, akit találok, hogy sétáljon egyet velem a virágoskertben! ☺️

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top