💎 🎩 ♠️ ✅ PORT Royal BIG BOX – magyar kiadás! 🇹🇯 🏴‍☠️

10 526 Ft 10 000 Ft

(19 vásárlói értékelés)
MEGÉRKEZETT A PORT ROYAL BIG BOX + az ajándék exclusive Instruktor promó pakk!
Az exclusive promó kártyapakk, Az Instruktor 12 kártyából áll, új szabály, 1 új karakter + 5 hajó új képességgel, normál kereskedelmi forgalomba nem kerül, csak nálunk lesz beszerezhető! 🙂

A játékhoz ajándékba adjuk az exclusive Intstruktor promót is (1.490 Ft), mert mi adtuk ki ezt a nagyszerű játékot!
A Big Box tartalma: egészen pontosan 328 db normál méretű kártya + 12 db normál méretű promókártya, 18 db nagyméretű szerződéskártya és fakocka jelölők!
🎲 1. Port Royal alapjáték – a játékot teljesen újrarajzolták az utolsó szögig… – 60 db személykártya (11 karakter), felfedezőutak, adóemelések és 50 db hajókártya + Promókártya: Szerencsejátékos
🎲 2. Vitorlát bonts! – önálló játék, mely az alapjátékkal is kombinálható! – 32 db új személykártya új szabályokkal (Kalmár, Utasok, stb.), adóemelés és új hajókártyák 😁
🎲 3. Kiegészítő I. – Csak még egy szerződés – 1-5 játékos részére – 3 új személykártya (Írnok, Tüzér és Altengernagy) és 10 új hajó, 18 szerződéskártya.
🎲 4. Kiegészítő II. – A kaland elkezdődik – 1-4 játékos részére kalandjáték a Port Royal világában – 39 új kártya + 55 szöveges történetkártya + eseménykártyák, stb.
🎲
+1. Exclusive Az Instruktor promópakkcsak nálunk és ajándékba! (Új szabály, 1 új karakter + 5 hajó – új képességgel)
———————————————
– Első tiszt! Húzza fel a fekete lobogót! 🏴‍☠️ A távolban felbukkant egy ellenséges galleon, csáklyázzuk meg! – Aye, aye, kapitány! – Készüljetek a csatára fiúk! Hosszú lesz ez a nap… ⚓️☠️
Szóval jön a Vagabund gondozásában a PORT ROYAL BIG BOX! 🏴‍☠️ – A népszerű kártyajáték új kiadása!
Benne lesz az alapjáték + 2 kieg, A kaland elkezdődik és a Csak még egy szerződés + a Vitorlát bonts! játékvariáns + a Szerencsejátékos promópack 🙂 …és újrarajzolták az egész játékot, több mint 300 kártyát találsz a dobozban!
Jó szelet, tengerészek!
Port Royal kikötőjében csak úgy nyüzsög az élet, mindenki azt reméli, hogy itt megkötheti élete üzletét. Ám résen kell lenned, mert ha túl sokat kockáztatsz, a végén még üres kézzel távozol… Férkőzz a kormányzók és tengernagyok kegyeibe, bérelj fel kalózokat és vegyél fel utasokat a fedélzetre.
Bizonyítsd be, hogy megbízható üzlettárs vagy, versenytársaiddal viszont légy kemény! Engedj a felfedezőutak csábításának és fogadj el megbízásokat, hogy növeld a befolyásodat, vagy egyszerűen csak éld át egy kalandos történet 5 fejezetét.

Próbáld ki, köszi és jó játékot! 🙂

 

Köszi a rendelést és kövesd a Vagabundot a további hírekért és kedvezményekért! 🙂

Szekeres Feri bemutatója a játékról:

Leírás

TARTALOM:

 • 1-5 játékos részére
 • 8 éves kortól
 • kb 20-40 perc játékidő
 • Magyar nyelvű szabály a dobozban!
 • Nyelvfüggő játék
 • Jellemzők: kártyajáték, kézből gazdálkodós, gyűjtögetős, draftolós, tablóépítés, kalóz téma

 

💎 🎩 ♠️ ✅ PORT Royal BIG BOX – magyar kiadás! 🇹🇯 🏴‍☠️ termékről 19 értékelés

 1. Jávor Gábor

  Szuper játék, gyorsan tanítható és játszható, izgalmas és a big box kiadás elegáns és szép kivitelezésű. Ajánlom 🙂

 2. T. István

  Gyors és egyszerű az alapjáték. Az egyszerűbb, Vitorlát bonts! verzióval a 4 éves kalózunk is lelkesen játszik, természetesen a győzelmi pontokat összeadni még nem tudja, de a játék laphúzásos szerencsefaktorának köszönhetően – szülői csalás nélkül is- tud nyerni.

 3. Varga Bence

  A játékkal teljesen véletlenül ismerkedtünk meg egy társasjátékos rendezvényen, ahol Péterünk saját maga mutatta be. A gyorsan és egyszerűen tanulható játék egyből belopta magát a szívünkbe. Viszont a gyors, egyszerű játék mellet a Big Box rengeteg meglepetést tartogat, ahol egy több kalandból álló történetet is átélhetünk. Emellett pedig számos kiegészítőt is tartogat amivel megbolondíthatjuk az amúgy is jól összerakott alapjátékot.

 4. Kiss Ágnes

  Szuper kis játék! A régi kiadású alapjáték megvolt, de nem volt kérdés, hogy váltok a Big boxra, hogy az élmény még változatosabb legyen. A kiadás jó minőségű, szép az új grafika, és a kiegészítőkkel sokkal nagyobb lett az újrajátszhatóság. Csak ajánlani tudom.

 5. P. Tamás

  Remek játék! Az új dizájn tetszetős, számomra csábítóbb mint a régi kinézet. Annak ellenére hogy a játék alapja a színtiszta szerencsepróbálás, lehet benne taktikázni. Gyors, könnyen tanulható, izgalmas. Sokszor igen szoros a küzdelem a végén. Tartalmaz különböző játékmódokat, kiegészítő kártyákat, szerződés modult, és koop kampányt, ezekkel egy szuper nagydobozos fillerré vált.

 6. Berke Gyula

  Nem ismertem a régi grafikával, de a mostanival nagyon elégedettek vagyunk. Ez egy igazi push your luck játék, mégis nagyon jó kis utazás minden egyes játék vele. Nagyon okos a kártyák hátlapját pénznek használni 🙂 6 és 8 éves lányaim is szeretik, persze van amikor csalni kell, hogy ne boruljanak ki 🙂

 7. G. Otto

  Az egyik kedvenc „push your luck” típusu játékunk. Interaktívak a körök így több fővel sem fullad érdektelenségbe. Izgalmas játék az utolsó győzelmipontig. A kiegek gondoskodnak a végtelen újrajátszhatóságról amit ez a kiadás tartalmaz. Az új, élénk külső pedig igazi cukorka a szemnek.

 8. Cs. Attila

  Gyönyörű, újra rajzolt grafikával jelent meg másodszorra a Vagabund gondozásában. Szuper, érdekes és gyors játék! Az új grafika szerintem sokkal szebb és kifejezőbb, mint az eredeti illetve a Big Box „mindenféle jót” azaz promót, 2 kiegészítőt is tartalmaz. Egyszóval nagyon megéri és szerintem ott a helye minden polcon! Csak ajánlani tudom. 🙂 5* 🙂

 9. Városi Éva

  Nagyon szépen és igényesen összetett játék. Mint kezdő és gyakorlott játékos is ugyan ugy élvezi, és egyenlő esélyekkel indul. Játék idő nem tul hosszú ezáltal gyakran kerül elő a baráti társaságban.

 10. Csulikné Kunstár Katalin

  Öcsém mutatta meg, és tanította le a játékot, amivel azóta is szívesen játszunk, könnyed kis felvezető, egy hosszabb játék előtt.

 11. Szilvi

  Könnyed, gyors játék, szép grafikával. A szerződés lapok plusz csavart és izgalmat visznek a játékba. Jó döntés volt megvenni, nagyon szeretjük

 12. Vica

  Szuper játék! Külön pozitívum, hogy kezdő- és gyakorlottabb játékosoknak is egyaránt élvezetes. Emellett szép is, ami számomra fontos.
  Tuti, hogy szerzek még a családnak és barátoknak belőle, mert a közös játszikálások alatt kiderült, hogy bizony, lenne rá igény. 🙂

 13. ferenczietele

  Kártya alapú játék, nagyon színes, van benne mélység. A push your luck-mechanikájú játékok közül az egyik legjobb. Húzz, amig mersz! Az elején még kockázatos, de aki mer, az nyer! Aztán ahogy belelendül a játék, lesznek már lerakva eléd lapok, úgy lesz egyre színesebb. Csak ajánlani tudom!

 14. György

  Bár még nem volt szerencsénk kipróbalni a Big boxot, de az alapjáték ötletes, gyors, push your luck filler játék lett nálunk. Ha gyors, könnyen tanítható játékot kell ajánlanom, ez benne van az első háromban.

 15. Beni

  Az egyik legjobb push your luck játék, amit ismerek. A kiegészítők még izgalmasabbá teszik a játszmákat.

 16. Szakonyi István

  Nagy kedvence a családnak. Könnyen meg lehet tanulni jól játszani, de ha nincs szerencséd, vagy csak nagyon sokáig feszíted a húrt, lehet, hogy nem te leszel az első. Bárki nyerhet, nem kell, hogy rutinos játékos legyen.
  A játék szerves részét képezi, hogy soha nem lehetsz biztos a húzópakli összetételében, hiszen a tartalma állandóan változik. Zseni.

 17. Gyöngyösiné Takács Melinda

  Gyors és könnyen tanítható játék. Kicsit magas szerencsefaktorral. Hangulatos könnyed kártyajáték kisebbekkel is.

 18. Veszelovszki Luca

  Gyorsan tanítható, könnyed játék, magas szerencsefaktorral. Alapvetően nem állnak közel hozzám az ilyen nagy szerencsén alapuló játékok, de a Port Royal mégis nagy kedvenc lett. A jól kombinált megvásárolt kártyák a legbalszerencsésebb kézen is tudnak javítani, így erre érdemes figyelni, és nem csak a kártyák győzelmi pont értékét tartani szem előtt. Néha jobb benne óvatosnak lenni, de egy-egy bátrabb laphúzással nagyot lehet benne szakítani. 🙂 2 fővel is remekül működik, és kb. 20 perc alatt le lehet játszani egy partit.

 19. Szandi

  Gyorsan tanlható,szuper családi játék,a grafika pedig csak ráadas,hogy mennyire szép

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top