💎🎩 ♠️ ✅ ACÉLMÁGNÁS – magyar kiadás – 🇹🇯

10 525 Ft 9 999 Ft

(18 vásárlói értékelés)

MEGJELENT AZ ACÉLMÁGNÁS!
Az Acélmágnás játékhoz ajándékba adjuk az exclusive Nagyvállalat promókártyát (990 Ft), amely csak nálunk szerezhető be!

XIX. századi kapitalista üzletemberek bőrébe bújva megszerezzük a számunkra legjobb és legértékesebb gyárakat, majd saját ipari birodalmuk irányításával a lehető legtöbb bevételt érjük el!

Briliánsan egyszerű és zseniális játék – mindössze fél órában. A játékszabály 3-4 perc, a set-up pedig mindössze 1 perc, különleges, újra és újra előkerülő játék! Tiszta szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a Királyi áru jellegű játékokat! 🙂

A Furnace egy elegáns engine-building euró játék, ahol a játékosok XIX. századi kapitalisták bőrébe bújhatnak, akik ipari vállalkozásokat építenek, és arra törekednek, hogy annyi pénzt gyűjtsenek össze, amennyit csak tudnak cégek vásárlásával, erőforrások kinyerésével, és a legjobb kombinációkban történő feldolgozásukkal.

ACÉLMÁGNÁS MSRP: 45 USD
Playmat: 16 USD

A playmat a deluxe csomagban van!
Megjegyzés: én nem vagyok playmat hívő, de ehhez a játékhoz nagyon szépen passzol, stílusos, elegáns és hasznos.

———————————————————————————————————————————————

Játékmenet:

A játék 4 fordulóból áll. Minden forduló 2 fázisból épül fel: Licit és Termelés.

Licit fázis:

Minden játékosnak 4 korongja van (értékük 1 és 4 közötti), amivel licitálhat a közös sorban lévő kártyákért. A játékosok felváltva helyezik el egy-egy korongjukat a kártyákra, amíg mindenkinek el nem fogy az összes korongja.

Licit szabályok:

Nem lehet egy kártyára két azonos értékű korongot tenni.
Nem lehet egy kártyára két azonos színű korongot tenni.

Majd a kártyákat egyesével kiértékeljük balról jobbra haladva. A legmagasabb licit tulajdonosa kapja meg a kártyát. Az összes többi licit pedig kárpótlásban részesül, ami a kártyákon van feltüntetve. A korong értéke szorzóként működik a kompenzációnál.

Termelés fázis:

A játékosok használják a kártyáikat olyan sorrendben, ahogy szeretnék. Szerezhetnek erőforrásokat, feldolgozhatják őket másik erőforrássá, vagy pénzzé, és fejleszthetik a kártyáikat további hatások érdekében.

Játék vége:

Amikor a 4. forduló véget ér, a legtöbb pénzzel rendelkező játékos nyer.

Ennyi az összes szabály, jó játékot! 🙂

Köszi a rendelést! 🙂

Leírás

TARTALOM:

 • 2-4 játékos részére
 • 12 éves kortól
 • kb 30-60 perc játékidő
 • MAGYAR nyelvű kiadás
 • Magyar nyelvű játékszabály:
 • Jellemzők: gazdasági, licitálós, kártyadraftolás, változó setup, változó játékos-erő

 

 

💎🎩 ♠️ ✅ ACÉLMÁGNÁS – magyar kiadás – 🇹🇯 termékről 18 értékelés

 1. Abonyi Robert

  Az egyik legjobb beuro jatek. Egyszerű szabályok, de azért bőven lehet rajta agyalni. Könnyen tanítható és kb 25 perc alatt le lehet jatszani 🙂

 2. misjak.janos1

  Tényleges gyors set up, a szabályok egyszerűek könnyen tanulható, de mindamellett ahogy haladsz a körökkel egyre jobban oda kell figyelni, hogy mire licitálsz, mit „veszel meg”, mit termelsz és mit adsz el, hogy vagyonodat gyarapítsd! És ott van még a fejlesztések és hogy kit kilyen sorrendben végzel el
  Összeségében egy nagyon hangulatos könnyed, de mégis gondolkodós játék.
  Karácsonyra kaptam, d muszáj volt beszereznem máe hozzá a promo lapot és a playmatet is

 3. Berke Gyula

  Egyszerű szabályokkal egy jó kis gondolkodós engine builder játék. Ráadásul a sorrendet mindig megváltoztathatjuk, így maximalista játékosokkal bőven túl nyúlhat 25 percnél. Mi nagyon szeretjük.

 4. Kiss Tamás Attila

  Egyszerű és nagyszerű játék, tisztán átlátható szabályokkal és játékmenettel. Legalább annyira beszippantja a játékost és maximális odafigyelést valamint előre tervezést kér, mint a Királyi áru. Egy igazán karakteres játék. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a „balansz” orientált játékokat, -miért éri meg küzdeni,- mit jobb elengedni a kitűzött cél eléréséhez.

 5. Sütő Péter Pál

  A kedvenc licitálós játékom lett rövid idő alatt. Ráadásul az engine buildinget is nagyon szeretem. Szóval számomra telitalálat a játék! 😉

 6. Péli Csaba

  Kevés olyan motorépítős játékkal találkoztam, mint az Acélmágnás. Két zseniális csavar van a játékban. Az egyik a kárpótlás, ha nem én kapom meg az adott lapot, ami egy szuper stratégiai fűszer lett, mivel így sokszor azzal járok jobban, ha nem szerzek meg egy lapot, cserébe viszont már a motor indításánál lehetnek olyan erőforrásaim, amikre szükségem van. A másik pedig a folyamatos átrendezési lehetőség. Jött egy új lap, ami a sor közepére lenne tökéletes? Semmi gond, már pakolhatom is át a sorrendet. Egyszerűen imádom! ❤️

 7. Majorné Cseh Judit

  Pár napja tanultuk ezt a játékot, az első benyomásom abszolút jó. Szeretem a licitálás, a nyersanyag gyűjtögetést, és ez már-már garancia a sikerre. A játékban kapitalisták vagyunk, s több fordulón keresztül igyekszünk gyűjtögetni, hogy végül azt pénzzé téve meggazdagodjunk, illetve megnyerjük a játékot. A szabály füzet pár oldal, a játék könnyen tanulható, de odafigyelést igényel.

 8. fischtom

  Gyönyörű ez a játék! Varázslatos, stílusos, ízléses illusztrációk és asztalkép. Engem már ezzel beszippantott. A századforduló ipari mágnásainak világa. Motor és kombóépítés, pörgős, gyors, bár időnként több játékos esetén a végére be tud lassulni. Az ötletes munkáslehelyezési-mechanizmus meghatározó a játékban és ez adja a játék sava borsát. A fő változatosságot az is okozza, hogy mindig más erőforrásból van „hiány”, amivel meg kell küzdeniük a játékosoknak.
  Szuper közepes nehézségű euro, élvezetes játékmenettel. Jó játszani.

 9. Marcsi

  Könnyen tanulható játék.,de azért pont annyit kell benne gondolkodni,hogy ne legyen fárasztó. Mindenki szereti a családban, bármikor szívesen elővesszük,hogy játszunk vele.
  Egy dolog bosszantó, hogy én még nem vagyok annyira jó benne

 10. Gál Bálint

  Szuper játék. Csak le ne égjen az agyad….

 11. Varga Balázs

  Egyszerűen nagyszerű. Kevés befektetést igényel, mégis kellemesen megmozgatja az agyat, mindezt nem túl hosszú játékmenettel teszi.

 12. Szentmiklósyné Bencze Bernadett

  Nem szeretem a licitálós játékokat, de ez a változat nekem is tetszik. Még csak ketten játszottuk, de így is bosszantó tud lenni a többiek (véletlen 3. is van) választása. Lehet agyalni, mivel lehet még többet termelni, aztán a termelés sorrendjén. Fix sorrenddel még nem is mertük lejátszani.

 13. Quizdom

  Ajánlom családi játéknak is, mert gyorsan tanulható szabályrendszere van, a kártyák szépen mutatják, mikor mit lehet tenni. Szép a grafika, ötletes, egyedi licit és egyre pörgősebb termelői lánc építés jellemzi. Bármely játékosszámnál működik, nem túl agyalós, mégis gamer szintű döntések is előfordulnak. Zseniális cucc, ennyiérteg egyenesen ajándék!

 14. Horváth Anikó

  Ketten ültünk asztalhoz a játék elé, megvettük hozzá a playmatet is, nélküle nem hozná ilyen jól a hangulatot. Első játék előtt megnéztük Peti bemutató videóját, osztom a véleményét, valóban agyalós kis darabbal van dolgunk, rövid játékmenetbe sűrítve. A fordulók gyorsan lemennek, a fiktív harmadik pedig abszolút nem idegesítő, elfér mellettünk A komponensek jók, egyedül a rendezőt nem sikerült megfejtenem.

 15. Fazekas Krisztián

  Nagyon szeretem, szépen ilkusztráltak a kártyák. Remek licitálós és mechanizmus építő játék. Nem bonyolultak a szabályok, mégis kér egy lis gondolkodást, mi is éri meg neked a legjobban.
  8 éves, több komplexebb játékkal is játszó gyerekkel is jó partyk vannak benne.

 16. Szervó Tibor

  Szuper folyamat optimalizációs játék, egy kis licittel megfűszerezve

 17. Polinszky Dávid

  Ha van könnyen tanulható, gondolkodós, másikkal kicsit kicseszős aukciós kártya játék ami még gyors is akkor az Acélmágnás ez a játék.

  Csak ajánlani tudom. Nálunk sokszor előkerül, ha csak gyorsan akarunk játszani valamit, de nem unalmas.

  A kiegészítője is remek, de ahhoz sajnos kell egy fő aki beszél angolul.

 18. Puskás Tibor „Snip”

  Egyszerű de nagyszerű játék, nagyon könnyű beleugrani, megismerni az alapjait, aztán képes erős fejtörésbe kergetni az embert. Nagyon gyorsan klubkedvenc lett nálunk. Nem váltja meg a világot, de azt amit ígér, maradéktalanul teljesíti is.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top