🥷 CLAIM – Na, ki a király? 🇹🇯 (2017)

2 500 Ft

(7 vásárlói értékelés)

🥷 Kísérleti jelleggel és két okból lett szuperkedvezményes a CLAIM – Na, ki a király? pakli, egyrészt régen jelent meg, úgy néz ki, túlgyártottuk a magyar kiadást, másrészt így több játékoshoz tud eljutni eme remek kártyajáték – na, ez három lett…😁
🥷 – A Ninja ár ———> villámár, lenyisszantottam az eredeti árat, de NEM tudom hozzákapcsolni meglévő előrendeléshez!
Ezt az árat csak akkor tudom tartani, ha most megvásárlod és én egyből küldöm is, elnézést!

A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben meg kell győznünk a frakciókat, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Élőhalottak, Törpök, Alakváltók, Gnómok, Óriások, Sárkányok, Trollok és  Látnokok és megannyi bájos fantasy lény… és mindez kedves, humoros grafikával!
A CLAIM 2 új szabályainak köszönhetően már 3-4 játékos is játszhatja a kártyajátékot!

Meghalt a király! Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel előre…
Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom 5 frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled.
Vajon képes leszel elnyerni a Birodalom frakcióinak támogatását?

Van több különleges promó pack is a játékhoz, melyet csak nálunk találsz meg:

SÖTÉT ELFEK –
GHOSTS –
MINOTAURUSZOK –
SELLŐK –
VALKYRIES –
TINKERERS –

És CLAIM és CLAIM 2 már pocket méretben, fémdobozban is kapható a webshopban!

A CLAIM kártyajáték Univerzuma több pakli kártyából áll, de a játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!

A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben a következő frakciókat kell meggyőznünk, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Törpök, Élőhalottak és Hasonmások… és mindez kedves, humoros grafikával!

Köszi a rendelést! 🙂

 

Leírás

TARTALOM:

 • 2 játékos részére
 • 10 éves kortól
 • kb 25 perc játékidő
 • Hivatalos magyar nyelvű szabály letölthető:
 • Magyar nyelvű szabály a dobozban!
 • Nyelvfüggetlen
 • Jellemzők: ütés-vivős kártyajáték, fantasy téma

 

🥷 CLAIM – Na, ki a király? 🇹🇯 (2017) termékről 7 értékelés

 1. Eszter Belevári

  A Claim egy zseniális két személyes kártyajáték. Okos pörgős, vicces 🙂 Nagyon ajánlom kicsiknak és nagyoknak egyaránt! 🙂

 2. Lau Évi

  Szeretjük a férjemmel, mert kávészünet alatt gyorsan lejátszunk egy-egy kört. Döntetlen esetén még egy harmadik is belefér.. 😀 Nekem a grafika is nagyon bejön. És tetszik, hogy a többi Claim paklival variálva olyan, mintha mindig egy másik játékkal játszanánk. 🙂 Jó kis játék!

 3. Varga László

  Szuper 2 fős kártyajáték Scott Almes-tól. Szerencsére a magyar kiadónál minden kiegészítő elérhető, amivel a játék végtelen újrajátszhatoságot kap. Gyönyörű, gyors, „ütős” kis játék.
  Ha valaki már elkezdte gyűjteni akkor pláne érdemes a Vagabond kiadásnál maradni, mert a különböző külföldi kiadásoknál nagy az összevisszaság(méret, szegély stb.)

 4. Virág Attila

  Nem vagyok nagy kedvelője az ütés-vivős játékoknak, főképp a snapszer miatt, számomra túl egysíkú. Majd jött a Claim. Ez a játék fantasztikus: nagyon taktikus, de vannak benne stratégiai elemek, változatos, a grafikája humoros, és színes. Nagyon tetszik, hogy rengeteg kiegészítővel támogatják, ezzel hatalmas az újrajátszahtóság. A Claimel Scott Almes világot épít, pakliról-paklira bontja ki az univerzumot, aminek minden lapja egyedi, minden képesség különleges. Az egyik kedvenc kétfős játékom. És persze 4 fővel is nagyon jó!

 5. Bogya Péter

  Aranyos grafikával ellátott, pörgős kártyajáték. Csak ajánlani tudom! 🙂

 6. Kovács Attila

  Kedvenc ketfős játékom. Egyszerű ütés-vivős játék. 15 perc alatt lemegy egy játék, aztán jöhet a következő parti! 😉

 7. Vince-Bobák Viktória

  11 éves fiammal szoktuk játszani. Akár hétköznap, iskola után is az asztalra tud kerülni elég gyakran, hiszen gyors és pörgős a játékmenete. Kedvenc ütős vivős kártyajátékunk.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top