World Wonders – Essen 2023 🎯

Original price was: 19 990 Ft.Current price is: 15 000 Ft.

🎩 MEGÉRKEZETT a World Wonders!

Vásárolj lapkákat, menedzseld az erőforrásokat, és helyezz le csodajelzőket, hogy saját Ősi Városodat építsd fel. Vállald magadra a múlt nagy vezetőinek szerepét, hogy saját Ősi Városodat építsd fel!

Minden játékos minden körben saját aranyát fogja felhasználni annak érdekében, hogy olyan lapkákat építsen le, amelyek növelik városa gazdaságát. Egy város, amely több élelmiszert termel és kereskedelmet generál, több lakost vonz. Növeld városodat!

Összesen 5 féle épülettípus létezik, mindegyikük biztosít egyfajta erőforrást, amely lehetővé teszi városod fejlődését egy egyszerű településtől a világ legnagyobb városáig. Ha az épületeid minden oldalról teljesen zártak, egy nagyon jól tervezett városnegyedet hoztál létre. Ez sok pontot fog hozni.

Az új épületek elhelyezéséhez rengeteg útra is szükséged lesz városodban. Az úthoz való szomszédság lehetővé teszi, hogy az épületeket távolabb helyezd el a térképtől. Ez eléri a természeti erőforrásokat, amelyek más előnyök mellett, győzelmi pontokat hoznak.

Az épületek mellett ugyanolyan fontosak a monumentumok és csodajelzők is. Ezek rengeteg győzelmi pontot hoznak, de az összes aranyadat felemésztik. Légy bölcs a hely és idő kiválasztásában, amikor elhelyezed őket. Minden monumentumhoz épületek, utak, természeti erőforrások vagy akár víz is szükséges a szomszédságban az elhelyezéshez. Nem lesz könnyű beilleszteni őket a városodba, de az előnyök hatalmasak lesznek.

Ha az aranyad elfogy, a te köröd is véget ér. Amint minden játékos elköltötte az aranyát, egy új kör kezdődik, és új épületek és utak lesznek elérhetőek mindenki számára.

Végül, amint egy játékos eléri a maximális lakossági korlátot, az ősi világ legjobb városának vezetője lesz a Világ Csodái győztese!

Leírás

TARTALOM:

  • 1-5 játékos részére
  • 12 éves kortól
  • kb 50-70 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban
  • Nyelvfüggetlen játék
  • Jellemzők: lapkalerakós játék, akció-pont használat – ókori városépítős témában

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„World Wonders – Essen 2023 🎯” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top