Aurum

6 990 Ft

Alkimistaként készíts fémből aranyat!

Évekig tartó kísérletezés után a közös laboratóriumban, te és társalkimistáid sikeresen átalakítottátok a közönséges fémeket arannyá! Most csak az a feladat maradt, hogy tökéletesítsétek a képletet, és megismételjétek a kísérleteket annak érdekében, hogy megtaláljátok a legtisztább aranyat előállító fémek tökéletes kombinációját.

Az Aurum egy ütésvivős kártyajáték három vagy négy játékos számára, két kétjátékos csapat verseng a négyjátékos változatban. Miután az összes kártyát kiosztották a körre, meglicitálsz, hogy hány trükkre gondolsz, hogy nyerni fogsz/nyer a csapatod. (Négyjátékos játék esetén a csapatok licitjének a magasabb értékű lesz a csapat licite.)

A kör alatt bármilyen nem aranykártyával indíthatsz. A te köröd alatt nem játszhatsz olyan színt, amely már elhangzott (kivéve, ha aranykártyáról van szó). A legmagasabb számú kártya nyer, de az arany a trümpf és mindig nyer. Aki a legalacsonyabb nem aranykártyát játszotta, hozzáad egy azonos számú aranykártyát a kínálatból a gyűjteményéhez, ha rendelkezésre áll. Az összes aranykártyát visszahelyezik a kínálatba.

A kör azonnal véget ér, amikor egy játékos nem játszhat megfelelő alapfémkártyát, és nincs aranykártyája, vagy választása szerint nem játszik ki aranykártyát. Ha több ütést nyersz, mint amennyit licitáltál, akkor pontokat kapsz a licit értékének megfelelően; ha pontosan megfeleled a licitetedet, akkor a licit értékét kétszeres pontszámmal kapsz. Emellett pontokat kapsz az aranykártyák számából is a gyűjteményedben. A játékos/csapat, amely a legtöbb pontot szerezte, nyer egy aranydarabot, és az első, aki két darabot gyűjt, nyer!

Leírás

TARTALOM:

  • 3-4 játékos részére
  • 7 éves kortól
  • kb 30-45 perc játékidő
  • ANGOL nyelvű szabály a dobozban!
  • Jellemzők: kártyajáték, csapatjáték, ütésvivős – alkímia témában

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aurum” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top