🥷 MESSINA 1347 EN 🎬

15 000 Ft

(1 vásárlói értékelés)

Megjelent a magyar kiadás, ezért véglegesen leértékeltük a nyelvfüggetlen, eredeti kiadást!
MESSINA 1347 – Vladimír Suchý és Raúl Fernández Aparicio (Praga Caput Regni, Underwater Cities) új, nyelvfüggetlen játéka!

A magyar nyelvű rajongói játékszabály letölthető a neten!
Magyar nyelvű játékbemutató is érkezett Szekeres Feritől! 🙂

Színhely:  XIV. század, Szicília, nemesi családok fejeként megmentjük a városlakókat a pestis elől.

Sztori: 1347-ben a Krím-félszigetről kereskedő gályák érkeztek Szicíliába, és kikötöttek Messina városánál. A gályák rakterében patkányok bújtak meg… A patkányok bolhái pedig rémületes járványt idéztek elő, amelyet Fekete Halálnak neveznek.
A következő években Európa városaiban a lakosság felét elpusztította a dühöngő járvány, az első érintett város Messina volt…
A játékosok a Messina környéki, vidékre menekül birtokos nemesi családok szerepét töltik be. Megkísérlik megmenteni az embereket a pestistől azáltal, hogy áthelyezik őket a birtokaikra. A pestis tombol Messinában, de a játékosok kis, zárt közösségeket építenek, hogy megmentsék a városlakókat, miközben tűzzel próbálják megfékezni a pestist. A játék utolsó fordulóiban a pestis már enyhülni kezd, és a játékosok visszaküldik a megmentett polgárokat, hogy újra benépesítsék Messina városát.

 

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
Bármilyen hihetetlen, de nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

Föld és víz – 10.000 Ft
Port Royal Big Box – 10.000 Ft

Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
Ellenállás! – 10.000 Ft
A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

…és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

Köszi a rendelést! 🙂

 

Nézd meg Szekeres Feri játékszabály bemutató és magyarázó videóját:

 

 

 

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 14 éves kortól
 • kb 45-120 perc játékidő
 • ANGOL nyelvű szabály a dobozban!
 • ANGOL NYELVŰ szabály letölthető:
 • Rajongói MAGYAR szabály letölthető!
 • Jellemzők: bevétel menedzselés, moduláris tábla, változó játékoserő, változó set-up, munkáslehelyezés, grid movement – középkor témában

 

🥷 MESSINA 1347 EN 🎬 termékről 1 értékelés

 1. Boriová Katarína

  Azonnal megtetszett a játék tematikája, bár kicsit bizar 🙂 A játék maga teljesen nyelvfüggetlen, jó ikonográfiával dolgozik.
  Szeretjük Suchý mester nevéhez fűződő játékokat, ezért nem volt kétséges a beszerzése. Először két fővel próbáltam, úgy nem volt annyira izgalmas, három fővel már eléggé kilehet túrni néhány jobb helyről egymást, már várom, hogy négyen is kipróbáljuk, a top játékaink közé került Kedvelem a hatszöglapkák alkotta játékteret, Messina lapkái nagyon szép asztalképet biztosítanak. Pörgős játékmenete van, igazi agyégetős euró játék a legjobb értelemben.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük