/Családi társasjátékok
 • Goblin Vaults

  9 990 Ft

  Rejtsd el a zsákmányt a raktáradban ebben az ügyes manipulációs kártyajátékban!

  A Kulbak Börtön sötét zugai között, távol az őrszemek kíváncsi tekintetétől, a rabok titokban játszanak a Goblin Vaults nevű játékkal... A Goblin Vaults egy stratégiai kártyajáték 1-5 játékos részére, amelyben licitálásra, kártyahelyezésre és pontozási mintákra van szükség. A játék során kártyákra fogadunk, hogy zsákmányt szerezzünk a központi cellablokkból, majd bölcsen elrejtjük ezt a zsákmányt a raktárunkban, és fogaskerekeket szerezünk a kártyák pozíciójától függően. Emellett fogaskerekeket szerezhetünk pontszerzési célokból is, amelyek minden játékban változnak. Ravaszsággal és ügyes cselszövéssel tudunk előretörni, hogy féljenek tőled az ellenfeleid! Szükséged lesz éles eszedre és szerencsédre is, hogy megfelelően játszd ki a kártyáidat, miközben megtöltöd a raktáradat és befolyásolod a őröket is. Kilenc kör után az nyer, akinek a legtöbb fogaskereke van!

  In the dark corners of Kulbak Prison, away from the prying eyes of the construct guards, inmates play a game of Goblin Vaults in secret...

  Goblin Vaults is a strategy card game for 1-5 players featuring bidding, card placement, and scoring patterns. In the game, you wager cards to win loot from the central cell block, then stash that loot wisely in your vault, earning gears based on the position of cards within that vault. You can also gain gears from scoring objectives that change each game.

  With cunning and clever scheming, make your bid to be feared amongst your peers! You'll need wits and luck to play your cards right as you fill your vault and influence the warden in your favor. After nine rounds, whoever has the most gears wins!

  https://youtu.be/WtH4zo3Z7qs

   

 • A BGB társasjáték táska védi a társasjátékokat a külső behatásoktól, szennyeződéstől, nedvességtől, sérülésektől, kopástól.
  Megkönnyíti a társasjátékok tárolását, mozgatását, szállítását.
  Hiánypótló segédeszköz a társasjátékozók körében.
  Jól néz ki, illeszkedik a kor megjelenési követelményeihez. ;)

  1. Tartalmazhat 7db standard méretű társasjátékot, sok közepes vagy kis méretű játékot.
  2. Jó minőségű elülső zseb, amelybe különböző méretű könyvek, játékszabályok, játéktáblák és kis kiegészítők is elférnek.
  3. Párnázott, erős fogantyú van a táska tetején, így lehet kézitáskaként is hordozni.
  4. Két puha, erős vállpánttal rendelkezik, amelyek 15 kg-nál többet is elbírnak. 
  5. Jó minőségű vállpánttal és vállpánttal a váll védelme érdekében, így válltáska funkciója is van.
  6. A hátsó oldal megerősített rétegekből áll, amely lehetővé teszi, hogy a táskát bármilyen akasztóra feltegyük, így ha utazik, akkor ezzel a táskával könnyebben tárolhatja a játékokat vagy tartozékokat.

  • Méret: 58 cm x 36 cm x 33 cm

   + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket, amellyel csökkentheted a postaköltséget is!

   💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
   Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

   Port Royal Big Box – 10.000 Ft
   Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
   Ellenállás! – 10.000 Ft
   A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
   Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

   …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk vagy a Sör és kenyér érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

   Köszi a rendelést és kövesd a Vagabundot a további hírekért és kedvezményekért! :-)

 • 💎🎩 ♠️ Föld és Víz

  Értékelés: 5.00 / 5
  11 990 Ft

  BEÉRKEZETT a FÖLD ÉS VÍZ társasjáték!

  Föld és Víz - egy kedves és okos lapkalerakosgatós játék!
  Azonnali kedvenc lett, az utóbbi időben a társasjáték-berkekben vita folyik arról, hogy a Land vs Sea vagy Carcassonne, nos, én döntöttem :) :)
  Megújult egy régi, és ismert lapkalerakós játék hangulata, gyors, friss, és ropogós ötletek jellemzik e kis csodát, ráadásul más-más élményt nyújt a 3 és 4 személyes játékmód is! SZUPER!

  Az egyik játékos a szárazföld, a másik játékos a tenger lesz, és minden játékos egy kétoldalas lapka szabadon választott oldalát illeszti a térképhez.
  Felváltva helyeznek helyeznek le lapkát, a trükk az a játékban, hogy a játékosok egyszerre építik akarva-akaratlan a másik játékos projektjét is. Pontot a befejezett, lezárt területekért kapunk.
  Az újabb trükk az a játékban, hogy a befejezett tenger pontjait a tenger tulajdonosa kapja meg (a föld pontjai a föld megszemélyesítője), viszont a bejezett területen lévő összes bónusz azé, aki lezárj a területet!
  Két alapakció van némely lapkán, mely segítségével újra mi jövünk, és lophatunk is a másik játékostól térképlapkát, ami nemcsak bosszantó, hanem hasznos taktikai elem.
  A legjobban az tetszik, hogy újabb szabályokat is illeszthetsz a játékba, ha akarsz, és így eldöntheted a játék előtt, hogy nyugodt, könnyed borozgatás mellett játszol egy kellemes játékot, vagy az újabb szabályokkal és ravasz pontozási lehetőségekkel egy taktikus, komoly és kiélezett csatára vállalkozol.

  A játékosok a Földet vagy a Vizet (illetve három játékos esetén még a Térképészmestert) személyesítik meg ebben a játékban. Minden játékos 2 darab, kétoldalú, hatszögletű lapkával játszik, amelyek szárazföldi és tengeri alakzatok kombinációját ábrázolják. A játékosok a saját körük során lapkákat helyeznek le, hogy közösen alkossanak meg egy középkori térképet.

  A Föld játékos alapvetően úgy próbál meg lehelyezni lapkákat, hogy szárazföldi területeket építsen fel, a Víz játékos pedig úgy, hogy tengeri területeket hozzon létre. A lezárt területek lapkánként fognak pontot érni, így a szárazföldi területek a Föld játékosnak, a tengeri területek pedig a Víz játékosnak.

  Egyes lapkákon bónuszpontok is találhatók, amelyeket az a játékos kap meg, aki lezárja az adott területet! Más lapkák azt teszik lehetővé, hogy a játékos kijátssza a nála lévő második lapkáját, vagy akár azt is, hogy ellopja egy másik játékos lapkáját.

  A játék azonnal véget ér, amint az utolsó lapka is lehelyezésre kerül. A játékot az a játékos vagy csapat nyeri meg, aki a legtöbb pontot szerezte.

  Ha már többször játszottatok a Föld és Víz alapjátékkal, akkor fedezzétek fel a pontszerzés új lehetőségeit is: a Hegyvonalat és Korallzátony, a Karaván és Hajó, valamint az Útvonalpontokat!

  Tartalom:

  • 1 db kiinduló térképlapka
  • 1 db Vulkán/Örvény lapka
  • 58 db kétoldalas térképlapka
  • 2 db kétoldalas játékos segédlet a pontozásokhoz
  • 1 db pontozótábla
  • 7 db fakorong:
  • 3 db korong a Föld játékosnak – 1 db  a pontozáshoz, 2 db pedig Útvonalpontnak a négyszemélyes játékhoz
  • 3 db korong a Víz játékosnak – 1 db a pontozáshoz, 2 db pedig Útvonalpontnak a négyszemélyes játékhoz
  • 1 db korong a Térképészmesternek a pontozáshoz a háromszemélyes játék esetén

  + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
  Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

  Port Royal Big Box – 10.000 Ft
  Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
  Ellenállás! – 10.000 Ft
  A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
  Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

  …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

  Köszi a rendelést és kövesd a Vagabundot a további hírekért és kedvezményekért! :-)

  https://youtu.be/Se5JiYeZ2O8

  https://youtu.be/8DimAKnBuiI

  https://youtu.be/SKlAY_lRTHk

 • MEGÉRKEZETT A PORT ROYAL BIG BOX + az ajándék exclusive Instruktor promó pakk! Az exclusive promó kártyapakk, Az Instruktor 12 kártyából áll, új szabály, 1 új karakter + 5 hajó új képességgel, normál kereskedelmi forgalomba nem kerül, csak nálunk lesz beszerezhető! :)
  A játékhoz ajándékba adjuk az exclusive Intstruktor promót is (1.490 Ft), mert mi adtuk ki ezt a nagyszerű játékot!
  A Big Box tartalma: egészen pontosan 328 db normál méretű kártya + 12 db normál méretű promókártya, 18 db nagyméretű szerződéskártya és fakocka jelölők!
  🎲 1. Port Royal alapjáték - a játékot teljesen újrarajzolták az utolsó szögig... - 60 db személykártya (11 karakter), felfedezőutak, adóemelések és 50 db hajókártya + Promókártya: Szerencsejátékos
  🎲 2. Vitorlát bonts! - önálló játék, mely az alapjátékkal is kombinálható! - 32 db új személykártya új szabályokkal (Kalmár, Utasok, stb.), adóemelés és új hajókártyák 😁
  🎲 3. Kiegészítő I. - Csak még egy szerződés - 1-5 játékos részére - 3 új személykártya (Írnok, Tüzér és Altengernagy) és 10 új hajó, 18 szerződéskártya.
  🎲 4. Kiegészítő II. - A kaland elkezdődik - 1-4 játékos részére kalandjáték a Port Royal világában - 39 új kártya + 55 szöveges történetkártya + eseménykártyák, stb. 🎲 +1. Exclusive Az Instruktor promópakk - csak nálunk és ajándékba! (Új szabály, 1 új karakter + 5 hajó - új képességgel)
  ---------------------------------------------
  - Első tiszt! Húzza fel a fekete lobogót! 🏴‍☠️ A távolban felbukkant egy ellenséges galleon, csáklyázzuk meg! - Aye, aye, kapitány! - Készüljetek a csatára fiúk! Hosszú lesz ez a nap... ⚓️☠️
  Szóval jön a Vagabund gondozásában a PORT ROYAL BIG BOX! 🏴‍☠️ - A népszerű kártyajáték új kiadása!
  Benne lesz az alapjáték + 2 kieg, A kaland elkezdődik és a Csak még egy szerződés + a Vitorlát bonts! játékvariáns + a Szerencsejátékos promópack 🙂 ...és újrarajzolták az egész játékot, több mint 300 kártyát találsz a dobozban!
  Jó szelet, tengerészek!
  Port Royal kikötőjében csak úgy nyüzsög az élet, mindenki azt reméli, hogy itt megkötheti élete üzletét. Ám résen kell lenned, mert ha túl sokat kockáztatsz, a végén még üres kézzel távozol... Férkőzz a kormányzók és tengernagyok kegyeibe, bérelj fel kalózokat és vegyél fel utasokat a fedélzetre. Bizonyítsd be, hogy megbízható üzlettárs vagy, versenytársaiddal viszont légy kemény! Engedj a felfedezőutak csábításának és fogadj el megbízásokat, hogy növeld a befolyásodat, vagy egyszerűen csak éld át egy kalandos történet 5 fejezetét.
  + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket: 💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted! Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂 Föld és víz – 10.000 Ft Chachapoya 2.kiadás (saját játék) – 10.000 Ft Ellenállás! – 10.000 Ft A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték - 10.000 Ft …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté Expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft Köszi a rendelést és kövesd a Vagabundot a további hírekért és kedvezményekért! 🙂 https://youtu.be/qAdQlm31g34 Szekeres Feri bemutatója a játékról: https://youtu.be/-Jev7e6EUo4 https://youtu.be/OXO_A__JRy0
 • BEÉRKEZETT AZ ACÉLMÁGNÁS deluxe csomag!

  A csomagban benne van az exclusive promó és a nagyon praktikus és stílusos playmat is!

  XIX. századi kapitalista üzletemberek bőrébe bújva megszerezzük a számunkra legjobb és legértékesebb gyárakat, majd saját ipari birodalmuk irányításával a lehető legtöbb bevételt érjük el!

  Briliánsan egyszerű és zseniális játék - mindössze fél órában. A játékszabály 3-4 perc, a set-up pedig mindössze 1 perc, különleges, újra és újra előkerülő játék! Tiszta szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a Királyi áru jellegű játékokat! :)

  A Furnace egy elegáns engine-building euró játék, ahol a játékosok XIX. századi kapitalisták bőrébe bújhatnak, akik ipari vállalkozásokat építenek, és arra törekednek, hogy annyi pénzt gyűjtsenek össze, amennyit csak tudnak cégek vásárlásával, erőforrások kinyerésével, és a legjobb kombinációkban történő feldolgozásukkal.

  ACÉLMÁGNÁS MSRP: 45 USD
  Playmat: 16 USD
  ------------------------------------------------------------------------
  ACÉLMÁGNÁS magyar kiadás  --------------->    13.490 Ft
  Exclusive Nagyvállalat promó          -------------->   990 Ft - ajándék!
  Acélmágnás playmat               -----------------------> 5.490 Ft
  --------------------------------------------------------------------------

  Játékmenet:

  A játék 4 fordulóból áll. Minden forduló 2 fázisból épül fel: Licit és Termelés.

  Licit fázis:

  Minden játékosnak 4 korongja van (értékük 1 és 4 közötti), amivel licitálhat a közös sorban lévő kártyákért. A játékosok felváltva helyezik el egy-egy korongjukat a kártyákra, amíg mindenkinek el nem fogy az összes korongja.

  Licit szabályok:

  Nem lehet egy kártyára két azonos értékű korongot tenni.
  Nem lehet egy kártyára két azonos színű korongot tenni.

  Majd a kártyákat egyesével kiértékeljük balról jobbra haladva. A legmagasabb licit tulajdonosa kapja meg a kártyát. Az összes többi licit pedig kárpótlásban részesül, ami a kártyákon van feltüntetve. A korong értéke szorzóként működik a kompenzációnál.

  Termelés fázis:

  A játékosok használják a kártyáikat olyan sorrendben, ahogy szeretnék. Szerezhetnek erőforrásokat, feldolgozhatják őket másik erőforrássá, vagy pénzzé, és fejleszthetik a kártyáikat további hatások érdekében.

  Játék vége:

  Amikor a 4. forduló véget ér, a legtöbb pénzzel rendelkező játékos nyer.

  Ennyi az összes szabály, jó játékot! :)

  + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
  Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

  Föld és víz – 10.000 Ft
  Port Royal Big Box – 10.000 Ft

  Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
  Ellenállás! – 10.000 Ft
  Föld és Víz – 10.000 Ft
  A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
  Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték - 10.000 Ft

  ...és a Királyi áru 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft!

  Köszi a rendelést! Kövesd a Vagabundot!

  https://youtu.be/pL5_A9-p-9M

  https://youtu.be/K1N0A-2JUlM

  https://youtu.be/PqI12XqP54k

  https://youtu.be/elnpJnkOJy0

  https://youtu.be/mtxRhxrv22I

  https://youtu.be/RSmCEYR5ybk

 • MEGÉRKEZETT A CHACHAPOYA 2., javított kiadása + exclusive új, promó kártyák!

  Chachapoya 2. kiadása - nagydobozos, bővített kiadás, új kártyák, új szabályok, új bónuszlapkák, játékostábla és új izgalmak. Járj Indy nyomában!
  Az új kiadáshoz készített exclusive promó kártyák (Blöff és Parazita) normál kereskedelmi forgalomba nem kerülnek, csak nálunk lesz beszerezhető!

  Ha megrendeled, akkor a két új promókártyát ajándékba adjuk:  1.980 Ft – ajándék!
   
  A Chachapoya tartalma: 50 db nagyméretű kincskártya, 75 db kalandorkártya, 25 db játék végi bónusztoken, 70 db Chachapoya pénzérme, játéktábla a dobó és húzópaklihoz, 1 db játékszabály

  Változás az első kiadáshoz képest:
  🎲 1. Nagyobb lett a doboz (23 cm x 23 cm), hogy minden promó és akár a kiegészítő is beleférjen (még a playmat is!) 
  🎲 2. 25 db játékvégi bónusztoken került bele a játékba (eddig csak 1-1 db volt minden játékosnak), amely sokat csavar a pontozáson és taktikázáson!
  🎲 3. Az előrendelők számára 2 db új promókártyát küldök ajándékba + 1 új típusú kalandorkártya (Szerencsejátékos) is belekerült a játékba!
  🎲 5. 75 db kalandorkártya került a játékba, ami azt jelenti, hogy egyrészt 5 személyessé vált a játék, másrészt a nagyobb pakli miatt kevesebbet kell majd keverni több játékos esetén.
  🎲
  6. Játéktábla a dobó- és húzópaklinak (összeilleszthető a Yapalocté expedícióban található játéktáblával!)
  🎲 7. Chachapoya pénz, ezek a legfontosabb változás! A pénzek segítségével módosíthatjuk a licitet, majd a játék folyamán a megszerzett pénzek segítségével tokeneket vásárolhatunk, amelyeket vagy a játék közben használjuk fel kalandorkártyák vásárlására, vagy a játék végi bónuszokkal kombinálhatjuk megszerzett kincskártyáinkat!
  🎲 8. Felújított játékszabály, több pontban gyorsítottam és egyszerűsítettem a játékot, megmaradt a játékélmény, viszont taktikusabb, tervezhetőbb lett a játék!
  🎲 9. A doboz eleje és a hátoldalán is UV lakkot kapott, sokkal szebb lett a szemnek!

  Mi nem változott? :) Továbbra is izgalmas és szórakoztató a játék!
   
  + INFO: a játékhoz további különleges promók és a Yapalocté expedíció kiegészítő is megvásárolható!
   

  Dél-Amerika, az 1930-as évek eleje.  A világ legkiválóbb kalandor-régészei vagyunk, de nem múzeumok megbízásából dolgozunk, hanem szigorúan csak saját szakállunkra... Ez a specialitásunk, ősi kultúrák műkincseit fedezzük fel és a fekete piacon értékesítjük a legnagyobb titokban. Most viszont összefogtunk a hatalmas zsákmány reményében, közösen feltérképeztük és felfedeztük a kontinens legkülönlegesebb kincseit. Hatalmas siker koronázta az erőfeszítéseinket, de most hogyan fogunk osztozni az értékes műkincseken? Az fel sem merült egyikünkben sem, hogy igazságosan...

  A játékosok licitálás útján fognak kalandoraik segítségével kincseket és bálványokat szerezni, ügyesen kell blöffölniük és kombinálniuk, hogy a játék végére a legértékesebb és legtöbb pontot érő műkincseket sikerüljön begyűjteni. Vigyáznunk kell, sem túl kapzsik, sem túl gyávák nem lehetünk, mert akkor vagy kiesünk a játékból, vagy üres kézzel távozunk. Egyensúlyban kell tartanunk a mohóságunkat és a szerénységünket, ami nem lesz könnyű...

  + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
  Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

  Föld és víz - 10.000 Ft
  Port Royal Big Box – 10.000 Ft

  Ellenállás! – 10.000 Ft
  A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
  Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

  …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

  Köszi a rendelést! :-)

  https://youtu.be/Oe0wPfJ9w4U

  https://youtu.be/qQYY_3All-M

  https://youtu.be/MHXYmgyW_Es

  https://youtu.be/xndEXoLZLO8

  Molnár Peti (Draft vlog) megnézi, mi van a dobozban:

  https://youtu.be/XfG5eCB8FpE

  https://youtu.be/DTqfh74iUZI

  How to play Chachapoya (EN):

  https://youtu.be/eUT6FohnxAk

 • Megérkezett a Nagyi! Most a játékhoz elküldjük ajándékba a Bűvöletkártya mini-kiegészítőt is! Töltsd tele a Nagyi régi kredencét ritkaságok gyűjteményével!
  😀🎲 Gyermekkoromban a nagymamámnak volt egy régi kredence, és abban egy fiók, telis-tele haszontalanságokkal, amelyek nekem akkor a kincseket jelentették... Néha akár egy fél napot is rendezgettem, pakolgattam a tárgyakat és akkor még nem is sejtettem, hogy akár pontokat is szerezhetnék értük... ℹ😍 A játék gyors, egyszerű szabályokkal és nagyon ötletes akciókiválasztással rendelkezik, a grafikája pedig elragadó, majd látni fogjátok, és a játék kitűnően alkalmas arra, hogy a bevond a családodat, a párodat, vagy akár a nagymamádat is a társasjátékozás világába! 📢😀
  🥨 A játék a régi emlékeimet idézi fel, az együtt töltött időt, és mindig eszembe jut a zöld szekrényben az a titkos fiók... 😍
  Gyermekkorunkban mindannyian gyűjtögettünk apró tárgyakat, leveleket, kavicsokat a kertben vagy a parkban séta közben, melyeket aztán csillogó szemmel ajándékoztunk szüleinknek, nagyszüleinknek úgy, mintha kincsek lennének. Ezen a héten a nagymamával indultok egy erdőszéli kirándulásra, hogy aztán ezeket a különleges kis tárgyakat a Nagyi régi kredencén felhalmozva összeállítsátok saját gyűjteményeteket. Töltsd meg a Nagyi régi kredencét apró tárgyakkal, és szerezd Te a legtöbb pontot! A játékosok minden fordulóban felfedező útra indulnak, hogy új, egyedi kincseket találjanak kredenceikbe. Gyűjteményeikben különböző szempontok alapján szettek alakulhatnak ki, melyekkel pontokat szerezhetnek. Nézz bele Szekeres Feri részletes szabálymagyarázó videójába - csak pár perc a szabály! + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket: 💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted! Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂 Föld és víz - 10.000 Ft Port Royal Big Box – 10.000 Ft Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft Ellenállás! – 10.000 Ft Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft Köszi a rendelést! :-) https://youtu.be/k0W2UwkDU-c https://youtu.be/qV0rTvyQRv8 https://youtu.be/GwO9nY37fmc    
 • 💎 🎩 ♠️ 🇭🇺 Virágvarázs! 🇭

  Értékelés: 5.00 / 5
  8 490 Ft

  MEGÉRKEZETT a VIRÁGVARÁZS, amihez a Kora Tavasz Mini-kieget ajándékba adjuk :-) - Májusi eső aranyat ér!
  🌷
  🌹🌸 VIRÁGVARÁZS - egy kedves, bájos, de gondolkodós játék - nyugalmas virággyűjtögetés a csodaszép kertben! 🌺
  🌷 "...még nyílnak a völgyben a kerti virágok..."

  A KERT CSAK RÁD VÁR 🌹
  Tölts el egy kellemes délutánt virágokkal díszített kertedben! Lazulj el és élvezd ezt az elegáns játékot csodaszép virágokat gyűjtögetve és rendezgetve. Leld örömöd a természet hihetetlen gazdagságában!

  VIRÁGVARÁZS     -----------------> 8.490 Ft
  + AJÁNDÉKBA adjuk a Kora Tavasz Mini-kieget!  ------------> (1.490 Ft) 🌷
  Villámgyors kiszállítás folyamatban, hamarosan már lehet is gyűjtögetni a csodaszép virágokat!
  Kellemes játékot! 😃

  CÉL
  Szerezd meg a legtöbb győzelmi pontot virágokat gyűjtögetve, melyet az elrendezés-, a kívánság- és a jutalomkártyák segítségével fogsz elérni!

  Tartalom:
  50 db gyönyörű virágkártya
  5 db szoborkártya
  5 db elrendezéskártya
  21 db kívánságkártya
  9 db jutalomkártya
  10 db varjúkártya (az egyszemélyes játékhoz)
  4 kertészbábu és 12 virágjelölő
  24 kavicstoken
  4 db segédlet

  + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
  Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

  Föld és víz - 10.000 Ft
  Port Royal Big Box – 10.000 Ft

  Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
  Ellenállás! – 10.000 Ft
  A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
  Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

  …és a Királyi áru 5.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

  Köszi a rendelést! :-)

  https://youtu.be/2Adq_OrMDmU

   

  https://youtu.be/cEmkS0YsRCo

  https://youtu.be/bqUiDK4GfY0

 • Tiwanaku

  Értékelés: 5.00 / 5
  17 990 Ft
  Play a Quechua farmer who needs to respect the rules of the Earth Goddess Pachamama. In Tiwanaku (designed by Olivier Grégoire), first announced as Pachamama, you lead your tribe into unknown territory in search of new lands to cultivate. Your goal: To explore regions and draw outlines to develop cultures according to the customs and legacies of Pachamama. If you honor Her by respecting the great principles of diversity and complementarity, Nature will reward you; otherwise, you will suffer his wrath. In this race, risk-taking, deduction, intuition, and a good sense of timing should allow you to get through. Each scenario disc indicates a unique arrangement of terrain tiles and crop tiles. Terrain tiles are in regions of 1-5 spaces, and a region of one color does not touch a region of the same color, even diagonally. Crop tokens have a value of 1-5, and each value has a different size/color (level 1 is brown, level 2 is green, etc.). A size 1 region will contain a value 1 crop token, a size 2 region will contain crop tokens of value 1 and 2, and only a size 5 region will contain crop tokens of each value. Two identical crop values can never be adjacent, even diagonally. On a turn, take either an explore action or a divine action: At the end of an explore or divine action, you can hand in 1-5 offering cubes for 0-10 points. You can hold at most one offering of each color. When the final terrain tile is placed on the game board, the end of the game is triggered. Starting with this player, each player in turn can take a single divine action or pass. If you pass, you take no further actions. If you divine, you gain points and an offering cube like normal, or you lose points and must pass. Keep taking turns around the table until everyone has passed, then make a final offering, then see who has the most points. https://youtu.be/WITe6XgRACo
 • Chakra

  13 490 Ft

  Collect gems, place them wisely and move them to their energetically optimal spot!

  Breathe deeply… Let the whisper of thought come to your ear… Harmonize your chakras and let go so that the negative energies will disappear. Meditate on your strategy and let your feelings guide you towards victory!

  In Chakra, each player has a board that shows the seven chakras they must fill with gems that represent the energy flowing in their body. To score points, a player must harmonize each of their chakras in the best possible way. To do so, they must take the gems and place three of them of the corresponding color in each of the chakras. During a turn, each player (who starts the game with several inspiration tokens) chooses one of the three following actions:

  • Take up to three gems from one column and place them on top of their individual board — or by spending a token, place them in a more strategic position.
  • Spend one token to use one of eight available actions; moving gems up or down by the number of chakra spaces indicated on the action is the key to reaching a perfect alignment.
  • Meditate to reclaim an inspiration token and secretly look at the point value, which is common to all players, that a harmonized chakra (3 same-colored gems) will score.

  When a player manages to align five of their chakras, the last turn is played before you perform the final scoring.

  + Ráadásul ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
  Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

  Föld és víz – 10.000 Ft
  Port Royal Big Box – 10.000 Ft

  Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
  Ellenállás! – 10.000 Ft
  A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
  Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

  …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

  Köszi a rendelést! 🙂

  https://youtu.be/H0Qa89NK6RY

 • Akció!
  AKCIÓS csomagunkban megszerezheted a TELJES CLAIM pakkot! (de külön is megvásárolható más-más csomagokban!) 9 doboz CLAIM társasjáték: A CLAIM HU (Na, ki a király? Na, ki lesz az új király? Félelem pakli, Jeges pakli) magyar kiadás, a CLAIM MAGIC, CLAIM MAPS, CLAIM MERCANARIES, CLAIM FIRE és a CLAIM ALLIANCES angol nyelvű kiadás (nyelvfüggetlen),  de a játékokhoz most színes, nyomtatott magyar szabályt adunk ajándékba! + 6 promó + CLAIM Tárolódoboz + CLAIM playmat CLAIM - szupergyors, szórakoztató, taktikus kártyajáték, cserélgethető kártyalapokkal és humoros, kedves fantasy grafikával. Ha nem ismered a játékot, olvass lentebb, ha ismered, akkor az ajánlatunk pont Neked szól! Az új király meghalt, és csak egy évet töltött a trónon! Nem túl hosszú élet egy király számára. Most öt új frakció csatlakozott a hatalmi harcokhoz, hogy megszerezzék a trónt. A gnómoknak fogsz kedvezni, feltételezvén, hogy megvédenek az óriások dübörgő lépteitől? Kihasználod a látnokok bölcsességét? Magadhoz tudod édesgetni a félénk trollokat, hogy támogassák az ügyedet? Vagy a sárkányok erejére támaszkodsz? Elővigyázattal válassz támogatókat és követeld a trónt! A CLAIM kártyajáték Univerzuma több pakli kártyából áll, a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait! A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben meg kell győznünk a frakciókat, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Élőhalottak, Törpök, Alakváltók, Gnómok, Óriások, Sárkányok, Trollok, Vámpírok, Látnokok és megannyi bájos fantasy lény... és mindez kedves, humoros grafikával! A CLAIM 2 új szabályainak köszönhetően már 3-4 játékos is játszhatja a kártyajátékot! A CLAIM sorozat minden részéhez elkészült a hivatalos magyar nyelvű szabály! https://youtu.be/LktEpDE4I_Q https://youtu.be/uGk4LZ0RaiM https://youtu.be/Ii38NR8VNd0 https://youtu.be/pxtcBbRCBKw
 • Build a collection of riches by trading cards with an I Split, You Choose mechanism!

  In The Great Split, you draft cards to collect riches such as gems, gold, artwork, and tomes, adding them to your collection to make it the most prestigious of all!

  You start each round by splitting your cards into two groups, then you pass your wallet to the player on your left — but only one group of cards will be given back to you. You split, they choose! Don't despair, though, because while your opponent is looking at your split, you also receive a similar offer from the player on your right, so choose wisely. When your hand is complete, play your cards to add all those riches to your collection.

  Each type of riches awards you prestige points in different ways, so maintain a balanced collection of gems, keep an eye on the value of the art market as it evolves, and pile up priceless tomes. Depending on how each player builds their collection, different riches will take on a different value for each of them. Show off your best haggling skills in crafting your split, and create the perfect offer to push your opponent to take what you want them to take...leaving you with the tastiest loot!

  Be prepared for when the mid-game scorings are triggered. Manage your gold reserves sensibly to get additional riches, and make your collection just right!

  https://youtu.be/lxeq9ng6RGk

  https://youtu.be/fkJksN5Xku8

   

   

   

 • A CLAIM rajongóknak ismét egy jó hír!
  2023-ban érkezik a kooperatív Claim játék, amelyben a két rivális játékosnak össze kell fognia, hogy legyőzzék a váratlanul felbukkant ellenséget..., hogy aztán ismét harcolhassanak a trónért!
  Once upon a time, things were just fine. You were gathering mercenaries from ruthless factions across the realm to battle it out and claim the dead king’s throne. It was exactly what you wanted to be doing. However, your perfect life has become disrupted: an ancient threat from deep below has risen to claim the whole realm. Now, you must form an alliance with a former rival to defeat this otherworldly evil, so you can set things back to normal. Work together to fight and defeat the enemy. The game is played over 2 phases. In the first phase you recruit followers and select alliance cards. Alliance cards differs from enemies who you will have to fight and hourglasses which will give you time to think. In the second phase you will collect factions and of course fulfill the requirements of the alliance cards. If players succeed in commanding certain factions and defeat the enemies, they will win together and you can get back to the fight against each other. In Claim: Alliances players will follow the same flow as in a standard game. The game is played over 2 phases. Instead of winning the most factions, you now have to work together to defeat the enemies and win the favor of a couple of factions.    
 • Akció!
  Doboz sarkán mini sérüléssel! BEÉRKEZETT A FORESTS OF PANGAIA - KS PREMIUM EDITION A Prémium kiadás +80 db extra fa jelölőt is tartalmaz! (40 db nyersanyagjelölő és 40 db életjelző tokent) + A játékhoz AJÁNDÉK MAGYAR NYELVŰ SZABÁLYT is adunk! Tartalom: 16 db Tájlapka, 40 db Fa, 24 db lombozat, 16 db magocska, 40 db nyersanyagjelölő, 40 db életjelző, 14 db rituálé kártya, 4 db játékostábla, 4 db szellembábu, 6 db teljesítményjelző + UPDATE: hurrá! Minden kitűzött célt elért a játék, a prémium kiadás szuper lesz, az alap, vagyis a fapados, későbbi nemzetközi bolti (retail) kiadáshoz képest egészen pontosan ezt tartalmazza majd: 4 db színes húzózsák a fáid, a lombozatok, magocskák és a szellembábu számára, mit a 14 rituálé kártya külön grafikát kapott, a doboz linen finish minőségű lett és UV fóliával ugpradelt, minden saját játékostábla külön-külön varázslatos grafikát kapott, mind 4 szellembábu felülete egyedivé vált, a tájlapkák jobb minőségűek és vastagabbak lettek, a rituálé- és teljesítménylapkák nagy, tarot kártya méretűek lettek, a játékostáblák dual layer board lettek, a magocskák különlegesen szép, új alakot kaptak, egyszemélyes játékmód, a kártyák még részletesebbek lettek, inzert a dobozban, + 1 húzózsák, a rituálé- és a teljesítménykártyák is új grafikát kaptak külön-külön, 16 új áldás kártyák extra képességeket kaptak. Megrendeléskor küldeni fogok egy díjbekérőt, mely befizetésével tudod véglegesíteni, élesíteni az előrendelésed. A játék TELJESEN NYELVFÜGGETLEN, ahogy lenni szokott 😉😀 – magyar nyelvű játékszabály már letölthető! PANGAIA bűvös erdei: egy-egy fiatal erdei szellemet fogtok alakítani, akiket Gaia istennő küldött, hogy elhozzák az élet első magvait a világ számára. Miközben Pangaia hatalmas és kietlen területein igyekeztek fáitokat nevelgetni, az anyatermészet tiszteletére rituálék egész sorát kell teljesítenetek. A sikeresen végrehajtott rituálék életenergiát biztosítanak, a játék pedig akkor ér véget, amikor minden rituálét teljesítettetek. A játékot az nyeri meg, aki a legtöbb életenergiát gyűjtötte össze. Mit jelent egy Kickstarter deluxe kiadás? Csupán egyszeri, újra soha nem kiadott, különleges megjelenés, mely azon játékokosok számára készül, akik szeretnek elmerülni egy játék szépségében. Különleges fa jelölők, vastagabb kartonok, jobb minőségű kártyák és sok más olyan extra játéktartozék is, melyek csak a KS PREMIUM kiadásba kerülnek bele… – ez mind olyan különlegesség, amelyek a későbbi normál, boltban is kapható retail kiadásokból már kispórolják a gyártók a nagyobb profit miatt. Miért érdemes a Kickstarter deluxe kiadásokat megszerezni? Az egyediségük miatt mindig értékesek maradnak, a sima, tömeggyártott kiadásokkal szemben, ezért a Vagabund mindig a KS deluxe kiadásokat próbálja hozni a játékosoknak – hiszen alapvetően én is csak egy társasjáték rajongó vagyok 🙂 Itt tudod megnézni, hogy mit tartalmaz a játék PRÉMIUM kiadása: 2022 májusában érkezik az összes elért strech goal-lal együtt! KLIKK! Expand your forest and perform magical rituals to honor the All-Mother Gaia. You are a young spirit of the forest, sent out by Gaia to bring the first life to the world. While you are growing your trees across the vast and barren lands of Pangaia, you must complete a series of rituals to honor Mother Nature. Those rituals unleash Gaia’s energy of LIFE and are the beginning of the endless cycle of growth and decay. In Forests of Pangaia you grow your own forest and contend with other players for territory. Strategic choices are crucial along the way. Will you keep your forest calm and isolated or mingle with others to reap the benefits gained from diversity? https://youtu.be/yCKmX1fvWl0   https://youtu.be/KDgCU7TTKvE  
 • MEGJELENT AZ ACÉLMÁGNÁS kiegészítője!

  Megállíthatatlanul száguld tovább a kapitalizmus!
  Az Acélmágnás (Furnace) kiegészítőjében továbblépünk a 20'-és évekbe, a két világháború közötti időszakba. Új vállalati kártyák, új tőkések és új képességek (azonnali hatás - egyszeri, extra nyersanyagok vagy képességek formájában), Menedzser jelzők és állítható Tőkés-korongok kerülnek bele a játékba!
  Ráadásul ezután már egyedül, de akár öten is játszhatunk a kedvenc játékunkkal!
  Az új kártyák épületei a kornak megfelelően Art Deco, Bauhaus és konstruktivista stílusban láthatók, szóval a kiadó megőrizte a játék hitelességét és szépségét, sőt, tovább is lépett egy jó nagyot! :-)
  A dobozban található kiegészítőket apránként is hozzáadhatod az egész játékhoz, de akár egyszerre is!
  A játék mérsékelten nyelvfüggő lett, 10+ kártyán angol szöveg ismerteti a kártya hatását!
  Nem titkolom, az Acélmágnás a kedvenc játékom, az Interbellum pedig tovább erősítette a játék pozícióját a szívemben! 😄🎩

  + Ráadásul ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
  Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

  Föld és víz – 10.000 Ft
  Port Royal Big Box – 10.000 Ft

  Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
  Ellenállás! – 10.000 Ft
  A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
  Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

  …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

  Köszi a rendelést! 🙂

  Szekeres Feri bemutatója az Acélmágnás: Interbellum kiegről:

  https://youtu.be/qYElUQNbMts

  https://youtu.be/BJIhLU6blfA

   

 • 💎♠️ Istanbul Big Box 🇬🇧

  Értékelés: 5.00 / 5
  21 990 Ft
  Istanbul: Big Box is the all-in-one package for Istanbul, including the base game as well as both expansions, Mocha & Baksheesh and Letters & Seals. This combination also gives players the option to play on a big 5 x 5 tiles bazaar. + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket: 💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted! Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂 Föld és víz - 10.000 Ft Port Royal Big Box – 10.000 Ft Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft Ellenállás! – 10.000 Ft A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft Köszi a rendelést! 🙂 https://youtu.be/Un3ZabRxnyY
 • Qwixx DELUXE - filctollakkal és letörölhető táblával! :-) A Qwixx kockajáték igazából egy nagy meglepetés, 2013-ban Németországban jelölték a legrangosabb Év Játéka díjra (2013 Spiel des Jahres – Game of the Year Nominee), a végső döntésnél azonban egyedül csak a Hanabi tudta legyőzni. Azóta ez a kis játék eddig begyűjtött még legalább 7 komoly jelölést, melyből többet könnyedén meg is nyert, pl. a Qwixx lett az év játéka Hollandiában 2014-ben (2014 – Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Winner), majd szintén ez évben győzedelmeskedett a legkomolyabb „Elgondolkodtató Játékok” szavazáson is (2014 Mensa Select Winner)! Nos, joggal merül fel a kérdés, mitől olyan őrült jó és sikeres ez a kis, egyszerű kockajáték, hogy több országban is az Év Játéka jelölésekkel és díjjal halmozzák el? A Qwixx valójában egy gyors, pörgős, izgalmas és szórakoztató kockajáték az egész család számára. A játékszabály nagyon egyszerű, elsajátítása mindössze egy perc, játszhatjuk ketten, de akár öten is. Minden játékos annyi számot próbál meg beikszelni a saját pontozólapján lévő 4 színes sorban balról jobbra haladva, amennyit csak tud. A játékosok annál több pontot kapnak, minél több ikszük van egy sorban, és az lesz a győztes, aki a játék végére a legtöbb pontot éri el. Eddig ez tényleg egyszerűnek tűnik, ám minden döntés sorsfordító lehet, és mivel a játékosok fordulói között nincs holtidő, így valójában minden egyes körben játszunk, minden egyes dobásból gyarapodhatunk, ha jól választunk. A gyereket a Qwixx segítségével így játszva tanulnak meg valószínűséget számítani és döntéseket hozni. A tapasztalat az, hogy tényleg elég csak egyetlen kör ezzel az izgalmas játékkal, bárkit elkaphat a Qwixx-láz, és csak egy gondolat jár a fejében: Játsszunk még egyet! Tartalom: 6 dobókocka, 1 jegyzettömb, 1 játékszabály https://youtu.be/pCkSaQ7Z-Ho
 • Nacho Pile

  7 490 Ft
  Nacho Pile is a fast-paced, high-energy game that will have chips flying back and forth as players compete for full plates and stomachs. In the game, players must push their luck to pile their nacho plates high, but also cleverly snatch matching chips from other players. Don't get too risky or you will lose them all! Keep an eye out for special chips that really ramp up the heat with spicy effects. On your turn you'll reach into the bag and pull out a chip. Continue doing this until you either bust or stop. - You bust if you pull out a chip that is identical to another chip you pulled out this turn. Place all chips you drew this turn into the bag and end your turn. - If you choose to stop, place all chips you drew in front of you. Then take any chips in front of other players that have the same number! Any chips that remain in front of you by the beginning of your next turn are placed onto your plate and are safe from being stolen. The game ends once only one chip remains in the bag. Reveal that last chip. The player with the most of that value chip wins! If it's a special or wild chip, the player with the highest number of chips wins. https://youtu.be/oNxQipXWpgE
 • Motor City

  9 990 Ft
  MEGÉRKEZETT A MOTOR CITY!
  Oversee engineering, assembly, and more to run a productive automotive empire!

  Motor City is a strategic roll-and-write game about running an auto plant in the heydey of Detroit.

  In Motor City, you have two player sheets, each with multiple areas. These areas are represented by tracks that you will mark off as you make progress. Many of the tracks are interconnected with other elements in the game, giving you bonuses along the way and opportunities to unlock more points. Advancing on all of these tracks offers various amounts of points, advancements, and bonuses.

  The game lasts eight rounds. Each round, roll colored dice based on the number of players, then place them on spaces on the blueprint table based on value and color. Each player drafts one die and uses it. Once everyone has drafted a die twice, all players get to use the remaining die on the blueprint table.

  After eight rounds, you score points for your progress in engineering, assembly, testing, and more. Whoever has the most points wins.

  Motor City has a solo mode in which you try to top your own score against an auditor that drafts dice and blocks areas of your sheet. Its difficulty can easily be adjusted by changing the colors of dice during setup, with no added rules.

  Motor City is game 3 of the Motor City Gameworks Loaded Roll and Write series.

  https://youtu.be/ZXOdmZyD6PE

   

 • Szupercuki, szuperaranyos koncepció, ötletes játékmenet, szerethető grafika - mi kell még egy jó kis időtöltéshez?

  Szerezz bambuszt a földekről, és teremtsd meg az egyensúlyt az otthonodban!
  Egy háztartás irányítása a feladatod, de gondosan kell eljárnod, mert fel kell készülnöd a nehéz, téli időszakra is, szóval raktároznod kell rizs, teát és ráment is.
  A játék négy évből áll és minden év négy évszakból, a családod bambuszt termeszt, akciókat kell menedzselned és optimalizálnod a játékban, hogy megtaláld a helyes egyensúlyt a boldogság, lakásfelújítás, pénzügyek és a szellemek kegyei között.
  Ha tényleg ilyen jó, mint amit ígér (BGG rating: 8.00), akkor egy kis videót is készítek majd a játékról hamarosan!

  + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
  Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

  Föld és víz – 10.000 Ft
  Port Royal Big Box – 10.000 Ft

  Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
  Ellenállás! – 10.000 Ft
  A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
  Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

  …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

  Köszi a rendelést! 🙂

  For generations, harvesting bamboo has brought prosperity to your home. Work, perseverance, balance and prayer have made a small town flourish that has grown at the expense of the cane fields. Today, various clans live in harmony with nature.

  In Bamboo, players take on the role of clans that grow bamboo and use the fruits of their labor to take care of their family and thus add happiness points. This is an action management and tile optimization game that is both accessible and deep. With a very careful setting, Bamboo is part of the Kemushi saga, to which Bitoku and Silk also belong.

  Bamboo games are made up of 4 years or rounds, which in turn are divided into 4 phases or seasons. On their turns, players will burn incense in temples to seek favor from the spirits, and use bamboo shoots to perform actions such as seeking balance, cooking, home improvement, or managing finances.

  Following the doctrines of the home balance discipline allows for better optimization of home tiles, making it a fundamental pillar for progressing through the game. To score balance tiles you must use the balance action and follow the pattern indicated on the tile, which always has something to do with the type of home tiles you get during the game. There are four classes of home tiles: decoration, garden, faith, or useful. Depending on how they place them on their board, players will earn happiness points.

  In addition to managing the household, players will need to prepare for when tough times come. To get through the winter, it will be necessary to feed the family members with the tea, rice or ramen that has been prepared and stored in the previous season. And all this without forgetting to honor spirits and ancestors in the temples. The player who has made the largest offering of incense in each sacred space will receive the favor of one of the seven spirits of the forest, as a token of thanks. Spirit tiles, in addition to helping players throughout the game, offer bonus points in the final phase based on the number of different spirits in each player's play area.

  With accessible and easy-to-learn rules, Bamboo is a very versatile title that will fit into any shelves. However, behind its apparent simplicity lies great strategic depth, with plenty of options available to players. In addition, Bamboo has an advanced game mode on the back of the personal boards, which will give the games an extra level of demand. Harvest bamboo and find balance in your home to win the game. May the spirits be with you!

  https://youtu.be/fRsfULygbss

  https://youtu.be/3GS56qabS5k

  https://youtu.be/hyXowETRHLk

  https://youtu.be/8kjAE5umtVA

 • CALDERA Park

  13 990 Ft
  Megérkezett végre az új Kramer-Kiesling páros (ismertebb játékaik külön-külön és együtt: Azul, Szénre fel!, Paris, Renature, El Grande, stb) új családi társasjátéka!

  Take care of animals in your park by forming big herds and avoiding bad weather!

  Welcome to the North American wilderness! Breath-taking mountain vistas and spectacular geysers await you here. Vast forests and wide prairie offer home and safety to countless species of animal. Players run a national park and want to unite its animals in the largest families possible. Make sure that they find watering holes and that they completely fill many types of terrain.

  But beware, unpredictable weather can drive animals away, and the other players run their own parks and have a say in where certain species must go. Place your animals cleverly, carefully considering terrain and weather, and the best national park can be yours.

  Caldera Park offers new challenges with great variety and easy rules. Fans of Savannah Park will rediscover some elements in the follow-up, which have been interpreted in new ways, varied and complemented with new elements. Caldera Park is part of the Deep Print Games "In Nature”-series and – like Renature and Savannah Park– entirely abstains from using plastic.
 • Egészen egyszerűen a legjobb és legizgalmasabb Knizia játék, szerintem - minden lépésnek súlya van, zseniális cucc! :)

  The Neo-Babylonian empire, especially under the reign of Nebuchadnezzar II (605-562 B.C.), was a period of rebirth for southern Mesopotamia. Irrigation systems improved and expanded, increasing agricultural production. Urban life flourished with the creation of new cities, monuments and temples, and the consequent increase in trade.

  In Babylonia, you try to make your clan prosper under the peace and imperial power of that era. You have to place your nobles, priests, and craftsmen tokens on the map to make your relations with the cities as profitable as possible. Properly placing these counters next to the court also allows you to gain the special power of some rulers. Finally, the good use of your peasants in the fertile areas gives more value to your crops. The player who gets the most points through all these actions wins.

  https://youtu.be/t8T35SjEhXw

 • In Joan of Arc: Orléans Draw & Write, 1-5 players draft followers that will help them move about France, gather goods, build buildings, establish trading stations, make money, and contribute to beneficial deeds. The player who can best utilize the followers they choose will score the most points and win. In slightly more detail, each round, a number of follower tiles are pulled from a bag. Players take turns drafting the followers and taking actions that correspond to the follower they've chosen. After all the followers have been drafted, the bag resets until you've exhausted one bag per player. In the solo mode, you compete directly against Joan of Arc at one of three difficulty levels. https://youtu.be/YQ8R6pYyaz8
 • Once again you're on a quest for rubies at Istanbul's bazaar!

  Once again, players take on the role of shrewd merchants whose goal is to gather goods and lira, then trade them for the precious rubies needed to win. In Istanbul: Choose & Write, instead of a common set of locations in the middle of the table, each player has a bazaar in front of them as a game plan, a personal tracking sheet where players will mark their choices as they play.

  On their turn, players must choose to play either a Location card or a Guild card. Location cards will allow all merchants to perform the action of the specified location, or the action of an adjacent space on their sheet. If a player would rather prevent others from taking this follow action, they can instead play a Guild card, which is expensive but triggers powerful effects.

  Fans of the Istanbul game series will recognize familiar locations in Istanbul: Choose & Write, such as the Large Market and the Gemstone Dealer. However, thanks to the innovative choose-and-write mechanism, this visit to the bazaar will challenge players in a completely new way.

   

 • Megérkezett a DORFROMANTIK!
  Hatszögletű lapocskákból közösen fogunk építeni egy békebeli, gyönyörű tájat, ahol búzamezők ringanak, folyók hullámoznak, erdős susognak és itt-ott egy kis falu bújik ki a földből... DE nem akárhogyan és nem is akárhol!
  A játékban akár 6 játékos is dolgozhat EGYÜTT, meg kell próbálni a legjobb hatásfokkal teljesíteni a lakosok kívánságát, miközben egyre több pontot próbálunk szerezni, amelyekkel új lapkákhoz jutunk, amelyeket a tájhoz illeszthetünk, hogy még több pontunk legyen, amiért cserébe új lapkákhoz jutunk...
  Egyszerre feladvány és játék - közösen!
  Malmok, búzamezők, folyók, békebeli táj, vidéki romantika a shopban!

  Experience the peaceful and relaxed atmosphere of the video game on your table!

  Rippling rivers, rustling forests, wheat fields swaying in the wind and here and there a cute little village - that's Dorfromantik! The video game from the small developer studio Toukana Interactive has been thrilling the gaming community since its Early Access in March 2021 and has already won all kinds of prestigious awards. Now Michael Palm and Lukas Zach are transforming the popular building strategy and puzzle game into a family game for young and old with Dorfromantik: Das Brettspiel.

  In Dorfromantik: Das Brettspiel, up to six players work together to lay hexagonal tiles to create a beautiful landscape and try to fulfill the orders of the population, while at the same time laying as long a track and as long a river as possible, but also taking into account the flags that provide points in enclosed areas. The better the players manage to do this, the more points they can score at the end. In the course of the replayable campaign, the points earned can be used to unlock new tiles that are hidden in initially locked boxes. These pose new, additional tasks for the players and make it possible to raise the high score higher and higher.

  https://youtu.be/fRYWQu2YaWM

   

   

 • Cat in the Box - Cica a dobozban
  Várható beérkezés: május vége?
  + az előrendelési árat már nem változtatom meg, de a játékot kb -10%-kal tudom majd olcsóbban küldeni, mert a forint sokat erősödött az utóbbi időben! Amikor indult az előrendelés, akkor még 420 Ft-os árfolyam volt az irányadó és ahhoz kellett belőni a játék árát. Szerencsére ez sokat javult, így mindenki jól jár, ha beérkezik, akkor állítom majd be az új árat! Köszi!

  Vigyél el ütéseket anélkül, hogy kiderülne a kártyáid színe, mindaddig, amíg ki nem játszod őket!

  A Cat in the Box: Deluxe Edition egy kvantum-mechanikára épülő ütésvivős kártyajáték 2–5 vagány macska részére, ahol a kártyád színe ismeretlen, amíg ki nem játszod azt! Tippeld meg, és jegyezd fel, hogy hány ütést fogsz elvinni. Helyezz jelzőket a közös kutatótáblára, miközben kijátszod a kártyáidat, és a jelzőkből alakíts ki csoportokat, hogy még több pontot szerezz. Gondosan tervezz, mert nem jelenthetsz be már bejelentett azonos számú és színű lapot. Ha ezt tennéd, az macskatasztrofális következményekkel járna, mivel paradoxon alakul ki, így a kör véget ér, és pontozni kell!

  A Deluxe Edition jellemzői:

  -2-5 fővel játszható

  -Kiváló minőségű geekbits-stílusú műanyag tokenek

  -Süllyesztett játékos táblák

  -Süllyesztett központi kutatótábla

  -Pontozótömb

  -Valamint egy egyedi műanyag betét a Cat in the Box: Deluxe Edition rendszerezéséhez!

  + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
  Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

  Föld és víz – 10.000 Ft
  Port Royal Big Box – 10.000 Ft

  Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
  Ellenállás! – 10.000 Ft
  A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
  Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

  …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

  Köszi a rendelést! 🙂

  https://youtu.be/o_UEEHZjyWI

  https://youtu.be/yAFlEWiIw2M

 • Patchwork egy rövid, kétszemélyes absztrakt stratégiai játék . Ebben a játékban paplanokat kell varrnotok, különböző színű szövetdarabok felhasználásával, úgy, hogy a játék végén a legnagyobb profitra tudjatok szert tenni. A játékban különböző formájú lapkákat használhattok fel, nagyjából, mint annak idején a Tetrisben. A saját körödben kiválasztasz egy szövetdarabot, amit a saját négyzetrácsos játéktereden kell elhelyezned. Ezek a szövetdarabok pénzbe (gombokba) kerülnek, és valamennyi időbe, amíg hozzávarrod az eddigi paplanodhoz őket. Minél több ideig tart egy-egy darab bevarrása, az ellenfél annál több akciót tud végrehajtani amíg te dolgozol. Jól kell gazdálkodni a gombokkal, mérlegelni kell, hogy egy-egy szövetdarabot megéri-e megvenni, vissza fogja-e hozni az árát a későbbiekben. Tartalma: 1 központi időtábla, 2 takarótábla, 1 semleges jelző, 2 időjelző, 5 különleges folt, 1 különleges lapka, 50 gomblapka, 33 folt https://youtu.be/5rSVN76n0KM      
 • MEGJELENT AZ ACÉLMÁGNÁS!
  Az Acélmágnás játékhoz ajándékba adjuk az exclusive Nagyvállalat promókártyát (990 Ft), amely csak nálunk szerezhető be!

  XIX. századi kapitalista üzletemberek bőrébe bújva megszerezzük a számunkra legjobb és legértékesebb gyárakat, majd saját ipari birodalmuk irányításával a lehető legtöbb bevételt érjük el!

  Briliánsan egyszerű és zseniális játék - mindössze fél órában. A játékszabály 3-4 perc, a set-up pedig mindössze 1 perc, különleges, újra és újra előkerülő játék! Tiszta szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a Királyi áru jellegű játékokat! :)

  A Furnace egy elegáns engine-building euró játék, ahol a játékosok XIX. századi kapitalisták bőrébe bújhatnak, akik ipari vállalkozásokat építenek, és arra törekednek, hogy annyi pénzt gyűjtsenek össze, amennyit csak tudnak cégek vásárlásával, erőforrások kinyerésével, és a legjobb kombinációkban történő feldolgozásukkal.

  ACÉLMÁGNÁS MSRP: 45 USD
  Playmat: 16 USD

  A playmat a deluxe csomagban van!
  Megjegyzés: én nem vagyok playmat hívő, de ehhez a játékhoz nagyon szépen passzol, stílusos, elegáns és hasznos.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Játékmenet:

  A játék 4 fordulóból áll. Minden forduló 2 fázisból épül fel: Licit és Termelés.

  Licit fázis:

  Minden játékosnak 4 korongja van (értékük 1 és 4 közötti), amivel licitálhat a közös sorban lévő kártyákért. A játékosok felváltva helyezik el egy-egy korongjukat a kártyákra, amíg mindenkinek el nem fogy az összes korongja.

  Licit szabályok:

  Nem lehet egy kártyára két azonos értékű korongot tenni.
  Nem lehet egy kártyára két azonos színű korongot tenni.

  Majd a kártyákat egyesével kiértékeljük balról jobbra haladva. A legmagasabb licit tulajdonosa kapja meg a kártyát. Az összes többi licit pedig kárpótlásban részesül, ami a kártyákon van feltüntetve. A korong értéke szorzóként működik a kompenzációnál.

  Termelés fázis:

  A játékosok használják a kártyáikat olyan sorrendben, ahogy szeretnék. Szerezhetnek erőforrásokat, feldolgozhatják őket másik erőforrássá, vagy pénzzé, és fejleszthetik a kártyáikat további hatások érdekében.

  Játék vége:

  Amikor a 4. forduló véget ér, a legtöbb pénzzel rendelkező játékos nyer.

  Ennyi az összes szabály, jó játékot! :)

  + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
  Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

  Föld és víz – 10.000 Ft
  Port Royal Big Box – 10.000 Ft

  Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
  Ellenállás! – 10.000 Ft
  A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
  Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

  …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

  Köszi a rendelést! 🙂

  https://youtu.be/pL5_A9-p-9M

  https://youtu.be/K1N0A-2JUlM

  https://youtu.be/mtxRhxrv22I

  https://youtu.be/elnpJnkOJy0

  https://youtu.be/RSmCEYR5ybk

  https://youtu.be/PqI12XqP54k

 • A Pairs egy „tedd-próbára-a-szerencséd” típusú partijáték. Játssz számos különböző játékot ugyanazokkal a kártyákkal. A játék neve Pairs (Párok), és a játék során a játékosok a kártyapárokat igyekeznek elkerülni. Az 55 lapos pakli egy 1-est, két 2-est, három 3-ast tartalmaz, és így tovább tíz 10-esig. A játék elején keverd meg a paklit, majd távolíts el öt kártyát a játékból. Ossz képpel felfelé egy-egy lapot minden játékosnak. Akinek a legalacsonyabb lapja van, az lesz az első aktív játékos. Ő dönti el, hogy „üt” – vagyis kiosztanak neki még egy lapot – vagy elveszíti a kört. Ha üt, és olyan kártyát osztanak ki neki, amely nem egyezik a már előtte lévő lappal, akkor az óramutató járásával megegyező irányban következő játékos lesz az aktív játékos; azonban, ha a kártya egyezik, akkor a kör véget ér, ő megtartja az egyező kártyák egyikét büntetőpontként, majd mindenki más eldobja a lapjait, és egy új kör kezdődik: minden játékosnak osztanak egy lapot. Ha az aktív játékos veszít, a kör véget ér, és az asztalon látható legalacsonyabb értékű kártyát veszi el büntetőpontként, majd egy új kör kezdődik. A büntetőkártyák félretéve maradnak, még akkor is, amikor a paklit megkeverik a játék folytatásához. Ha egy játékos több büntetőpontot szerez, mint az előre meghatározott küszöb, akkor a játék véget ér, és ez a játékos veszít. (Alternatív megoldásként a játékosok érméket is használhatnak a pontok nyomon követésére a játékok között, amikor a vesztes mindenkinek egy érmét fizet, vagy a pontszámát érmében fizeti ki a legalacsonyabb pontszámmal rendelkező játékosnak stb.) A Cheapass Games által kiadott Pairs-nek számos változata létezik. Az alapjáték azonos, de a kártyák (és a rajzoló) eltérőek. Némelyik változat a pakli témájához kapcsolódó speciális játékszabályokat tartalmaz. Új/kísérleti/felhasználók által benyújtott szabályokat is találhatunk a Cheapass weboldalán, és a Pairs számos nem angol nyelvű változata is tartalmaz szabályokat az ezzel a paklival játszható további játékokhoz. Az eredeti játék bemutatója, zöldség-gyümölcs témában, az alapjátéknak kb 20 féle különböző grafikai verziója van! https://youtu.be/xuYKPzXYX2k
 • Qwinto

  4 990 Ft
  Qwinto - a család új kedvence, csak 1 perc a játékszabály és kb 10 perc egy kör, minden körben játszunk, nincs holtidő, és még a gyerekek is szívesen játszanak vele.
  Kockával dobunk, kombinálunk egy kicsit és számokat jelölünk be, folyamatosan döntéseket kell hoznunk.
  Kedves, gyors, vicces, és hasznos családi játék, mi szeretjük.
  A Qwintóban a játékosok egyszerre játszanak, és mindenki igyekszik a lehető leggyorsabban és minél magasabb értékű számokkal kitölteni a pontozólapja sorait, hogy a legtöbb pontot szerezze. Kezdéshez minden játékos kap egy pontozólapot, amely három színes alakzatsort tartalmaz (többnyire köröket néhány ötszöggel); a sorok nem fedik egymást teljesen, de eléggé átfedik egymást ahhoz, hogy öt függőleges oszlopot hozzanak létre három alakzatból, és mindegyik függőleges sorban egy ötszög található. A körében a játékos 1-3 kockával dob, amelyek színe megegyezik a sorok színével: narancssárga, sárga, lila. Minden játékos tetszőleges számot írhat egy üres alakzatba egy olyan sorban, amely megegyezik az egyik kocka színével. Két szabályt kell követni a számok beírásakor: 1) A színes sorokban (azaz vízszintesen balról jobbra) a számoknak növekvő sorrendben kell lenniük balról jobbra haladva a kisebb számoktól a nagyobbak felé, és egyetlen szám sem jelenhet meg többször ugyanabban a sorban. A beírt számok között egy sorban bármilyen méretű helyet ki lehet hagyni, amelyet később be lehet majd tölteni, a megfelelő számokkal. 2) Egy oszlopon belül (azaz függőlegesen felülről lefelé) egy szám sem jelenhet meg több mint egyszer. Ez vonatkozik a két mezőből és három mezőből álló oszlopokra is. Az oszlopokban a számok sorrendje nem számít. A játékosnak nem kell sorba beírnia a számot, de ha az aktív játékos, aki a kockát dobta, ezt nem teszi meg, akkor a pontozási lapján be kell jelölnie egy sikertelen kísérlet mezőt. A játék addig folytatódik, amíg valaki nem tölt ki két sort a pontozólapján, vagy amíg valaki négy sikertelen kísérletet össze nem gyűjt. A játékosok ezután összeszámolják a pontjaikat: Minden egyes kitöltött oszlop után a játékos az oszlop ötszögében lévő számmal egyenlő pontot szerez. A játékos minden egyes kitöltött sor után az adott sor jobb szélső számával megegyező pontot szerez. Minden egyes hiányos sorért a játékos az adott sorban számonként egy pontot kap. Minden sikertelen kísérletért a játékos öt pontot veszít. Az nyer, aki a legtöbb pontot gyűjtötte! https://youtu.be/6jzk34dtVE4
 • ♠️ Qwixx

  Értékelés: 5.00 / 5
  4 990 Ft
  A Qwixx kockajáték igazából egy nagy meglepetés, 2013-ban Németországban jelölték a legrangosabb Év Játéka díjra (2013 Spiel des Jahres – Game of the Year Nominee), a végső döntésnél azonban egyedül csak a Hanabi tudta legyőzni. Azóta ez a kis játék eddig begyűjtött még legalább 7 komoly jelölést, melyből többet könnyedén meg is nyert, pl. a Qwixx lett az év játéka Hollandiában 2014-ben (2014 – Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Winner), majd szintén ez évben győzedelmeskedett a legkomolyabb „Elgondolkodtató Játékok” szavazáson is (2014 Mensa Select Winner)! Nos, joggal merül fel a kérdés, mitől olyan őrült jó és sikeres ez a kis, egyszerű kockajáték, hogy több országban is az Év Játéka jelölésekkel és díjjal halmozzák el? A Qwixx valójában egy gyors, pörgős, izgalmas és szórakoztató kockajáték az egész család számára. A játékszabály nagyon egyszerű, elsajátítása mindössze egy perc, játszhatjuk ketten, de akár öten is. Minden játékos annyi számot próbál meg beikszelni a saját pontozólapján lévő 4 színes sorban balról jobbra haladva, amennyit csak tud. A játékosok annál több pontot kapnak, minél több ikszük van egy sorban, és az lesz a győztes, aki a játék végére a legtöbb pontot éri el. Eddig ez tényleg egyszerűnek tűnik, ám minden döntés sorsfordító lehet, és mivel a játékosok fordulói között nincs holtidő, így valójában minden egyes körben játszunk, minden egyes dobásból gyarapodhatunk, ha jól választunk. A gyereket a Qwixx segítségével így játszva tanulnak meg valószínűséget számítani és döntéseket hozni. A tapasztalat az, hogy tényleg elég csak egyetlen kör ezzel az izgalmas játékkal, bárkit elkaphat a Qwixx-láz, és csak egy gondolat jár a fejében: Játsszunk még egyet! Tartalom: 6 dobókocka, 1 jegyzettömb, 1 játékszabály https://youtu.be/pCkSaQ7Z-Ho
 • St. Patrick

  5 490 Ft
  A St Patrick, amelyet először Salvage néven adtak ki, egy egyszerű ütésvivős játék, mely számos korábbi kártyajáték elemeiből merít. Mindenki 20 pontnál kezd, és a játék során sérüléseket szenved. A játék akkor ér véget, amikor az egyik játékos eléri a 0-t, ekkor a legtöbb pontot szerző játékos nyer. Az eredeti Salvage játékban egy olajszállító tartályhajó lángokban áll, és te annak mentőcsapatnak tagja vagy, amelyet odaküldtek, hogy megbirkózzon a helyzettel. A tűz oltása során sérüléseket és károkat fogsz szenvedni, de a művelet megkezdése előtt menthetsz meg olajat, biztosítékként a várható költségek fedezésére. A játék kulcsfontosságú dinamikája az, hogy mielőtt kijátszanánk egy leosztást, felmérjük a lapjaink erősségét, és ajánlatot teszünk arra, hogy hány pontot veszítünk, ha nem játsszuk ki azokat. Ez az ajánlat biztosítékként működik, és csak az ajánlat felett elvesztett pontokért kapunk büntetést. Ha azonban mindenki összesített licitje megegyezik az elszenvedhető sebzés teljes összegével, akkor mindenki elveszíti az általa felajánlott összeget. A kezünkben lévő kártyákat körbeadjuk az asztalon, így a többi játékosnak esélye van arra, hogy ugyanazokkal a lapokkal jobban teljesítsen. A Szent Patrickban most azért küzdesz, hogy megtartsd a legtöbb életpontot azáltal, hogy ereklyéket használsz a kígyómarások elkerülésére.
 • 💎 ♠️ TRAILS 🎬

  Értékelés: 5.00 / 5
  5 990 Ft
  TRAILS - egy szeretni való kis filler, a nagysikerű PARKS kistestvére, gyors, szórakoztató és gyönyörűen illusztrált játék! Aki szereti a PARKS hangulatát, a túrázást a vadonban, az erőforrások gyűjtögetését és az ötletes játékmenetet, az most sem fog csalódni. Happy Hiking! Fedezzük fel az Egyesült Államok ikonikus helyszíneit és nemzeti parkjait, gyűjtsük össze az erőforrásokat, figyeljük meg a vadon élő állatokat, és szerezzünk vadonkitűzőket a TRAILS segítségével. A TRAILS egy önálló kaland a PARKS sorozatban a Fifty-Nine Parks Print Series (Ötvenkilenc Park Képgyűjtemény) műalkotásaival. A TRAILS-ben a játékosok oda-vissza túráznak az ösvényen, miközben kőzeteket, makkokat és leveleket gyűjtenek, fényképeket készítenek, és vadon élő állatokkal találkoznak, hogy bónuszokat szerezzenek. A túra kezdő- és végpontjain erőforrásokat cserélhetnek be, hogy kitűzőket szerezzenek, majd visszaindulnak az ellenkező irányba. Ahogy a játékosok elérik az ösvény végét, a nap lenyugszik az ösvény fölött. Ahogy leszáll az éj, a túrahelyszínek előnyösebb akciókat nyújtanak, amelyek azonban nem tartanak örökké. Amikor a nap elhagyja az ösvényt, lezajlik az utolsó játékkör, és az a játékos nyer, aki a legtöbb pontot éri el az összegyűjtött kitűzőkből, fényképekből és madárészlelésekből. + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket: + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket: 💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted! Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂 Föld és víz – 10.000 Ft Port Royal Big Box – 10.000 Ft Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft Ellenállás! – 10.000 Ft A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft Köszi a rendelést! 🙂 Szekeres Feri videója segítségével pár perc alatt meg is tanulhatod a játékszabályt! https://youtu.be/8r8FDaFPL0o  
 • Érkezik a 2023-as modell! 🙂 Méret: 62 x 62 x 4 cm Anyaga: nyírfa, selyemfényű felülettel, natúr színben, gravírozott, barna vonalakkal és barna körbefutó árokkal. Ez a világ egyik legnépszerűbb ügyességi játéka, a BGG szerint az 5. legjobb családi játék! Nagyon komoly címeket előz meg, mint az AZUL, 7 Wonders, Kartográfusok, Chachapoya... stb... - nyilván nem véletlenül. Egy igazi kézműves termék, és roppan jó szórakozás, nem szükséges hozzá magas logikai érzék vagy több órányi szabadidő, mindössze negyed óra és egy asztal, amire a táblát elhelyezhetjük. A Crokinole valójában egy kedves és szórakoztató fejlesztőjáték, mert játék közben a gyerekek játszva-szórakozva fejlesztik készségeiket! Elsősorban a finommotorika, erőadagolás, szem-kéz koordináció, a térbeli tájékozódás, a téri tervezés és a logikai gondolkodás képességei fejlődnek észrevétlenül a játék közben! A játékosok (2-­4 fő) egymás után, pöccintéssel próbálják korong­jaikat a kör alakú pálya közepén lévő lyukba vagy minél több pon­tot érő pozícióba juttatni. A pontokért folyó harcban az ellenfelek egymás korongjait kiüthetik a pályáról, vagy kevesebb pontot érő mezőbe lökhetik. A játékot az nyeri, aki előbb szerzi meg a győzelemhez szükséges 100 pontot. Nem szükséges hozzá magas logikai érzék vagy több órányi szabadidő, mindössze negyed óra és egy asztal, amire a táblát elhelyezhetjük. Pöccinteni mindenki tud, így a családdal vagy a barátokkal is játszható! Játszható csapatokban is, ilyenkor kettő a kettő ellen gyűjti a pontokat, és próbálja a másik csapatot akadályozni a pontszerzésben. Megunhatatlan! Egy játszma akár 5 perc alatt lejátszható, de nehéz abbahagyni ennyi játék után. Mi a Crokinole titka? Egyszerű szabályok, gyors és taktikus játék 2-3-4 játékos részére, extra szórakoztató időtöltés a családdal + nagyon gyorsan profivá válhatsz + megunhatatlan és közben beszélgethetsz, nevetgélhetsz, akár még chipset is ropogtathatsz, vagy pizzát is ehetsz, a játék élményét ez nem rontja, sőt...! VERSENYTÁBLA, ha már nagyon profi vagy (216.000 Ft) - KLIKK! PRÉMIUM CROKINOLE MINI is található a kínálatunkban (99.900 Ft) - KLIKK! Itt tudsz vásárolni + korong szettet két vagy natúr színben (2.990 Ft) - KLIKK! Anyaga: nyírfa, selyemfényű felülettel, natúr színben, gravírozott, barna vonalakkal és barna körbefutó árokkal. Méret: 62 x 62 x 4 cm, csúszópor, valamint 2 korongszett is tartozik a játékhoz (1-1 tartalékkal), de korongszettek külön is vásárolhatók, különböző színekben. Ingyenes postaköltséggel és nagyon körültekintő csomagolással. A képen látható színek illusztrációk, a végleges árnyalatok kis mértékben eltérhetnek az itt láthatótól! + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket: 💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted! Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂 Föld és víz – 10.000 Ft Port Royal Big Box – 10.000 Ft Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft Ellenállás! – 10.000 Ft A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft Köszi a rendelést! 🙂 https://youtu.be/4ieWbL_074I https://youtu.be/h0LbwrMlLvU https://youtu.be/MsOOGQAI_ZM Világbajnoki döntő, 2017 New York - Conrad v Walsh https://youtu.be/Ub9fLkc-wLg    
 • Akció!
  Kifutó készlet! Megérkeztek az új modellek! :-) Az Asztali Csúzli egy villámgyors és roppant szórakoztató ügyességi játék :) Játék közben mindenkiből előtör a versenyszellem, a győzni akarás, amely önfeledt nevetéssel párosul. Az Asztali Csúzliban nincs megállás, minden játékos egyszerre próbálja a saját csúzlijával átjuttatni az ellenfél térfelére a korongokat egy kis kapun keresztül. Az nyer, akinek a térfelén nincs korong... Egyszerű? Igen! Ráadásul itt már végeztünk is a játékszabállyal! :) Jó játékot! Az Asztali Csúzli egy igazi kézműves termék, és roppan jó szórakozás, nem szükséges hozzá magas logikai érzék vagy több órányi szabadidő, mindössze 5 perc és egy asztal, amire a táblát elhelyezhetjük. Az Asztali Csúzli valójában egy kedves és szórakoztató fejlesztőjáték is egyben, mert játék közben a gyerekek játszva-szórakozva fejlesztik készségeiket! Elsősorban a finommotorika, erőadagolás, szem-kéz koordináció, a térbeli tájékozódás, a téri tervezés képességei fejlődnek észrevétlenül a játék közben! Megunhatatlan! Egy játszma akár 5 perc alatt lejátszható, de nehéz abbahagyni ennyi játék után. Itt tudsz vásárolni + korong szettet két vagy natúr színben (2.990 Ft) - KLIKK! Anyaga: nyírfa. Méret: 18 x 36 x 4 cm, csúszópor, valamint 2 korongszett is tartozik a játékhoz (1-1 tartalékkal), de korongszettek külön is vásárolhatók, különböző színekben. Ingyenes postaköltséggel és nagyon körültekintő csomagolással. A képen látható színek illusztrációk, a végleges árnyalatok kis mértékben eltérhetnek az itt láthatótól! + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket: 💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted! Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂 Föld és víz – 10.000 Ft Port Royal Big Box – 10.000 Ft Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft Ellenállás! – 10.000 Ft A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft Köszi a rendelést! 🙂
 • Megérkezett a 2023-as modell! :-) Az Asztali Csúzli egy villámgyors és roppant szórakoztató ügyességi játék :) Játék közben mindenkiből előtör a versenyszellem, a győzni akarás, amely önfeledt nevetéssel párosul. Az Asztali Csúzliban nincs megállás, minden játékos egyszerre próbálja a saját csúzlijával átjuttatni az ellenfél térfelére a korongokat egy kis kapun keresztül. Az nyer, akinek a térfelén nincs korong... Egyszerű? Igen! Ráadásul itt már végeztünk is a játékszabállyal! :) Jó játékot! Az Asztali Csúzli egy igazi kézműves termék, és roppan jó szórakozás, nem szükséges hozzá magas logikai érzék vagy több órányi szabadidő, mindössze 5 perc és egy asztal, amire a táblát elhelyezhetjük. Az Asztali Csúzli valójában egy kedves és szórakoztató fejlesztőjáték is egyben, mert játék közben a gyerekek játszva-szórakozva fejlesztik készségeiket! Elsősorban a finommotorika, erőadagolás, szem-kéz koordináció, a térbeli tájékozódás, a téri tervezés képességei fejlődnek észrevétlenül a játék közben! Megunhatatlan! Egy játszma akár 5 perc alatt lejátszható, de nehéz abbahagyni ennyi játék után. Itt tudsz vásárolni további korong szettet kék színben (2.990 Ft) - KLIKK! Anyaga: nyírfa. Méret: 18 x 36 x 4 cm, csúszópor, valamint 2 korongszett is tartozik a játékhoz (1-1 tartalékkal), de korongszettek külön is vásárolhatók, különböző színekben. Ingyenes postaköltséggel és nagyon körültekintő csomagolással. A képen látható színek illusztrációk, a végleges árnyalatok kis mértékben eltérhetnek az itt láthatótól! + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket a többi játékunkhoz is: 💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted! Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂 Föld és víz – 10.000 Ft Port Royal Big Box – 10.000 Ft Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft Ellenállás! – 10.000 Ft A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft Köszi a rendelést! 🙂
 • Yosemite

  12 990 Ft

  Barangold be a Yosemite-t, hogy a legjobb képeket készíthesd a különböző állatokról!

  Üdvözöljük a Yosemite Nemzeti Park éves fotópályázatán. Itt az ideje, hogy megvillantsa képességeit! Készítse el a legjobb képeket gyönyörű parkunkról, és nyűgözze le bíráinkat, hogy elhódítsa az „Év fotósa” címet!
  A Yosemite egy gyors tempójú, versengő stratégiai játék két játékos részére, amely a Yosemite Nemzeti Park látványosságaira épül. Ebben a játékban végigutazhatod a parkot, képeket készíthetsz az állatokról és a látnivalókról, vagy akár kempingezhetsz és horgászhatsz is. Legyél te az, aki a leginkább lenyűgözi a zsűrit (azaz a legtöbb pontot szerzi), és elnyeri a hőn áhított az „Év fotósa” címet.
  Minden körben mozgatod a fotósodat egy vagy több mezővel bármelyik irányba, attól függően, hogy milyen állat szerepel a lapkádon! Ezek a mozgások mindig összhangban vannak az adott állat tulajdonságaival, és a veszélyes állatok az ellenfelet is elmozgathatják! Például a vörösróka mozgékonysága lehetővé teszi, hogy egy, kettő vagy akár három mezőt mozogj, és menet közben irányt változtass, míg a puma egy irányba mozog, egészen a tábla széléig, és leüti az ellenfelet, ha útban van. Azt az állatlapkát is begyűjtheted a mozgása felhasználását követően, amelyet fényképkártyákra és bónuszokra használhatsz fel!

  Ebben a feszült oda-vissza manőverezésben, ahogy te és ellenfeled a legjobb pozíciókért és a legszebb fényképekért küzdötök, megpróbáljátok lenyűgözni a zsűrit, és törekedtek a legjobb kempingek és látványosságok megszerzésére. Stratégiai mozgásával és sokféle pontszerzési lehetőségével a Yosemite gyors és kihívásokkal teli társasjáték, mely a játékosokat állandó éberségre készteti, miközben bejárják és felfedezik a gyönyörű parkot.

  https://youtu.be/r1JkG741kvk

   

 • Profi társasjáték szállító hátizsák - sötét színben, párnázott vállpántokkal, hordozó fogantyúval és kiegészítő zsebekkel, melyekben kockákat, kártyákat és figurákat is biztonsággal elhelyezhetsz!
  A hátizsák belsejében rugalmas pánttal le is rögzítheted a játékokat, hogy ne mozduljanak el szállítás közben!

  • Méret: 58 cm x 36 cm x 33 cm

 • CALICO EN – sérült

  Értékelés: 4.86 / 5
  8 490 Ft
  A CALICO 2. angol nyelvű kiadása MEGÉRKEZETT, és indítottunk egy lenyűgöző AJÁNLATOT! CALICO és már meg is nézheted Molnár Peti DRAFT Vlog játékbemutatóját, melynek a végét semmiképp ne hagyd ki, mert nagyon kedves lett...:-) A Calico egy okos lapkalerakó játék takarókkal és macskákkal. A Calicóban a játékosok a legkényelmesebb folton-folt takaró varrásában versengenek, miközben különböző színű és mintázatú foltokat gyűjtenek és helyeznek el. Minden takarónak van egy meghatározott mintája, amelyet követni kell, és a játékosok igyekeznek olyan szín- és mintakombinációkat létrehozni, amelyek nem csak esztétikusak, hanem a legbújósabb macskákat is képesek magukhoz vonzani! A fordulók egyszerűek. Válassz ki egy foltlapkát a kezedből, és varrd be a paplanodba, majd húzz egy újabb foltot a kezedbe a három rendelkezésre álló közül. Ha létre tudsz hozni egy színcsoportot, varrhatsz egy gombot a paplanodra. Ha képes vagy olyan mintakombinációt létrehozni, amely bármelyik macska számára vonzó, az odajön, és a takaróra kucorodik! A játék végén pontokat kapsz a gombokért, a macskákért, és azért, hogy mennyire tudtad befejezni saját egyedi takarómintádat. https://youtu.be/dn8NtSegqPk    
 • TEN

  9 990 Ft

  Kellemes, taktikus, szórakoztató és gyors kis aukciós kártyajáték a shopban, igazi csemegének ígérkezik azoknak, akik nem a mély gondolatokat keresik, hanem a játékélményt! 🙂

  TEN - váratlanul berobbant a társasjátékos piacra ez a trükkös, licitálós kártyajáték, lendületből vagy 10 cég vásárolta meg a jogokat, ami egy kissé meglepő...
  Gyors kis játék, egyszerű szabályokkal, szükséges hozzá egy kis bátorság, okos licitálás, lapokat kell szereznünk, minél hosszabb és lehetőleg teljes sorozatokat kell felépítenünk, amihez az elemeket egy kis taktikával, szerencsével és ügyes húzásokkal szerezhetjük meg. Minél többen játszunk vele, annál nagyobb móka! 😄
  Ami nálam 150%, az a megjelenése, valahogy így kel kinézni egy modern játéknak 2022-ben! A megvalósítás pazar, a kártyák hátoldalán UV lakk, az előlapon mindegyik szám kapott valami extra csillogó, luxus felületet.
  A további nagy plusz nálam, hogy mivel nincs témája a játéknak, nem is akar valami történetet a nyakadba sózni, csak azt szeretné, ha jól éreznéd magad...
  További nagy plusz, a játékhoz már alapból készítettek egyszemélyes szabályt!

  TEN is an exciting push-your-luck and auction game for the whole family! Players draw cards one-at-a-time, trying to add as many as they can without exceeding a total value of TEN, or they bust!

  Players may push their luck to draw more cards and use currency to buy additional cards in their attempt to build the longest number sequence in each color. When valuable wildcards emerge from the deck, players compete in auctions to obtain them in order to fill gaps in their sequences

  https://youtu.be/hIpG8vwRXWQ

 • PARKS playmat

  12 490 Ft
  PARKS Neopreme Playmat 12” x 30”   2mm Thick  Stitched Edge  This deluxe neoprene mat organizes your game of PARKS on the table and provides an easier time picking up and managing cards from the table. With plenty of room for all the cards, trail tiles, and both resource trays, it’s time to get hiking in style!  Fedezd fel Észak-Amerika Nemzeti Parkjait a PARKS-ban, egy ötletes és folyamatosan változó túraútvonal segítségével! Jó szívvel ajánlom Molnár Peti DRAFT vlog nagyon szép és alapos bemutatóját erről a gyönyörű játékról: https://youtu.be/T52GEVDEQNg https://youtu.be/hG8VtH4mnoc  
 • Create a beautiful display in your Little Flower Shop. Spend a relaxing day creating a beautiful display in your little flower shop. Put your carefully arranged bouquets in pretty vases, place them on your shelves, and add cute little knick-knacks as a final touch. Make your shop the envy of all other florists with the most inviting display! The Little Flower Shop Dice Game, a dice-based take on The Little Flower Shop, is played over six days (rounds). In each round, players simultaneously roll five dice — 3 flower dice, 1 vase die, and 1 initiative die — then take turns based on the initiative die's result. On a turn, you must lock 1-2 dice, or pay money to lock more or none. Unlocked dice must be rerolled on the next turn. When you lock all your dice, you can take an "arrangement tile" that matches your dice roll and place it on a shelf (player board) in your shop. In addition to scoring points for the flowers themselves, you want to accomplish a task set out at the beginning of the game. (Six tasks are included, with only one used each game.) The player with the best display after six days wins. https://youtu.be/ytVILXflUIs
 • Trükkös, egyszerű és szórakoztató kártyajáték! 
  Trick-taking on the high seas. Meet your bid to please the Skull King.

  Skull King is a trick-taking game similar to Oh Hell!, Wizard, Euchre and Spades, with players needing to state how many tricks they think they'll win each round. A unique element of this game is that bidding takes place simultaneously, leading to rounds that are sometimes over, or under-bid. As players must win the exact number of tricks that they bid to earn points, winning too many tricks is just as bad as winning too few and this leads to intense competition where losing a trick can be as exciting as winning one.

  Skull King uses a 66-card deck that consists of five Escape cards, four suits numbered 1-13, five Pirate cards, 1 Tigress card, and 1 Skull King card. The game lasts ten rounds, and in each round, each player is dealt as many cards as the number of the round. All players simultaneously bid on the number of tricks they think they'll take by holding out a fist and on the count of three revealing a certain number of fingers (or possibly a closed fist for a bid of zero tricks).

  Standard rules apply for the playing of cards, with one player leading off a card and other players following suit, if possible, and playing something else if not; however, a player may always choose to play one of the special, unnumbered cards — and the power of those cards might let you win a trick that otherwise would have gotten away. In more detail, the black Jolly Roger suit trumps the other three suits, a Mermaid trumps all numbered cards, a Pirate trumps the Mermaid, and the Skull King trumps everything — except if he appears in the same trick with a Mermaid, in which case she captures him and wins instead. An Escape card loses to any other card, and the Tigress card serves as either a pirate or escape card as desired by the player. Whoever wins a trick leads in the next trick.

  If a player makes their bid exactly, they score 20 points per trick; if they collect more or fewer tricks, they lose 10 points per trick they are off. If a player makes a bid of zero tricks, they win points equal to ten times the current round number — but if they take even a single trick, they lose this many points instead. If a player catches pirates with the Skull King, or the King with a mermaid, they score bonus points. Whoever has the most points after ten rounds wins.

  https://youtu.be/LyOGQawshv8

  https://youtu.be/aVT_sSq_B3Y

 • KIS PARKS CSOMAG AKCIÓBAN a készlet erejéig A WILDLIFE kieg, a NIGHTFALL kieg és a PARKS kistestvére, a TRAILS! TRAILS - egy szeretni való kis filler, a nagysikerű PARKS kistestvére, gyors, szórakoztató és gyönyörűen illusztrált játék! Aki szereti a PARKS hangulatát, a túrázást a vadonban, az erőforrások gyűjtögetését és az ötletes játékmenetet, az most sem fog csalódni. Happy Hiking! PARKS  WILDLIFE kieg - Expand the award-winning game Parks with Parks: Wildlife! Grab your binoculars and prepare for even more animal sightings at Iconic Wildlife Parks, featuring all-new artwork from Tom Whalen and the Fifty-Nine Parks Print Series, and the newest national park addition, New River Gorge. This expansion is the MORE expansion. Get ready for new trail sites, fresh canteens, new gear, and more season cards. PARKS - NIGHTFALL kieg - Welcome to PARKS Expansion: Nightfall. In Nightfall, you’ll find new Park Cards featuring new rewards and all new artwork from the Fifty-Nine Parks Print Series, including the 17 parks not represented in the base game. This expansion also includes new Year Cards and Bonus Scoring opportunities, and you’ll get to experience the trail in a brand new way with the new Camping mechanic. Take a hike in TRAILS, exploring iconic sites and national parks across the U.S., gathering resources, observing wildlife, and earning wilderness badges. TRAILS is a standalone adventure in the PARKS series with artwork from the Fifty-Nine Parks Print Series. In TRAILS, players hike back and forth along the trail, collecting rocks, acorns and leaves; taking pictures; and encountering wildlife to gain bonuses. At trailhead and trail end, you can turn in resources to earn badges, after which you start back in the other direction. As players visit the trail end, the sun sets over the trail. As night falls, trail sites grant more powerful actions, but they won't last forever. When the sun leaves the trail, the last round of play takes place, then the player with the most points from collected badges, photos taken, and bird sightings wins. Szekeres Feri videója segítségével pár perc alatt meg is tanulhatod a játékszabályt! https://youtu.be/8r8FDaFPL0o https://youtu.be/T52GEVDEQNg
 • Backgammon - az egyik legrégebbi ismert társasjáték, közel 5.000 (!!!) évvel ezelőtt "jelent meg", miközben a játék szabálya szinte semmit sem változott! Nincs errata, meg elrontottuk a fordítást, meg nyomdahiba, gyakorlatilag annyira tökéletes, letisztult és szórakoztató a játék, hogy a alapszabályokhoz nincs mit hozzátenni, vagy elvenni. 😁 ...mondjuk volt ideje csiszolódni a szabályoknak, Európába valószínűleg a keresztes hadjáratból visszatérő lovagok hozták be.🎲
  Minél többet játszunk, annál profibbá válunk a játékban, nem véletlen, hogy Backgammon világbajnokságokat is rendeznek.
  Két játékos játszhatja, szükséges hozzá remek taktikai és stratégiai érzék, egy csipetnyi szerencse, talán 15 perc egy játék és roppant szórakoztató!
 • Akció!

  CHACHAPOYA All-in pack – MINDEN egyben, ami eddig megjelent a Chachapoyahoz (a készlet erejéig, egyes promók kis példányszámban jelentek meg):

  Chachapoya 2. javított, újragondolt kiadás - alapjáték – base game
  A Yapalocté expedíció – kiegészítő – Expansion
  Yayaucha promó – Yayaucha promo - 6 db új Kincskártya
  Kígyó kalandor promó I. – Snake adventurer promo - 3 féle azonnali hatású kalandorkártyát – Fáklya, Iránytű és Térkép
  Kígyó kalandor promó II. – Snake adventurer promo - 2 féle azonnali hatású kalandorkártyát – Blöff és Parazita
  DÉMON promó – DEMON promo - 6 db Démon Kincskártya


  Chachapoya 2. kiadása - nagydobozos, bővített kiadás, új kártyák, új szabályok, új bónuszlapkák, játékostábla és új izgalmak. Járj Indy nyomában!
   
  A Chachapoya alapdoboz tartalma: 50 db nagyméretű kincskártya, 75 db kalandorkártya, 25 db játék végi bónusztoken, 70 db Chachapoya pénzérme, játéktábla a dobó és húzópaklihoz, 1 db játékszabály
  Yapalocté expedíció tartalma: 40 db nagyméretű kártya, 1 játékostábla, 1 kezdőjátékos token, 3 db szabály

  Változás az első kiadáshoz képest:
  🎲 1. Nagyobb lett a doboz (23 cm x 23 cm), hogy minden promó és akár a kiegészítő is beleférjen (még a playmat is!) 
  🎲 2. 25 db játékvégi bónusztoken került bele a játékba (eddig csak 1-1 db volt minden játékosnak), amely sokat csavar a pontozáson és taktikázáson!
  🎲 3. Az előrendelők számára 2 db új promókártyát küldök ajándékba + 1 új típusú kalandorkártya (Szerencsejátékos) is belekerült a játékba!
  🎲 5. 75 db kalandorkártya került a játékba, ami azt jelenti, hogy egyrészt 5 személyessé vált a játék, másrészt a nagyobb pakli miatt kevesebbet kell majd keverni több játékos esetén.
  🎲
  6. Játéktábla a dobó- és húzópaklinak (összeilleszthető a Yapalocté expedícióban található játéktáblával!)
  🎲 7. Chachapoya pénz, ezek a legfontosabb változás! A pénzek segítségével módosíthatjuk a licitet, majd a játék folyamán a megszerzett pénzek segítségével tokeneket vásárolhatunk, amelyeket vagy a játék közben használjuk fel kalandorkártyák vásárlására, vagy a játék végi bónuszokkal kombinálhatjuk megszerzett kincskártyáinkat!
  🎲 8. Felújított játékszabály, több pontban gyorsítottam és egyszerűsítettem a játékot, megmaradt a játékélmény, viszont taktikusabb, tervezhetőbb lett a játék!
  🎲 9. A doboz eleje és a hátoldalán is UV lakkot kapott, sokkal szebb lett a szemnek!

  Mi nem változott? :) Továbbra is izgalmas és szórakoztató a játék!

  Chachapoya:
  Dél-Amerika, az 1930-as évek eleje.  A világ legkiválóbb kalandor-régészei vagyunk, de nem múzeumok megbízásából dolgozunk, hanem szigorúan csak saját szakállunkra... Ez a specialitásunk, ősi kultúrák műkincseit fedezzük fel és a fekete piacon értékesítjük a legnagyobb titokban. Most viszont összefogtunk a hatalmas zsákmány reményében, közösen feltérképeztük és felfedeztük a kontinens legkülönlegesebb kincseit. Hatalmas siker koronázta az erőfeszítéseinket, de most hogyan fogunk osztozni az értékes műkincseken? Az fel sem merült egyikünkben sem, hogy igazságosan...

  A játékosok licitálás útján fognak kalandoraik segítségével kincseket és bálványokat szerezni, ügyesen kell blöffölniük és kombinálniuk, hogy a játék végére a legértékesebb és legtöbb pontot érő műkincseket sikerüljön begyűjteni. Vigyáznunk kell, sem túl kapzsik, sem túl gyávák nem lehetünk, mert akkor vagy kiesünk a játékból, vagy üres kézzel távozunk. Egyensúlyban kell tartanunk a mohóságunkat és a szerénységünket, ami nem lesz könnyű...

  A Yapalocté expedíció:
  Kalandor-régészeink az előző, sikeres küldetéstől megrészegülve újabb, még merészebb kalandra vállalkoznak. Visszatérnek Dél-Amerikába, hogy felkutassák Yapalocté, a Kígyókirály szentélyét és újabb kincsekkel térjenek haza. Ám nem is sejtik, hogy az első utazással milyen lavinát indítottak el, amiért most egyszerre kell szembenézniük az istenek pusztító haragjával és a Chachapoya indiánok szörnyű átkával is…

  + Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

  💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
  Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

  Föld és víz – 10.000 Ft
  Port Royal Big Box – 10.000 Ft

  Ellenállás! – 10.000 Ft
  A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
  Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

  …és a Királyi áru 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

  Köszi a rendelést! 🙂

  https://youtu.be/Oe0wPfJ9w4U

  https://youtu.be/qQYY_3All-M

  https://youtu.be/MHXYmgyW_Es

  https://youtu.be/xndEXoLZLO8

  Molnár Peti (Draft vlog) megnézi, mi van a dobozban:

  https://youtu.be/XfG5eCB8FpE

  https://youtu.be/DTqfh74iUZI

  Chachapoya - How to Play (EN):

  https://youtu.be/eUT6FohnxAk

   

 • PARKS WILDLIFE - Visit new Iconic Wildlife Parks, spot new wildlife, and expand your PARKS experience.  Ha alapjátékot is szeretnél a webshopban megtalálod! (...azaz hamarosan érkezik!) Expand the award-winning game Parks with Parks: Wildlife! Grab your binoculars and prepare for even more animal sightings at Iconic Wildlife Parks, featuring all-new artwork from Tom Whalen and the Fifty-Nine Parks Print Series, and the newest national park addition, New River Gorge. This expansion is the MORE expansion. Get ready for new trail sites, fresh canteens, new gear, and more season cards. Wildlife also introduces a large wandering Bison that moves along the park cards and grants bonuses to the players that visit those parks. PARKS is a celebration of our National Parks featuring illustrious art from Fifty-Nine Parks. In PARKS, players will take on the role of two hikers as they trek through different trails across four seasons of the year. While on the trail, these hikers will take actions and collect memories of the places your hikers visit. These memories are represented by various resource tokens like mountains and forests. Collecting these memories in sets will allow players to trade them in to visit a National Park at the end of each hike. Each trail represents one season of the year, and each season, the trails will change and grow steadily longer. The trails, represented by tiles, get shuffled in between each season and laid out anew for the next round. Resources can be tough to come by especially when someone is at the place you’re trying to reach! Campfires allow you to share a space and time with other hikers. Canteens and Gear can also be used to improve your access to resources through the game. It’ll be tough to manage building up your engine versus spending resources on parks, but we bet you’re up to the challenge. Welcome to PARKS! https://youtu.be/QQeqpFDDe4I
 • ♠️ PARKS

  Értékelés: 4.83 / 5
  21 990 Ft
  PARKS - újra a shopban, amelyhez most színes, nyomtatott magyar szabályt adunk ajándékba az első 25 vásárlónak! Fedezd fel Észak-Amerika Nemzeti Parkjait a PARKS-ban, egy ötletes és folyamatosan változó túraútvonal segítségével! PARKS is a celebration of our National Parks featuring illustrious art from Fifty-Nine Parks. In PARKS, players will take on the role of two hikers as they trek through different trails across four seasons of the year. While on the trail, these hikers will take actions and collect memories of the places your hikers visit. These memories are represented by various resource tokens like mountains and forests. Collecting these memories in sets will allow players to trade them in to visit a National Park at the end of each hike. Each trail represents one season of the year, and each season, the trails will change and grow steadily longer. The trails, represented by tiles, get shuffled in between each season and laid out anew for the next round. Resources can be tough to come by especially when someone is at the place you’re trying to reach! Campfires allow you to share a space and time with other hikers. Canteens and Gear can also be used to improve your access to resources through the game. It’ll be tough to manage building up your engine versus spending resources on parks, but we bet you’re up to the challenge. Welcome to PARKS! Jó szívvel ajánlom Molnár Peti DRAFT vlog nagyon szép és alapos bemutatóját erről a gyönyörű játékról: https://youtu.be/T52GEVDEQNg https://youtu.be/hG8VtH4mnoc  

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás