💎♠️ JERUZSÁLEM: Anno Domini 🇭🇺 – magyar kiadás

21 990 Ft 20 891 Ft

MEGÉRKEZETT A MAGYAR KIADÁS!

JERUZSÁLEM: ANNO DOMINI – magyar kiadás 🇭🇺 – Az emberiség egyik legszebb története társasjáték formájában is átélhető!

Jeruzsálemben, időszámításunk 33. évében megjelent egy ember, aki megváltoztatta a történelem menetét. Városról városra járt, és egy másik világról beszélt. A szavai olyan valakinek a hatalmát és erejét sugározták, akinek nincs félelem a szívében, akinek hatalma van, és aki kimondja az igazságot. Ahogy népszerűsége egyre növekedett, a nép vallási vezetői, a Nagytanács és más templomi vének elkezdték fenyegetésnek tekinteni a tanításait. Úgy döntöttek, végleg elhallgattatják

Este Jézus hű követőivel, tanítványaival és az Apostolokkal összegyűltek egy asztal körül, hogy megosszák egymással a kenyeret és a bort, de még a saját tanítványai is azon vitatkoztak, hogy ki érdemli meg a legjobb helyet a Mester közelében.
Ők még nem tudják, de ez az utolsó közös eseményük: Az Utolsó vacsora!

A Jeruzsálem: Anno Domini játékban minden játékos a názáreti Jézus követőinek egyik közösségét képviseli, akik a közeli városokból és falvakból érkeztek Jeruzsálembe.
Igyekezzünk csatlakozni Az Utolsó vacsora helyszínén tartott összejövetelhez, ültessük le az Apostolokat a vacsorához és üljünk a lehető legközelebb Jézushoz és Apostolaihoz, hiszen minél közelebb kerülünk annál több pontok kapunk majd a játék végén: Ezt kártyák kijátszásával és a begyűjtött nyersanyagok ügyes és taktikus felhasználásával tehetjük meg.
További pontokat is kapunk a begyűjtött és meghallgatott Példabeszéd lapkákért is.

A táblán különböző bibliai helyszínekre (Jeruzsálemi piac, a Puszta, a Hegy, a Tó és a Templom) követőinket küldjük, hogy követ, kenyeret és halat szerezzünk, valamint denáriusokat vagy kártyákat, amelyek több és újabb akciókat is lehetővé tesznek számunkra. Választhatunk többek között a Példabeszéd meghallgatása, Jószándék kinyilatkoztatása, Követő megszólítása akciók közül, amelyekkel leülhetünk Az Utolsó Vacsora asztalához, vagy nyersanyagokat is szerezhetünk.
Mindez addig történik, amíg a Nagy Tanács türelme elfogy, és amikor ez bekövetkezik, a játék végét ér és a legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos nyer!

A modern társasjáték az év egyik legnagyobb meglepetése, egyrészt a bátor és hihetetlenül tematikus témaválasztásával, másrészt a egyszerű és meglepően logikus felépítésű játékmechanikájával és szabályaival.
Jó játékot és kellemes szórakozást!

Köszi a rendelést! 🙂

Egy kis bemutató a Vagabund műhelyből:

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 12+ éves kortól
  • kb 90 perc játékidő
  • Magyar nyelvű kiadás
  • Letölthető hivatalos magyar szabály:

  • Jellemzők: kézből gazdálkodós, pakliépítés, munkáslehelyezés különböző munkás (apostol) típusú figurákkal, előnylapkák – bibliai témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„💎♠️ JERUZSÁLEM: Anno Domini 🇭🇺 – magyar kiadás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top